Consilierii locali municipali continuă depunerea rapoartelor de activitate Irinela Nicolae - PSD - proiecte ce vizau învăţământul (document)

Consilierul local municipal PSD Irinela Nicolae şi-a depus raportul de activitate, în conformitate cu prevederile art. 51, alineatul 4 din Legea nr. 251/2001, a administraţiei publice locale, republicată cu modificările şi completările ulterioare.
 
În calitate de consilier local al Consiliului Municipal Constanţa, Irinela Nicolae a participat la nouă şedinţe ale Consiliului Local al Municipiului Constanţa. Nicolae îşi desfăşoară activitatea în cadrul Comisiei nr. 4 - pentru activităţi ştiinţifice, învăţământ, sănătate, cultură, sport, culte şi protecţie socială din cadrul Consiliului Local Municipal Constanţa.
De asemenea, este membru desemnat al mai multor consilii de administraţie din scoli şi licee ale municipiului Constanţa, respectiv: Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“, Colegiul Tehnic „Pontica“, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu“, Şcoala Gimnazială nr. 38 „Dimitrie Cantemir“, Şcoala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“, Şcoala Gimnazială nr. 29 „Mihai Viteazul“, Şcoala Gimnazială nr. 24 „Ion Jalea“ şi în această calitate a participat la şedinţele de lucru ale consiliilor de administraţie şi ale comisiilor de asigurare a calităţii şi a avut intervenţii specifice pentru îmbunătăţirea activităţilor educaţionale şi administrative.
 
A participat în calitate de membru al Comisiei de evaluare şi selecţionare a asociaţiilor şi fundaţiilor care acordă servicii de asistenţă socială şi care solicită subvenţii de la bugetul local la întâlniri de lucru în cadrul SPAS Constanţa şi a efectuat vizite de lucru la ONG-urile care au solicitat finanţare. Irinela Nicolae a mai notat în raportul de activitate şi participarea în calitate de membru al Comisiei de numărare a voturilor consilierilor locali din şedinţele de Consiliu Local la toate etapele de numărare şi verificare a acestora.
 
„În cadrul Comisiei de specialitate nr. 4, am dezbătut probleme specifice care au ţinut de competenţa acesteia, am iniţiat trei proiecte de hotărâre, alături de alţi patru membri ai comisiei, care au fost supuse spre aprobare în cadrul şedinţelor de Consiliu Local: HCLM nr. 222/29.07.2016 - hotărâre de Consiliu privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local al municipiului Constanţa în consiliile de administraţie şi comisiile pentru evaluarea calităţii în unităţile de învăţământ preuniversitar din municipiul Constanţa; HCLM nr. 259/31.08.2016 - hotărâre de Consiliu privind constituirea Comisiei de analiză şi verificare a modului de exercitare a dreptului de administrare asupra imobilelor de către unităţile de învăţământ; HCLM nr. 260/31.08.2016 - hotărâre de Consiliu privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare al Consiliului Consultativ pe probleme de tineret al municipiului Constanţa. În aceeaşi comisie am avut o serie de întâlniri de lucru cu reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa şi cu cel al Muzeului de Artă Populară, cu reprezentanţi ai Consiliului Elevilor, am dezbătut probleme diverse în cadrul audienţelor realizate“, arată, în raportul de activitate, consilierul Irinela Nicolae.
 
La audienţele organizate în Comisia nr. 4, Irinela Nicolae susţine că a discutat şi a încercat să soluţioneze şi alte situaţii apărute în cadrul întâlnirilor cu cetăţenii.
 
Raportul complet al consilierului PSD Irinela Nicolae îl puteţi vizualiza în secţiunea „Documente“.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Curtea de Apel Constanța, la bilanț! Dosare peste media pe țară, calificativul „foarte eficient“ la durata medie de soluționare și „satisfăcător“ la termenul de redactare (DOCUMENT)

15 Mar 2024 583

Raport de activitate 2023 Care au fost cele mai grave situații în care Avocatul Poporului, Biroul Teritorial Constanța s-a autosesizat?! Ce recomandări s-au formulat?

07 Mar 2024 622

Consilierul județean Răzvan Filipescu de la PRO România și-a depus raportul de activitate pentru 2023 (DOCUMENTE)

21 Jan 2024 900

Alți doi consilieri locali PSD din Consiliul Local Municipal Constanța și-au depus rapoartele de activitate (DOCUMENTE)

18 Jan 2024 845

Activează în Comisia pentru învățământ Consilierul local municipal PSD, Irinela Nicolae și-a prezentat raportul de activitate pentru anul 2023 (DOCUMENT)

17 Jan 2024 780

Un vulcan a erupt pe o insulă! Nivelul de alertă de activitate vulcanică a fost ridicat

13 Jan 2024 770

LIVE TEXT Conferință de presă la Prefectura Constanța. Mai multe instituții au prezentat raportul activităților (GALERIE FOTO+VIDEO)

27 Sep 2023 1177

Consilierii locali municipali , chemați să aprobe activitatea de administrare a CT BUS SA pentru semestrul I din 2023 (DOCUMENT)

26 Sep 2023 753

Știri Constanța Vicepreședinte Consiliul Județean, Stelian Gima și-a depus raportul de activitate (DOCUMENT)

10 Sep 2023 2364

Știri Constanța Conferința de presă pentru a marca încheierea primelor trei luni de activitate ale "Drumuri Județene Constanța" SA (FOTO +VIDEO)

01 Sep 2023 1315

Echipajele MAI, activitate de vârf în penultima zi din minivacanta de Sf. Maria. Sute de permise, reținute în ultimele 24 de ore

15 Aug 2023 828

Poliția Română Sute de permise de conducere, ridicate în doar 24 de ore!

03 Aug 2023 719

Mii de nereguli depistate de polițiști în ultimele 24 de ore! Cât valoarează amenzi cumulate

01 Aug 2023 701

Poliția de Frontieră, 28 iulie Ce s-a întâmplat la granițele României în ultimele 24 de ore?

28 Jul 2023 678

Traficul de granițele României în prima jumătate a anului 2023! Care este cea mai „populară“ metodă folosită pentru trecerea ilegală

27 Jul 2023 914