Consilierii PNL Bola şi Gima au cerut conducerii Enel Dobrogea să includă în lista de investiţii solicitările primarilor din judeţ (document)

În urma apelului iniţiat de consilierii judeţeni PNL Bogdan Bola şi Stelian Gima, mai multe primării din judeţul Constanţa au răspuns pozitiv şi au comunicat problemele cu care se confruntă localităţile lor în ceea ce priveşte distribuţia curentului electric.
 
Demersul aleşilor judeţeni, pornit la sfârşitul anului trecut, viza preîntâmpinarea unor situaţii de urgenţă în această iarnă privind căderile reţelelor de curent electric la nivelul judeţului.

Răspunsurile primarilor au fost centralizate şi depuse sub forma unei adrese către Enel Distribuţie Constanţa.
 
Potrivit unuia dintre iniţiatorii acestui demers, „problemele semnalate sunt multiple şi variate şi necesită găsirea unor soluţii concrete şi imediate din partea celor de la Enel: de la reţele de curent electric care nu sunt modernizate şi izolate de ani de zile (comuna Cerchezu, Lipniţa, Mircea Vodă sau Independenţa), la fluctuaţii şi căderi de tensiune frecvente (comuna Pantelimon, Seimeni, Poarta Albă sau oraşul Hârşova), până la nevoia urgentă de noi posturi de transformare electrică (comuna Ghindăreşti şi Tortoman, Constanţa, municipiul Mangalia şi Medgidia). De asemenea, răspunsuri am primit din partea autorităţilor locale din comuna Peştera, Topalu şi Albeşti“, susţine consilierul judeţean Bogdan Bola.

Acesta spune că problemele legate de iluminatul public în zona de sud a litoralului sau redimensionarea reţelelor i-au fost reclamate şi de simpli cetăţeni sau de consilieri locali. În solicitarea către conducerea Enel Distribuţie Dobrogea, cei doi aleşi PNL au cerut ca doleanţele primarilor din judeţ să fie incluse în planul de investiţii din acest an şi să se răspundă cu celeritate la apelurile venite din partea administraţiilor pe timpul sezonului rece.
 
Memoriul adresat conducerii Enel Dobrogea poate fi vizualizat în secţiunea „Documente“.

Citeşte şi:

Constanţa. Consilierii judeţeni liberali vor să medieze relaţiile dintre primării şi Enel în situaţiile de urgenţă din sezonul rece

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Deputatul Bogdan Bola, ales președinte al Biroului Județean Constanța al Partidului Forța Dreptei

05 Apr 2024 739

LIVE VIDEO+TEXT Ludovic Orban - „Sunt aici pentru a-l sprijini pe Stelian Ion pentru funcția de primar al Municipiului Constanța“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

05 Apr 2024 789

ZIUA LIVE. Stelian Ion (ADU) „Tandemul pe care îl fac cu Bogdan Bola pentru Primărie înseamnă foarte mult. Și susținerea PMP-ului este importantă”! (VIDEO)

29 Mar 2024 748

Bogdan Bola îl susține pe Stelian Ion în cursa pentru Primăria Constanța „E nevoie de o schimbare, înfrățirea PNL și PSD este evidentă"!

20 Mar 2024 819

Alianța Dreptei Unite va fi pe buletinele de vot. Stelian Ion - „Încercarea PSD de a bloca Alianța Dreapta Unită a eșuat lamentabil”

19 Mar 2024 528

Reacții puternice de la liderii ADU Constanța! Stelian Ion, Claudiu Palaz și Bogdan Bola, declarații despre decizia BEC

17 Mar 2024 775

#Dobrogea145 Deputatul Bogdan Bola, președinte Partidul Forța Dreptei Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

21 Nov 2023 994

LIVE TEXT Ludovic Orban, prezent la Constanța, la Școala politică a Tineretului Forța Dreptei- „Actuala guvernare a promis spital în Constanța și nu a construit. Nu dă doi lei pe viața constănțenilor“ (FOTO+VIDEO)

30 Sep 2023 1634

Ludovic Orban, prezent la Constanța. Participă la Școala politică a Tineretului Forța Dreptei

29 Sep 2023 1018

ITM Constanța atacă în recurs victoria fostului director Eugen Bola

26 Sep 2023 1215

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 15 septembrie 2023

18 Sep 2023 1099

Declarații de avere Deputatul Bogdan Bola a deschis un depozit de 250.000 de lei anul acesta. Avere și interese (DOCUMENTE)

04 Sep 2023 1393

Știri Constanța O nouă plângere prealabilă pentru anularea Regulamentului de desfășurare a activităților comerciale și a serviciilor de piață

06 Aug 2023 4406

Judecătorii explică de ce ITM Constanța trebuie să-l mențină în funcție pe fostul director Eugen Bola (MOTIVARE)

12 Jul 2023 1746

Deputatul constănțean Bogdan Bola, trimis în Comisia de cercetare a abuzurilor și corupției!

27 Jun 2023 1604