Administratie locala

Gară, Tomis III, City Park Mall, magazinul Tomis Mall, zone fierbinţi Ce amenzi au plătit taximetriştii constănţeni în primele luni ale anului

În perioada ianuarie - aprilie 2017, Poliţia Locală Constanţa, în colaborare cu Biroul Rutier din cadrul Poliţiei Municipale Constanţa, a efectuat mai multe controale privind transportul persoanelor în regim de taxi.

Au fost aplicate 69 de amenzi contravenţionale în valoare totală de 22.250 de lei, precizează purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Constanţa, Valentina Chiriţă.
 
Acesta a precizat că „printre neregulile cel mai des întâlnite de oamenii legii s-au aflat lipsa avizului eliberat de autoritatea publică locală şi opririle neregulamentare. De asemenea, mulţi taximetrişti nu aveau la ei ecusonul cu numele şi fotografia sau nu aveau inscripţionat pe portieră tariful practicat“.
 
Zonele din municipiu cu cei mai mulţi taximetrişti indisciplinaţi care au fost sancţionaţi de poliţiştii locali sunt: Gară, Tomis III, City Park Mall, magazinul Tomis Mall. Acţiuni de acest gen vor avea loc şi în perioada următoare.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Peste 200 de taximetrişti verificaţi, într-un dosar de evaziune fiscală

07 Jul 2016 592

Taxiurile din zona Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu,verificate de poliţişti

08 Jan 2015 842

Controale anti-frauda pe maxi-taxi

15 Jul 2003 402