Harababura din Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă de la Prefectură Bola e trecut la ITM, Cojoc la Brigada Mobilă de Jandarmi şi Dancu la Rutieră (galerie foto)

În Sala Remus Opreanu a Prefecturii Constanţa are loc astăzi, de la ora 10.00, şedinţa extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. Pe ordinea de zi sunt incluse următoarele puncte: „manualul prefectului şi al primarului pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de inundaţii şi secetă hidrologică, responsabilităţi şi modul de elaborare al noului Plan Judeţean de apărare împotriva inundaţiilor, care urmează a fi aprobat pentru perioada 2014-2017, problemele întâmpinate în perioadele de ape mari din această primăvară, stadiul instruirii şefilor serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă, în vederea atribuirii funcţiei de «agent de inundaţii», îmbunătăţirea fluxului informaţional prin uniformizarea modelelor de Rapoarte operative şi Rapoarte de sinteză privind efectele inundaţiilor şi scenariul, scopul şi rezultatele exerciţiului de simulare, care s-a desfăşurat în judeţul Constanţa în data de 06.06.2013”.

Care este componenţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa? Ei bine, în stilul în care deja ne-a obişnuit, site-ul Instituţiei Prefectului Judeţul Constanţa rămâne blocat în trecut. Spre exemplu, Eugen Bola figurează, în această componenţă, atât ca prefect al judeţului Constanţa, cât şi ca inspector şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM). Or, conducerea, e drept, interimară, a ITM Constanţa este asigurată, din luna martie a acestui an, de liberalul Liviu Lupu.
Nu Adrian Rapotan este inspectorul şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, ci Constantin Dancu. Şi asta de la începutul lunii aprilie, deci cu suficient timp în urmă pentru ca modificarea să fi fost efectuată şi pe site-ul prefecturii. De altfel, Constantin Dancu figurează aici ca fiind încă şeful Serviciului de Poliţie Rutieră Constanţa.
În aceeaşi ordine de idei, Costică Cojoc nu mai este comandantul Grupării de  Jandarmi Mobile Tomis Constanţa, ci inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.

Administraţia Bazinală de Apă „Dobrogea Litoral” nu mai este condusă, de câteva luni bune, de Marian Mitrea, ci de social democratul George Papari, consilier în cadrul Consiliului Local Municipal (CLM) Constanţa. Nici Paraschiva Demirel Bobe nu mai este directorul executiv al Direcţiei pentru Agricultură a Judeţului Constanţa, la fel cum nici Petrişor Cruceanu nu mai conduce, încă din 2012, Inspectoratul Teritorial în Construcţii.
Aliss Andreescu nu mai este inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, instituţia fiind condusă, acum, de social democratul Răducu Popescu, de asemenea consilier local în CLM Constanţa.
Valentin Zeicu nu mai este directorul general al Administraţiei Canalelor Navigabile de anul trecut, la conducerea ACN aflându-se acum Daniel Georgescu.

Din luna februarie a acestui an, noul vicepreşedinte al Daewoo Mangalia este  Paul llicenco. Pe site-ul Prefecturii Constanţa vicepreşedinte este, însă, şi acum Vasile Iorga, în pofida faptului că acesta din urmă a fost demis în octombrie 2012.
Seria neconcordanţelor continuă: Andrei Aurelian Popa nu mai este directorul general al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa, această funcţie fiind ocupată acum de Lucian Băluţ, fostul preşedinte al Organizaţiei Municipale a PSD Constanţa.

Nici Silviu Ioan Wagner nu mai este director general al S.C. Oil Terminal S.A.,  la conducerea Oil aflându-se acum liberalul Sorin Ciutureanu.
Acesta sunt doar câteva dintre numeroasele exemple de membri ai Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa neactualizaţi de aproape un an pe site-ul prefecturii.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Proiectul de HCL a fost inițiat de grupul consilierilor locali PSD Prefectul județului Constanța a declarat recurs în dosarul denumit generic „Stop depresia"!

19 Apr 2024 360

Prefectul din Tulcea, demers la Curtea de Apel Constanța pentru anularea unei hotărâri a Consiliului Local Măcin

18 Apr 2024 315

Se cere anularea autorizației de construire Când s-ar putea lua o decizie în procesul dintre Prefectul Județului Constanța și Blue Ink Residence SRL?

14 Apr 2024 799

Servicii de consultanţă în domeniul digitalizării S-a semnat protocolul încheiat între Consorțiul CiTyInnoHub și Instituția Prefectului - Județul Constanța (FOTO)

12 Apr 2024 413

Amânare în dosarul în care Prefectura Constanța a chemat în judecată firma Sofi Leader Invest SRL

10 Apr 2024 478

La toamnă se va lua o decizie în procesul dintre Prefectura Constanța și Stely Metal SRL

10 Apr 2024 381

Prefectura Constanța cere anularea autorizației emise pentru MCG Private Residence SRL, care construiește la Năvodari

06 Apr 2024 3416

Căminul „Sf. Cuvios Ioan’’ din Constanța, în atenția autorităților. Ce nereguli au fost constatate

04 Apr 2024 674

Wave House SRL câștigă, pe fond, procesul deschis de Prefectura Constanța. Este vizată o autorizație de construire

31 Mar 2024 438

LIVE TEXT Ce măsuri pentru siguranță școlară au fost luate la nivelul județului Constanța, în luna februarie 2024 (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Mar 2024 511

LIVE TEXT Colegiul Prefectural. Stadiul pregătirii plajelor pentru sezonul estival 2024 și aplicarea dispoziții Schengen în România, pe ordinea de zi (FOTO+VIDEO)

27 Mar 2024 661

Exclusiv Valul nou în magistratură! Cine sunt și de unde vin noii judecători din Constanța și Tulcea. Lista (DOCUMENT)

26 Mar 2024 3039

Justiție Constanța Se cere anularea autorizațiilor de construire pentru firma Aprilia Residence SRL

21 Mar 2024 638

Prefectura Constanţa a renunțat la procesul intentat primarului comunei Seimeni. Miza - anularea unui act administrativ

20 Mar 2024 477

Prefectura Constanța cere anularea autorizației de construire pentru Wave House SRL. S-a stabilit un nou termen în dosar

19 Mar 2024 639