Ion Mirea a rămas pe dinafară Fashion Summer Festival Mamaia 2015, organizată de o firmă novice, pe banii municipalităţii (document)

Mai multe societăţi, asociaţii sportive, asociaţii de promovare şi fundaţii au fost finanţate, în anul 2014, de Primăria Constanţa, prin fonduri nerambursabile. O bună parte din aceste acţiuni au primit sau vor primi finanţare şi pe anul în curs. Din prima categorie de norocoşi face parte şi o firmă înfiinţată în luna aprilie a acestui an. Ăsta da norocul începătorului!
 
Ce va face însă firma constănţeană SC Tourism Promotion Events SRL, mai exact, pentru Constanţa? Va pune la punct evenimentul Fashion Summer Festival Mamaia 2015 şi va organiza o serie de spectacole în perioada 31 iulie - 30 august, activităţi pentru care va primi 1,5 milioane de lei. Însă nu singură, căci de organizarea spectacolelor estivale 2015 se va ocupa firma Arasound SRL.
 
Dar să le luăm pe rând. Firma Tourism Promotion Events SRL a reuşit să pună mâna pe un contract generos după ce, pe 30 iunie, s-a desfăşurat sesiunea de selecţie a ofertelor pentru atribuirea contractelor de finanţare din fonduri nerambursabile necesare organizării şi desfăşurării evenimentului Fashion Summer Festival Mamaia 2015. Declarată câştigătoare, Tourism Promotion Events SRL va organiza evenimentul în perioada 31 iulie - 30 august şi va primi 1,5 milioane de lei pentru acest lucru. În perioada 31 iulie - 2 august, vor fi organizate prezentări de modă ale designerilor români, în Piaţeta Cazino Mamaia, între 14 şi 16 august, este programat un spectacol de modă internaţională, iar între 28 şi 30 august va avea loc, la Mamaia, Baby Fashion Weekend, după cum arată agenda provizorie a evenimentelor. În acest an nu va mai fi organizată Gala Premiilor Fashion TV, dar diverşi artişti vor susţine concerte în fiecare seară, după spectacole.
 
Potrivit datelor de la Registrul Comerţului valabile la 9 iulie 2015, firma funcţionează în municipiul Constanţa, pe strada Despot Vodă nr. 28A, în baza unui contract de comodat. Unicul asociat şi administrator este Gabriel Andrei Vasile, născut în 1983, în Constanţa, care nu mai apare implicat în nicio altă firmă. Obiectul principal de activitate al firmei este „activităţi suport pentru interpretare artistică (spectacole)“.
 
Cât despre firma SC Arasound SRL, aceasta va primi de la Primăria Constanţa 600.000 de lei, bani din care va trebui să organizeze zilnic spectacole estivale pentru copii, pe scena amplasată în piaţeta de la Perla din staţiunea Mamaia. Potrivit datelor de la Registrul Comerţului valabile la data de 9 iulie 2015, firma cu sediul în satul Poiana îi are ca asociaţi pe Aurelian Ionuţ Ionescu (40%), din oraşul Ţăndărei, şi pe Vasile Mara (60%), din Constanţa, cel din urmă fiind şi administratorul firmei. Firma are ca obiect principal de activitate „Activităţi suport pentru interpretare artistică (spectacole)“.
Anul trecut, cea mai mare sumă, 4.250.000 de lei, a fost alocată societăţii FTV RO SRL, prin contractul de finanţare cu fonduri nerambursabile nr. 56821/16.04.2014, în scopul susţinerii spectacolelor organizate cu ocazia evenimentului „Fashion Summer Festival Mamaia 2014”. Înfiinţată în anul 2007, cu obiectul activităţi de difuzare a programelor de televiziune, societatea FTV RO SRL îl are ca asociat unic şi administrator pe Ion Mirea. Numele firmei şi cel al lui Mirea sunt legate şi de celelalte ediţii ale Fashion TV Summer Festival, care s-au organizat până acum la Mamaia. În decursul timpului, numele lui Ion Mirea a fost legat atât de societăţi precum Autentic Art SRL şi FashionTV Ro SRL, dar a fost menţionat şi în rechizitoriului dosarului „Prostituate de lux”. Anul acesta, firma se pare că nu a mai jucat aceeaşi carte, iar contractul i-a revenit unei firme novice.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.