Memiş Baiazid îşi prezintă activitatea Participările la Sărbătoarea Recoltei, laitmotiv în rândul consilierilor judeţeni (document)



Înăuntrul conştiinţei consilierilor judeţeni pare că s-a trezit, deodată, simţul de răspundere. Aleşii judeţeni s-au gândit să spună ce au făcut pentru electorat în anul 2014 şi să prezinte în detaliu activităţile lor din anul precedent. Deşi este o premieră pentru consilierii judeţeni depunerea acestui raport de activitate, potrivit Legii Administraţiei Publice Locale, art. 51, alin. 4, „fiecare consilier local, precum şi viceprimarul sunt obligaţi să prezinte un raport anual de activitate, care va fi făcut public prin grija secretarului“. Interesant este că abia anul acesta şi-au amintit de această obligaţie. Să fie conştiinţa „de vină“ sau doar apropierea vertiginoasă a scrutinului electoral local de anul viitor?

Până una-alta, nouă consilieri judeţeni au depus un astfel de raport de activitate aferent anului 2014, adică anul în care şi-au desfăşurat activitatea mai mult în absenţa lui Nicuşor Constantinescu. Până ieri, cei nouă curajoşi erau: Mihaela Andrei, Doina Eufrosina Carp, Florian Constantin, Marian Cruşoveanu, Gheorghe Măndilă, Baiazid Memiş, Cornel Panait, Ecaterina Prodan şi Atanasie Teodorescu. 

În ediţia de astăzi, vă prezentăm raportul de activitate pe anul 2014 al lui Memiş Baiazid. Acesta menţionează în raportul său de mandat pe anul 2014 că a participat la 12 şedinţe de Consiliu Judeţean, cuantificând şi 302 proiecte de hotărâre dezbătute şi aprobate, inclusiv de specialitate, pentru turism, agroturism, comerţ şi servicii publice din care face parte.
 
În calitate de consilier judeţean, Memiş Baiazid menţionează că a avut contacte cu autorităţi publice locale, menţinând legătura cu primarii din judeţ în vederea soluţionării problemelor Iocale. De asemenea, el arată că a fost iniţiatorul a două proiecte de hotărâre. „În acest sens, elementele definitorii ale deciziilor promovate în calitate de consilier judeţean au oglindit responsabilitate, răspundere asumată, disponibilitate în rezolvarea problemelor, transparenţă decizională, deschidere către cetăţean, promovarea doleanţelor acestuia şi susţinerea cetăţeanului, pentru a servi prompt şi competent comunitatea locală“, explică acesta în raportul depus luna trecută.
 
Interesant este că şi alţi colegi consilieri de-ai săi spun că au făcut exact acelaşi lucru. Cu exact aceleaşi cuvinte.

Citeşte şi

Consilierii judeţeni, la raport: Atanasie Teodorescu a trecut în capitolul „realizări“ participarea la Ziua Recoltei

Printre activităţile la care a participat în calitate de consilier judeţean se numără Programul de susţinere a Învâţământului preşcolar, clasele 0-VIII din mediul rural al judeţului Constanţa, în mai multe comune din judeţul Constanţa. Nu mai puţin interesant, precum colegii săi, şi Memiş Baiazid trece în portofoliul activităţilor sale participarea la manifestările legate de Ziua Recoltei, precum şi la „inaugurarea lăcaşelor de cult, sărbătoarea zilelor comunelor, depunere de coroane în memoria eroilor neamului“.

Citeşte şi

Două terenuri intravilane şi două extravilane, scoase la mezat: Una dintre afacerile consilierului judeţean Baiazid Memiş, în faliment


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fiul fostului consilier județean PNL Baiazid Memiș, recurs contra Consiliului Local! La mijloc, un teren de pe strada Traian

30 Jan 2024 793

Fiul fostului consilier județean PNL, Baiazid Memiș cheamă din nou în judecată Consiliul Local și primarul municipiului Constanța

01 May 2023 1290

Fiul fostului consilier județean PNL, Baiazid Memiș rămâne deocamdată cu terenul de pe strada Traian!

20 Jul 2022 1627

Cer în instanță anularea unei hotărâri de CLM. Asociația Constanța Altfel continuă procesele cu fiul fostului consilier județean PNL Baiazid Memiș

16 Aug 2021 1813

O nouă licitaţie pentru valorificarea terenurilor consilierului judeţean Baiazid Memiş

12 Oct 2016 2018

Cu ce avere debutează aleşii în CJ Constanţa Baiazid Memiş, acţionar într-o firmă, dar fără casă şi maşină (document)

19 Jul 2016 5369

Strategie nouă pentru valorificarea bunurilor firmei Eteks Distribution, controlată de Baiazid Memiş

04 Jun 2016 5061

Cu ce au venit şi cu ce pleacă aleşii din CJ Constanţa (documente)

07 May 2016 5230

A fost convocat comitetul creditorilor firmei Eteks Distribution SRL, deţinută de consilierul judeţean Baiazid Memiş

07 Dec 2015 2591

Firma consilierului judeţean Baiazid Memiş, în faliment Licitaţie pentru bunurile Eteks Distribution SRL (documente)

06 Oct 2015 3595

Două terenuri intravilane şi două extravilane, scoase la mezat Una dintre afacerile consilierului judeţean Baiazid Memiş, în faliment (documente)

05 May 2015 3977