Modificări de ultimă oră Confort Urban se va ocupa de reabilitarea parcărilor şi de reparaţiile tramei stradale din Constanţa (document)

Consiliul Local Municipal (CLM) Constanţa dezbate, în şedinţa ordinară a lunii aprilie, programată joi, la ora 12.00, un proiect de hotărâre referitor la modificarea articolului 1 din Hotărârea 38/2010 privind aprobarea valorii unor tarife pentru plata unor servicii de utilităţi publice şi conexe acestora prestate de către SC Confort Urban SRL. Hotărârea menţionată prevedea, la articolul 1: „În vederea amenajării, întreţinerii şi exploatării locurilor de parcare aflate pe domeniul public pe care le are în gestiune delegată, SC Confort Urban SRL are dreptul să angajeze parcatori, să delimiteze locurile de parcare, să le întreţină şi să le exploateze în baza unui tichet de parcare pentru perioade limitate. Valoarea tichetului de parcare pentru perioade limitate este de: în municipiul Constanţa - 2 lei/staţionare; în staţiunea Mamaia - 2 lei/ora de staţionare“.

Proiectul care va fi supus dezbaterii în şedinţa de joi include toate menţiunile de mai sus, cărora li se adaugă: „(n.r. - S.C. Confort Urban SRL are dreptul să delimiteze locurile de parcare) prin marcaje rutiere, astfel încât să fie obţinut un număr maxim de locuri de parcare pe suprafaţa parcării“. De asemenea, Confort Urban are dreptul „să execute lucrări de reabilitare a parcărilor, prin reparaţii ale tramei stradale, înlocuire semne circulaţie, înlocuire borduri şi reconfigurare perimetru parcare în funcţie de dezvoltarea urbanistică, achiziţie sisteme moderne de taxare (contorizare în funcţie de ora de staţionare)“. „Exploatarea parcării se va face în baza tichetului de parcare“, se mai specifică în proiect.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.