No more Mazăre! Primarul n-a iniţiat niciun proiect de hotărâre Taxele pentru 2015, votate azi de Consiliul Local Constanţa (documente)

Consilierii locali constănţeni se reunesc, astăzi, în şedinţa ordinară a lunii decembrie, şedinţă pe a cărei ordine de zi figurează la acest moment 67 de proiecte de hotărâre. Printre ele, un proiect privind acordarea titlului de cetăţean de onoare al municipiului Constanţa lui Răzvan Florea, primul medaliat olimpic din nataţia masculină românească.

Consiliul Local Municipal (CLM) Constanţa dezbate, azi, un proiect referitor la stabilirea şi impozitelor şi taxelor locale pe 2015, taxe care, potrivit unor surse, nu vor suferi modificări, în sensul că nu vor fi majorate. Tot în contextul şedinţei de azi va fi aprobată lista asociaţiilor şi fundaţiilor selecţionate în vederea acordării de subvenţii de la bugetul local pentru 2015. Conform proiectului de hotărâre este vorba despre Asociaţia „Centrul Terapeutic Marea Neagră de Sprijin a Persoanelor cu Autism”, Fundaţia „Giovanni Bosco”, Centrul de zi „Mama Margareta”, Casa de tip familial „Casa Claudia”, Casa de tip familial „Casa Magone” şi Asociaţia „Fair Play”.

CLM Constanţa va vota, tot azi, şi hotărârea privind predarea către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice prin Compania Naţională de Investiţii S.A. a amplasamentului obiectivului de investiţii „Sală polivalentă” şi asigurarea condiţiilor în vederea executării acestuia, precum şi a amplasamentului obiectivului de investiţii „Bazin de înot olimpic”. Din aceeaşi categorie de proiecte face parte şi cel privind predarea Cazinoului din Constanţa către ministerul condus (încă) de vicepremierul Liviu Dragnea.

Un alt proiect ce urmează să fie dezbătut azi se referă la organizarea şi exercitarea auditului public intern în cadrul Primăriei municipiului Constanţa şi a entităţilor subordonate.

Atribuirea în proprietate a unui teren de 500 metri pătraţi, în zona Spitalului Militar - lot 6, prof. univ. dr. Nicolae Răşanu, cetăţean de onoare al municipiului Constanţa, figurează, de asemenea, pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a lunii decembrie.
Niciunul dintre proiectele şedinţei de azi nu a fost iniţiat de primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, ci de viceprimarii Decebal Făgădău şi Gabi Stan.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consiliul Local Constanța, obligat de judecători să modifice o hotărâre de acum 30 de ani! (MINUTA)

19 Apr 2024 0

Daniel Gigi Tatu a sărit din echipa Chițac, în cea a senatorului Felix Stroe!

18 Apr 2024 490

Cumpărări directe Constanța Consiliul Local Castelu, licitație deschisă pentru lucrări montare pavele și borduri pe strada Republicii (DOCUMENT)

18 Apr 2024 365

Primăria Constanța și CLC vor terenul de la Cazino Sud, vândut Mehmetoglu SRL! Judecătorii spun că pe suprafața respectivă se găsește „nisip“, deci terenul este plajă - bun inalienabil (MOTIVARE)

17 Apr 2024 2204

Este nașul fiicei afaceristului Comănescu de la GSP Plecare din echipa Chițac. O nouă demisie din Consiliul Local Municipal Constanța!

17 Apr 2024 2755

Consiliul Local Agigea, județul Constanța dotează cu mobilier și echipamente digitale unitățile de învățământ preuniversitar din comuna Agigea (DOCUMENT)

17 Apr 2024 356

Amânare de pronunțare în procesul dintre Holiday Club Olimp SRL, din Constanța și Consiliul Local al Comunei Chilia Veche prin primar, comuna Chilia Veche prin primar și primarul comunei Chilia Veche

14 Apr 2024 236

Curtea de Apel Constanța anulează definitiv PUZ-ul afaceristului George Secărea pentru terenurile din strada Belvedere, din oraș! (MINUTA)

12 Apr 2024 1207

Primăria caută o firmă care să pună în funcțiune fântânile arteziene şi bazinele ornamentale din municipiul Constanța

12 Apr 2024 357

Arhiepiscopia Tomisului câștigă definitiv procesul pentru terenul de la Catedrala Eroilor! Consiliul Local pierde la Curtea de Apel (MINUTA)

11 Apr 2024 1990

Seaview Media SRL, deținută de afaceristul Ionuț Barbu, învinge în instanță Consiliul Local Constanța! Curtea de Apel explică de ce (MOTIVARE)

08 Apr 2024 620

Justiție Constanța Decizie a instanței în procesul dintre Consiliul Local Mangalia și SC Elima Com SRL

08 Apr 2024 354

Afaceri Constanța Firma Eco Public închiriază și igienizează toaletele ecologice din orașul Eforie. Care este valoarea totală a contractului (DOCUMENTE)

07 Apr 2024 541

Prefectul Județului Constanța și Consiliul Local Bărăganu, părți într-un dosar aflat pe rolul Tribunalului Constanța

06 Apr 2024 1149

Cumpărări directe Constanța Comuna Castelu. Infra Plan Consulting SRL, dirigenție de șantier pentru rețeaua de distribuție gaze naturale (DOCUMENT)

06 Apr 2024 834