Noi membri în Consiliile de Administraţie ale RADET şi RATC. Printre ei, şi un consilier al primarului, dar şi un inspector ISJ. Ce indemnizaţii vor primi? (documente)

Comisia de specialitate nr. 3 a Consiliului Local, pentru servicii publice, comerţ, turism şi agrement, a încuviinţat, în şedinţa de ieri, noi numiri în Consiliile de Administraţie ale RATC, RADET şi RAEDPP. Numirile efective vor intra în vigoare după ce vor primi votul consilierilor municipali în şedinţa de CL Constanţa de la sfârşitul lunii aprilie.

Consilierul primarului Constanţei, Cristian Fuior, şi cel al directorului general al RATC, Bogdan Nicolae Niţă, au fost nominalizaţi, ieri, ca membri interimari în Consiliul de Administraţie al Regiei Autonome de Transport în Comun Constanţa. Indemnizaţia membrilor CA al RATC este de 2.000 de lei pe lună.
 
De asemenea, fostul „general“ - şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean Răducu Popescu face parte din Consiliul de Administraţie al RADET. Popescu va încasa 4.500 de lei, indemnizaţia lunară, ca şi ceilalţi membri ai CA-ului RADET.
 
La RAEDPP a fost redus numărul membrilor CA-ului de la şapte la cinci, după ce o parte dintre mandate au încetat. Indemnizaţia membrilor CA-ului RAEDPP este de 2.000 de lei pe lună.

Alte proiecte aflate în vizorul consilierilor locali

Tot ieri s-a întrunit şi Comisia nr. 5, pentru administraţie publică, juridică, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor şi libertăţilor cetăţeanului, pentru a discuta mai multe propuneri iniţiate de către primarul Decebal Făgădău şi care vor intra pe ordinea de zi a şedinţei CLM de luna aceasta.
 
Alte subiecte discutate de membrii celor două comisii au vizat un proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor pentru închirierea a două spaţii administrative în care să îşi desfăşoare activitatea compartimente din cadrul Primăriei municipiului Constanţa, dar şi privind aprobarea situaţiilor financiare ale RAEDPP, rezultatul evaluării anuale a managerului Muzeului de Artă Populară Constanţa sau aprobarea Regulamentului de organizare şi desfăşurare a evaluării anuale a managerului Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa şi a componenţei comisiei de evaluare şi de soluţionare a contestaţiilor.

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Stelian Ion despre Horia Constantinescu, contracandidatul său din partea PSD Constanța "Un comisar poate să devina un interlop, dar un interlop nu va putea fi niciodată comisar" (VIDEO)

28 Mar 2024 474

LIVE VIDEO-TEXT Președintele USR Constanța, Stelian Ion, declarații de presă înaintea ședinței de Consiliu Local (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 571

Majorare de capital pentru Drumuri Județene Constanța SA, proiect dezbătut de consilierii locali (DOCUMENT)

24 Mar 2024 445

Comisia tehnică de amenajare a teritoriului și urbanism se reunește în această săptămână. Pe ordinea de zi figurează și proiectul imobiliar de la fosta bază RATC!

19 Mar 2024 639

Universitatea Ovidius Constanța Ședințe gratuite de pregătire pentru Bacalaureat, la Facultatea de Matematică și Informatică

05 Mar 2024 592

Consiliul Local al Municipiului Medgidia se întrunește mâine, 29 februarie 2024, în ședință ordinară

28 Feb 2024 977

Ședințe CLM Constanța Proiect de hotărâre privind CSM Constanța, pe ordinea de zi a întrunirii din 29 februarie 2024 (DOCUMENT)

26 Feb 2024 702

Ședințe CLM Constanța Constituirea unui drept de administrare în favoarea CSM Constanța asupra a două terenuri, pentru construirea de săli de sport (DOCUMENT)

13 Feb 2024 767

LIVE VIDEO Consiliul local al municipiului Constanţa, convocat, astăzi, în ședință ordinară! (DOCUMENTE)

31 Jan 2024 909

Acționarii Oil Terminal SA Constanța, convocați în adunare generală. Ce se află pe ordinea de zi?

27 Jan 2024 847

LIVE TEXT. Liceul Energetic Constanța Declarații de presă despre concluziile primei ședințe privind implementarea măsurilor de siguranță școlară (GALERIE FOTO+VIDEO+DOCUMENT)

26 Jan 2024 1134

Ședințele Consiliului Politic și a grupurilor parlamentare PSD, de la hotel Vega din Mamaia, au fost anulate!

13 Jan 2024 1027

Consiliul Local Municipal Constanța, convocat în ședință extraordinară în data de 12 ianuarie 2024 (DOCUMENTE)

08 Jan 2024 781

Trei PUZ-uri inițiate de Primăria Constanța pe ordinea de zi a ședinței Comisiei tehnice de Urbanism

08 Jan 2024 829

Anunțul fostului viceprimar USR, Florin Cocargeanu Consilierii USR și PSD au semnat convocatorul pentru recuperarea prejudiciului. Este vizat primarul Chițac!

08 Jan 2024 881