Noul sediu al Primăriei, pe repede înainte A doua strigare pentru noul cămin cultural de la Ştefan cel Mare (document)

Lucrările de la noul cămin cultural din Ştefan cel Mare stagnează. Şi nu din cauza vremii, ci din cauză că procedura a fost reluată, deşi prima procedură de achiziţie publică s-a desfăşurat în condiţii bune. „Am organizat prima dată licitaţia, a câştigat o firmă, am semnat contractul, dar, apoi, firma a avut unele probleme şi s-a retras. Am fost aşadar nevoiţi să reluăm procedura. Este un lucru care nu a ţinut de noi. Am organizat şi cea de-a doua licitaţie, acum suntem în procedura de analiză a ofertelor. Pe 21 septembrie a avut loc deschiderea ofertelor“, a declarat primarul Ion Beiu, pentru ZIUA de Constanţa.
 
Valoarea proiectului, derulat cu bani de la bugetul local, a fost estimată la 1,7 milioane de lei. Ofertanţii trebuie să îşi menţină timp de 90 de zile oferta, iar câştigătoare va fi declarată firma care a venit cu preţul cel mai scăzut. Nu mai puţin de şapte ofertanţi s-au arătat interesaţi de acest proiect. Este vorba despre: Gamaro Construct SRL, din Constanţa, Mobitom SA, din Constanţa, Holding Hondor SRL, din Constanţa, SC LVM Calor SRL, în asociere cu Fil Construct SRL, din Tulcea, Euromateria SRL, din Bucureşti, Eol Facility SRL, din capitală, şi Interconstruct SRL, din Constanţa.

Noul sediu al Primăriei, la acoperiş


Cât despre o altă investiţie prioritară a autorităţii publice locale de la Saligny, extinderea sediului Primăriei, aceasta este în plină desfăşurare. „Suntem mulţumiţi de ritmul lucrărilor la sediul Primăriei. Deja s-a ajuns la acoperiş. Anul acesta, trebuie să trecem de această etapă şi vom vedea apoi ce mai putem face, având în vedere că vremea începe să se strice“, a declarat primarul Ion Beiu, pentru ZIUA de Constanţa.
 
La fel ca în cazul comunei Nicolae Bălcescu, care a trecut prin aceleaşi transformări în urmă cu aproximativ doi ani, şi sediul Primăriei Saligny are nevoie de un spaţiu adecvat pentru desfăşurarea şedinţelor de consiliu. „În clădirea Primăriei nu există suficient spaţiu pentru şedinţele de consiliu. Avem doar trei încăperi în imobilul construit acum 50 de ani. Lucrările pentru extinderea sediului Primăriei sunt în derulare, clădirea va fi extinsă cu încă patru săli şi cu grupuri sanitare. Se lucrează intens şi, anul viitor, construcţia va fi gata“, a declarat primarul comunei Saligny, Ion Beiu.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Contractul de finanțare, semnat la MDLPA Primăria a scos la licitație elaborarea documentației tehnico-economice și execuție lucrări pentru bulevardul Madrid din Constanța (DOCUMENT)

05 Apr 2024 627

Primăria Saligny din județul Constanța va dota școala cu echipamente IT

04 Apr 2024 474

Primăria comunei Saligny, județul Constanța, licitație pentru sistematizarea și construirea de șanțuri colectoare

26 Mar 2024 436

Afaceri Constanța Primăria Saligny vinde mai multe terenuri intravilane

26 Mar 2024 431

Afaceri Constanța Mai multe persoane fizice au obținut terenuri de la Primăria Saligny

21 Mar 2024 452

Licitații Constanța Asfalt Dobrogea SRL modernizează cu 3,08 milioane de euro străzile din Murfatlar (DOCUMENT)

13 Mar 2024 604

Primăria Saligny, județul Constanța, reabilitează căminul din localitate

04 Mar 2024 521

Județul Constanța Primăria Saligny, contract cu o firmă din Capitală. Vizată este reabilitarea energetică a căminului din Făclia

01 Mar 2024 563

Primăria Comunei Ciocârlia, județul Constanța extinde rețeaua de canalizare din comună. Ce valoare are proiectul (DOCUMENT)

28 Feb 2024 976

Primăria Cumpăna Lucrările de asfaltare pe străzile incluse în proiectul „Modernizare drumuri în comuna Cumpăna, județul Constanța – 7,2km" continuă

19 Feb 2024 1127

Licitații Constanța Licitație organizată de Primăria Lipnița înfiintarea unui sistem de alimentare cu apă în satul Cuiugiuc (DOCUMENT)

09 Feb 2024 819

Primăria Saligny, județul Constanța dotează sala de sport din localitate

05 Feb 2024 760

Primăria Cumpăna Asfaltări pe străzile Dorului și Pescăruș

04 Feb 2024 766

DAF Trans 2000 SRL, contract de peste 1 milion de euro cu Primăria Ovidiu! Ce lucrări va executa

24 Jan 2024 970

Primăria Saligny, investiție nouă în localitate, pentru prevenirea inundațiilor (DOCUMENT)

10 Jan 2024 799