O nouă procedură de autorizare pentru agenţii economici constănţeni

Serviciul Autorizare Agenţi Economici din cadrul Primăriei Municipiului Constanţa aduce la cunoştinţa operatorilor economici ce atribuţii le revin pentru procedura de autorizare.
 
Agenţii economici care au fost autorizaţi şi în anii anteriori trebuie să ştie că vizarea pentru anul 2017 se face în baza unei proceduri simplificate, pentru următoarele acte administrative: aviz program de funcţionare;
autorizaţie de funcţionare pentru desfăşurarea activităţii de alimentaţie publică; autorizaţie de funcţionare pentru desfăşurare de activităţi recreative şi distractive.

Actele necesare pentru vizare sunt următoarele:
- cerere - formular-tip;
- declaraţie pe propria răspundere - formular-tip;
- copie după avizul program de funcţionare/autorizaţia de funcţionare pentru desfăşurarea de activităţi de alimentaţie publică/autorizaţia de funcţionare pentru desfăşurare de activităţi recreative şi distractive - emise anterior;
- dovada achitării taxei de viză.
 
Pentru operatorii economici care deţin complex hotelier şi au fost autorizaţi în anii anteriori pentru activitatea de cazare, alimentaţie publică sau alte activităţi conexe din cadrul acestuia, se va emite un singur act administrativ, respectiv autorizaţie de funcţionare pentru complex hotelier, în baza următoarelor acte:
- cerere - formular-tip;
- declaraţie pe propria răspundere - formular-tip;
- aviz program de funcţionare/autorizaţia de funcţionare pentru desfăşurarea de activităţi de alimentaţie publică/autorizaţia de funcţionare pentru desfăşurarea de activităţi recreative şi distractive - emise anterior, în original;
- dovada achitării taxelor aferente.

 
Formularele-tip se pot descărca de pe site-ul www.primaria-constanta.ro sau se pot solicita de la biroul nr. 3, Serviciul Autorizare Agenţi Economici, din cadrul Centrului de Informare Cetăţeni.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Amenzile ajung până la 2500 lei Agenții economici trebuie să-și reînnoiască autorizația de funcționare

19 Mar 2023 944

În atenția operatorilor economici Termenul scadent de vizare a actelor administrative

13 Oct 2020 1170

Operatorii economici debitori, notificaţi de municipalitate. Nu şi-au plătit taxele datorate pentru desfăşurarea activităţilor pe raza municipiului Constanţa (document)

26 Feb 2018 1381

A intrat în vigoare regulamentul simplificat de desfăşurare a activităţilor comerciale şi a serviciilor de piaţă din Constanţa (document)

20 Jan 2018 2031

Operatorii economici din Mamaia şi Satul de Vacanţă, obligaţi să se autorizeze pentru sezonul estival

18 Mar 2017 2131

Municipalitatea consultă piaţa în vederea achiziţiei unei aplicaţii operate de Serviciul autorizare agenţi economici

18 Feb 2017 1336