O societate comercială şi mai multe familii din Constanţa, impozit majorat pentru proprietăţile lăsate în paragină

Comisia nr. 1 - de studii, prognoze economico-sociale, buget, finanţe şi administrarea domeniului public şi privat al municipiului Constanţa se întruneşte astăzi, de la ora 11.00. Cetăţenii care doresc să sesizeze anumite probleme Consiliului Local sunt invitaţi să participe.
 

Consilierii din Comisia 1 vor lua în discuţie 28 de proiecte de hotărâre de Consiliu Local, care vor intra pe ordinea de zi în şedinţa ordinară de la sfârşitul lunii decembrie. Aleşii locali trebuie să se pronunţe cu privire la: proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2018, proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al S.C. Ecosal Constanţa pentru anul 2017, proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2017 al RADET; proiectul de hotărâre privind aprobarea aderării municipiului Constanţa la Uniunea Internaţională pentru Transportul Public şi plata cotizaţiei anuale aferente; proiectul de hotărâre privind modificarea HCL nr. 238/31.07.2017 privind alocarea unei sume din bugetul local pentru finanţarea activităţii sportive a Clubului Sportiv Cleopatra Mamaia în anul competiţional 2017-2018; proiectul de hotărâre privind repartizarea unor spaţii de locuit construite de A.N.L. în regim de închiriere din recuperări; proiectul de hotărâre privind modificarea şi completarea Regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea activităţilor comerciale şi a serviciilor de piaţă în municipiul Constanţa, aprobat prin HCL nr. 371/2016.
 
Pe ordinea de zi sunt şi mai multe proiecte de hotărâre privind aprobarea rapoartelor de evaluare ce stabilesc diferenţa de preţ rezultată ca urmare a modificării reglementărilor urbanistice ale unor terenuri ce au făcut obiectul unor contracte de vânzare-cumpărare, precum şi proiecte de hotărâre privind aprobarea oportunităţii vânzării directe a unor terenuri situate în municipiul Constanţa.
 
Potrivit ordinii de zi, aleşii locali trebuie să-şi dea acordul de principiu şi pentru majorarea cu 500% a impozitului pe clădiri, pentru clădirea situată în municipiul Constanţa, strada Dianei nr. 4, proprietatea Anei Maria Radu, ca urmare a constatării stării tehnice de clădire neîngrijită; majorarea cu 500% a impozitului pe clădiri, pentru clădirea situată în municipiul Constanţa, strada Petru Rareş nr. 1, proprietatea a lui Iulian Radu şi a lui Zoe Paula Radu, ca urmare a constatării stării tehnice de clădire neîngrijită; majorarea cu 500% a impozitului pe clădiri, pentru clădirea situată în municipiul Constanţa, bulevardul Tomis nr. 34, proprietatea lui Vasile Nicolae şi a Ancăi Mihaela Nicolae, ca urmare a constatării stării tehnice de clădire neîngrijită, dar şi majorarea cu 500% a impozitului pe clădiri, pentru clădirea situată în municipiul Constanţa, bulevardul I.C. Brătianu nr. 14, proprietate a SC Tectonis Project SRL, ca urmare a constatării stării tehnice de teren neîngrijit.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Comisia tehnică de amenajare a teritoriului și urbanism se reunește în această săptămână. Pe ordinea de zi figurează mai multe proiecte imobiliare controversate!

15 Apr 2024 707

Consultare publică Regulamentul de organizare și funcționare al comisiei de repartizare a locuințelor din fondul locativ de stat din municipiul Constanța destinate închirierii (DOCUMENT)

12 Apr 2024 530

Comisia pentru buget-finanţe a Camerei Deputaţilor va lucra online până la finalul actualei sesiuni parlamentare

11 Apr 2024 373

Consiliul Județean Constanța are o nouă Comisie de Disciplină. Cine face parte din structură? (DOCUMENT)

10 Apr 2024 1565

Noul regulament de vânzare a fost aprobat la începutul anului Chițac a desemnat Comisia de vânzare a locuințelor construite prin ANL. Există 30 de solicitări și 14 dosare avizate (DOCUMENT)

04 Apr 2024 709

Trei, Doamne, și toate trei PUZ-ul final pentru parcarea de la Casa de Cultură, pe masa Comisiei de Urbanism a municipiului Constanța!

02 Apr 2024 1069

Ministerul Muncii. Executivul a simplificat procedura de efectuare a stagiului pentru absolvenții de învățămțânt superior

21 Mar 2024 489

Comisia tehnică de amenajare a teritoriului și urbanism se reunește în această săptămână. Pe ordinea de zi figurează și proiectul imobiliar de la fosta bază RATC!

19 Mar 2024 722

Se înfiinţează Comisia pentru soluţionarea contestaţiilor în domeniul patrimoniului cultural imobil

12 Mar 2024 463

Comisia tehnică de urbanism și amenajarea teritoriului se reunește pe 7 martie! Ce proiecte se află pe ordinea de zi

05 Mar 2024 511

Consilierii locali constănțeni vor aporoba Regulamentul de organizare și funcționare al comisiei care se ocupă de repartizarea locuințelor din fondul locativ de stat destinate închirierii (DOCUMENT)

26 Feb 2024 571

Directorul Muzeului Național al Unirii Alba Iulia conduce Comisia de evaluare anuală a lui Aurel Mototolea, managerul MINAC (DOCUMENT)

25 Feb 2024 832

Se întrunește Comisia tehnică de amenajare a teritoriului și urbanism a municipiului Constanța Blocuri de până la 10 etaje în Tomis Nord. Detalii despre proiectele imobiliare de pe ordinea de zi (DOCUMENT)

19 Feb 2024 2778

Certificatul ,,RAR Auto Pass” urmează să fie emis de către Registrul Auto Român, începând cu 1 decembrie

13 Feb 2024 645

Comisia de evaluare a judecătorilor de la Curtea de Apel, stabilită cu unanimitate de Plenul CSM! Cine face parte

07 Feb 2024 649