Primăria Cumpăna - investiție de peste un milion de lei pentru Campusul din localitate (document)

 


Primăria Cumpăna a atribuit, prin licitație deschisă, un contract format din cinci loturi. Lotul 1 se referă la Furnizarea de mobilier pentru obiectivul „Construcţie Campus Școlar Grup Şcolar Cumpăna”, “ Lotul 2 – furnizarea de aparatură electrocasnică pentru obiectivul „Construcţie Campus Şcolar Grup Şcolar Cumpăna”“, Lotul 3 se referă la furnizarea unor dotări de bucătărie pentru obiectivul „Construcţie Campus Şcolar Grup Şcolar Cumpăna“, Lotul 4 la furnizarea de aparatură electronică pentru obiectivul „Construcţie Campus Şcolar Grup Şcolar Cumpăna“, iar Lotul 5, și ultimul, de altfel, se referă la furnizarea de echipamente didactice pentru obiectivul „Construcție Campus Şcolar Grup Şcolar Cumpăna“.

Valoarea totală finală a contractelor este de 1.124.069,89 RON. Criteriul de atribuire a fost ”prețul cel mai scăzut”.
Contractul pentru lotul 3, care se referă la furnizarea unor dotări de bucătărie pentru obiectivul „Construcţie Campus Şcolar Grup Şcolar Cumpăna“, a fost atribuit firmei ”Bilancia Exim” SRL. Valoarea totală finală a contractului este de 93.242,86 RON, fără TVA.
Contractul pentru lotul 5, care se referă la furnizarea de echipamente didactice pentru obiectivul „Construcție Campus Şcolar Grup Şcolar Cumpăna“, a fost atribuit societății ”Eurodidactica” SRL. Valoarea totală finală a contractului este de 116.000 RON, fără TVA.
Contractul pentru lotul 4 care se referă la furnizarea de aparatură electronică pentru obiectivul „Construcţie Campus Şcolar Grup Şcolar Cumpăna“, a fost atribuit firmei ”Crucial Systems & Services” SRL. Valoarea totală finală a contractului este de 90.358,03 RON fără TVA.
 
Pentru Lotul 1, care se referă la Furnizarea de mobilier pentru obiectivul „Construcţie Campus Școlar Grup Şcolar Cumpăna”, contractul a fost atribuit societății Amemob SRL. Pentru acest contract au existat trei oferte, însă doar această firmă a câștigat, în urma aplicării criteriului de atribuire.
Valoarea totală finală a contractului este de 824.469 RON fără TVA.
Contractul de faţă este legat de un proiect/program finanţat din fonduri comunitare.
 
Ce ştim despre firmele câştigătoare?

SC Bilancia Exim SRL are sediul social în satul Petreşti, comuna Corbeanca, str. Balanţei, nr. 46 (C1), judeţul Ilfov. Este o firmă înfiinţată în 1993, are un capital social de 250.050 RON şi un obiect de activitate bazat pe „comerţul cu ridicata nespecializat”. Sociaţii firmei sunt Neagu Valentin, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 51.5% / 51.5%, şi Neagu Raluca, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 48.5% / 48.5%. Împuternicii filialelor firmei sunt Dămian Dan-Dumitru, Roşioru Doru Daniel (împuternicitul filialei din municipiul Constanţa), Călin Ionut (Braşov), Solomie Felix (Cluj), Grigore Carmen Simona, Neagu Valentin, Filea Adrian-Marin, Dămian Dan Dumitru (Bacău), Corbu Cristian, Dămian Dan Dumitru (Iaşi).

 
SC „Eurodidactica” SRL este o firmă cu sediul social în localitatea Otopeni, Oraş Otopeni, str. Drumul Gării Baloteşti, nr. 20, judeul Ilfov. Firma a fost înfiinţată în 2010, are un capital social de 100.000 RON şi un obiect de activitate bazat pe „comerţul cu ridicata nespecializat”. Asociaţii firmei sunt Naniu Dorin, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 20% / 20%, Ursu Rodica, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 40% / 40%, Ursu Eugen, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 40% / 40%.
 

SC Crucial Systems & Services SRL a fost înființată în anul 1998 și are ca principal domeniu de activitate „repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice”. Firma are sediul social în Constanţa, pe bulevardul Mamaia, nr. 192.
 
Asociați sunt Elena Andreea Avrigeanu și Bogdan Mihăiţă Moldoveanu, care au câte un aport la capital de 18.000 de lei, cu câte 1.800 de părți sociale şi o cotă de participare la beneficii și pierderi de 50%. Administratorul societății este Bogdan Mihăiţă Moldoveanu. Elena Andreea Avrigeanu și Bogdan Mihăiţă Moldoveanu mai apar ca asociați în firmele River Software Inc SRL Constanța și în Crucial Consulting SRL (radiată).
 
În 2014, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 11.406.239 de lei, un profit net al exerciţiului de 1.508.086 de lei şi un număr mediu de 15 salariaţi.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.