Primarul Mangaliei, Cristian Radu, prezent la Târgul de Turism de la Romexpo (galerie foto)

Municipiul Mangalia şi staţiunile aferente sunt reprezentate, în aceste zile, la Târgul de Turism, organizat la Complexul Expoziţional Romexpo - Bucureşti. La standul expoziţional al Primăriei Mangalia din pavilionul C5 de la Romexpo au venit, încă din prima zi a evenimentului, numeroşi vizitatori, dornici să cunoască oferta de servicii turistice din zona de sud a litoralului. „Printre aceştia s-au aflat personalităţi din showbiz precum Ţăndărică, Miki (fosta solistă de la Kapital), Ilie Şerbănescu, analist politic, dar şi fosta ministră a Turismului, Maria Grapini, şi fostul secretar de stat Cristian Bărhălescu”, se menţionează într-un comunicat de presă.

Prezent la deschiderea Târgului de Turism, primarul Mangaliei, Cristian Radu, s-a arătat mulţumit de standul de prezentare al localităţii, precizând că „municipiul Mangalia şi staţiunile aferente s-au prezentat la ediţia din acest an a târgului cu un stand modern, conceput special pentru a arăta vizitatorilor că staţiunile au potenţial”. Totodată, edilul şef a declarat: „Încercăm să le punem în valoare, să le reintroducem pe harta turistică a lumii. Lucrăm intens la proiecte sustenabile în această direcţie. Mă refer la investiţii pe termen mediu şi lung în refacerea falezelor şi a reamenajării peisagistice a tuturor staţiunilor. Sunt încrezător că peste câţiva ani, staţiunile şi obiectivele turistice de la noi vor reveni în topul preferinţelor turiştilor”.

Reamintim că la evenimentul de anul acesta, Mangalia şi cei mai importanţi agenţi economici din staţiunile Saturn, Venus, Jupiter, Cap-Aurora, Neptun şi Olimp, îşi prezintă timp de patru zile, ofertele turistice după un concept unitar, într-un spaţiu generos (standul 62, 63, 64). „Ideea a fost pusă la punct în urma numeroaselor întâlniri ale reprezentanţilor administraţiei locale cu agenţii economici ce operează în turismul litoralului de sud. În plus, la standul de prezentare, vizitatorii sunt întâmpinaţi cu oferte deosebite, cu surprize şi participă la o tombolă cu premii constând într-un sejur complet într-una din staţiunile din sudul litoralului. Special pentru potenţialii turişti, organizatorii au pregătit revista «Vacanţa ta... la Mangalia», în care sunt prezente principalele informaţii despre cazare, divertisment, posibilităţi de recreere pentru adulţi şi copii, spa şi tot ceea ce au nevoie turiştii pentru o vacanţă reuşită la Mangalia şi în cele şase staţiuni”, susţin reprezentanţii administraţiei locale din sudul litoralului.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Mihai Vîlcu, candidat USR la Primăria Ghindărești – „2024 este un an foarte greu din punct de vedere electoral” (VIDEO)

19 Apr 2024 288

Dosarul vizând pensia amiralului Vergil Chițac, primarul din Constanța, declinat la Curtea de Apel (MINUTA)

19 Apr 2024 444

Procesul s-a terminat! Iată când va afla Decebal Făgădău, fostul primar al Constanței, decizia finală în dosarul terenurilor din Portul Tomis

19 Apr 2024 374

ZIUA LIVE Mihai Vîlcu, candidatul USR la Primăria Comunei Ghindărești - „Am intrat în politică, USR era singura soluție pentru mine” (GALERIE FOTO+VIDEO)

19 Apr 2024 399

Termoficare Constanța Revine apa caldă în municipiu!

19 Apr 2024 623

Decizie a Curții de Apel Constanța în procesul dintre UAT Isaccea și JT Grup SRL

18 Apr 2024 476

Scenariu rupt din SF Pasajul rutier de la intersecția bulevardelor Tomis și Aurel Vlaicu va avea 5 deschideri (DOCUMENT)

18 Apr 2024 4130

ZIUA LIVE Comuna Ghindărești, în viziunea candidatului USR la primărie - Mihai Vîlcu

18 Apr 2024 516

Decebal Făgădău, fostul primar al municipiului Constanța, așteptat la Curtea de Apel! Nou termen în dosarul terenurilor din Portul Tomis

17 Apr 2024 2556

Primăria Constanța și CLC vor terenul de la Cazino Sud, vândut Mehmetoglu SRL! Judecătorii spun că pe suprafața respectivă se găsește „nisip“, deci terenul este plajă - bun inalienabil (MOTIVARE)

17 Apr 2024 2350

Judecătorii resping cererea lui Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, de liberare condiţionată! (MINUTĂ)

17 Apr 2024 1000

LIVE TEXT - Constanța Se lansează OMD Mamaia Nord Năvodari! Cum se pregătesc pentru sezonul estival 2024? (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 768

Un primar din România a fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei sale

16 Apr 2024 774

Justiție Constanța Comuna Mereni la judecată cu un fost primar pentru răspundere patrimonială. Stadiul dosarului

16 Apr 2024 1050

Matei Nicolae, fostul primar din Năvodari, solicită reabilitarea judecătorească! Dosarul, la Curtea de Apel Constanța

16 Apr 2024 588