Primele atribuţii ca viceprimar Vicele Răsăuţeanu a dat start… şedinţelor



Program încărcat pentru proaspătul viceprimar al municipiului Constanţa, Costin Ioan Răsăuţeanu. La scurt timp după promovarea în funcţia administrativă, partidul în care activează (PSD) îl tot solicită la Bucureşti.
 
Tânără speranţă a PSD Constanţa, dar şi a municipalităţii, Costin Ioan Răsăuţeanu este tot mai prins în şedinţe. La finele acestei săptămâni, preşedintele Organizaţiei de Tineret a PSD Constanţa, împreună cu alţi 21 de colegi de partid, a participat la alegerea noului preşedinte al TSD, în persona ex-viceprimarului Sectorului 6, Gabriel Petrea (până la Congresul TSD, a deţinut funcţia de secretar general al TSD).
 
Dar întrunirile cu miză la care participă Răsăuţeanu sunt departe de a se rări. După ce şi-a consultat agenda, proaspătul viceprimar al municipiului Constanţa a constatat că astăzi are o şedinţă de lucru cu mai mulţi „subalterni“ din Primărie.

Prima tranşă de atribuţii

Cu toate că şeful administraţiei publice locale, Decebal Făgădău, declara că îi va delega atribuţii cu ţârâita lui Răsăuţeanu, tocmai pentru a avea timp să se acomodeze şi să înveţe cum trebuie ceea ce trebuie să facă, se pare că situaţia din Primăria Constanţa îl obligă „să forţeze nota“. O primă decizie prin care i se deleagă atribuţii tânărului Costin Ioan Răsăuţeanu a fost deja emisă de Făgădău şi aduce în „ograda“ acestuia nu mai puţin de şase servicii din Primăria Constanţa. Această stare de fapt ne-a fost confirmată şi de viceprimarul vizat, care a avut deja o întâlnire cu şefii serviciilor de care răspunde, deocamdată.
 
„O decizie cu o parte dintre atribuţii a fost emisă deja. În consecinţă, am avut o primă şedinţă cu reprezentanţi de la: Serviciul asistenţă socială, Serviciul gospodărire comunală, Serviciul public evidenţă persoane, Autoritatea tutelară, Resurse umane, Autorizaţii de funcţionare pentru agenţi economici şi Administraţia cimitirelor“, ne-a declarat, în exclusivitate, viceprimarul Costin Răsăuţeanu.
 
„Secundul“ lui Făgădău a adăugat că astăzi se va reîntâlni cu şefii serviciilor menţionate, pentru a discuta alte aspecte organizatorice şi pentru eficientizarea activităţii, iar în perioada următoare se aşteaptă la alte atribuţii care îi vor fi delegate, aşa cum ne-a declarat.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.