Restricţii de viteză şi măsurători De ce s-a dus prefectul Bola pe podul de la Agigea (galerie foto)

Prefectul judeţului Constanţa, Eugen Bola, şeful Serviciului Rutier Constanţa, Ciprian Sobaru, şi Ioan Alexandrescu, inspectorul şef teritorial 2 din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) s-au deplasat, ieri, pe podul de la Agigea pentru a lua „pulsul” traficului. Aşa cum a anunţat Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România încă de joi, circulaţia rutieră pe podul de la Agigea, situat pe DN 39 la km 8+988 se va desfăşura pe ambele sensuri de circulaţie, fiind utilizate şi benzile marginale.
Potrivit declaraţiilor lui Eugen Bola, Prefectura şi Poliţia Rutieră Constanţa s-au angajat să asigure fluenţa traficului rutier pe pod pentru că, susţine reprezentantul Guvernului în teritoriu la Constanţa, „nu este bine să avem o blocare în trafic”. Circulaţia se va desfăşura însă în anumite condiţii. Astfel, viteza autovehiculelor nu va depăşi 50 kilometri pe oră. Alături de echipajele Poliţiei Rutiere, vor activa şi cele ale ISCTR, care vor verifica masa autovehiculelor. Pentru o încărcătură mai mare de 10 tone vor fi aplicate amenzi, susţine prefectul Bola. Maşinilor nu le este permis să oprească şi nici să staţioneze pe pod.
Reprezentantul Guvernului în teritoriu la Constanţa a menţionat, de asemenea, că săptămânal, în noaptea de miercuri spre joi podul va fi închis în scopul efectuării unor măsurători. „Se va vedea dacă există vreo acţiune negativă de la traficul pe patru benzi”, a afirmat Bola.
În aceeaşi ordine de idei, Ciprian Sobaru a declarat că echipajul de lucrători de la Poliţia Rutieră va asigura fluenţa traficului pentru a nu permite formarea de coloane. În cazul în care se vor crea, totuşi, blocaje, traficul va fi oprit pe o parte şi pe alta a obiectivului pentru a permite autovehiculelor să traverseze podul în mod controlat.
„Suntem fericiţi pentru că aceşti turişti îşi vor găsi cazarea, vor plăti masa în partea de sud a litoralului, acolo vor fi mii de oameni care vor fi angajaţi cu contracte de muncă. Se vor plăti salarii, se vor plăti contribuţii la bugetul de stat. Este intrarea în normalitate, benefică pentru economia din judeţul nostru. Şoferii sunt în siguranţă, fără discuţii”, a conchis prefectul Eugen Bola.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firma Kaad Print SRL din județul Constanța își schimbă sediul social

18 Apr 2024 204

Lumea marinarilor Aplauze pe scena Atlanticului. „Mircea”, SUA, botez marinăresc

18 Apr 2024 399

Au cerut demisia lui Greblă Opoziția a reacționat după incidentul de securitate cibernetică produs în cadrul AEP

14 Apr 2024 412

Afaceri Constanța Firma Eco Public închiriază și igienizează toaletele ecologice din orașul Eforie. Care este valoarea totală a contractului (DOCUMENTE)

07 Apr 2024 535

Alegeri locale 2024 Eugen Voineagu, fost șef al Protecției Consumatorului Constanța, intră în lupta pentru primărie

02 Apr 2024 1417

Întâlnire specială la Medgidia. La vară, se va marca și performanța din 1988, când IMU - CSS a ieșit vicecampioană națională! (GALERIE FOTO)

31 Mar 2024 2209

Problemele șantierului naval Damen Shipyards Mangalia, discutate la sediul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT)

20 Mar 2024 685

Alianța USR - PMP - Forța Dreptei a fost respinsă de Biroul Electoral Central

17 Mar 2024 508

MAEPublicarea rezultatelor procesului de selecție pentru Programul de burse de cercetare doctorală și postdoctorală „Eugen Ionescu“, ediția 2023 - 2024

13 Mar 2024 420

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 04 martie 2024

05 Mar 2024 630

Declarații de avere Constanța Mircea-Eugen Cambur, șef serviciu la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

03 Mar 2024 709

Firme Constanța Modificări în acționariatul Easy Credit 4 All IFN SA

23 Feb 2024 592

New Shine Bubble și-a mutat sediul la Constanța. Iată cine este noul administrator

20 Feb 2024 498

Notarul Eugen George Anastase, asociat unic în Almar House SRL, modifică un imobil de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din Constanța

18 Feb 2024 2533

Județul Constanța Fostul internațional Costin Lazăr, antrenor la Gloria Băneasa. L-a înlocuit pe banca tehnică pe Eugen Trică

16 Feb 2024 1595