Şedinţă CJC Florina Cristache, noul membru în CA-ul Spitalului Judeţean, votat de consilierii CJC

Consilierii judeţeni s-au reunit ieri în cadrul şedinţei ordinare. Pe ordinea de zi se aflau 21 de proiecte, însă aceasta a fost suplimentată cu opt proiecte.

Consilierii judeţeni au votat, ieri, un nou membru al Consiliului de Administraţie al Spitalului Clinic de Urgenţă Constanţa, după demisia intempestivă, din motive personale, a fostului vameş Alin Pildă. Noul membru al CA-ului spitalului este Florina Cristache, director în cadrul CJC. Aceasta are o experienţă managerială de zece ani, din care doi ani şi în management sanitar.
 
Aleşii au votat şi proiectul privind aprobarea atribuţiilor funcţiei de administrator public, a obiectivelor şi criteriilor de performanţă ce trebuie îndeplinite de administratorul public. Concret, pentru această funcţie urmează să se organizeze concurs.

De asemenea, s-a aprobat un proiect ce vizează închiderea programului judeţean de înfiinţare a unor pepiniere silvice din judeţul Constanţa.
 
Totodată, consilierul judeţean PSD Gheorghe Donţu a primit mandat din partea CJC să reprezinte judeţul în Adunarea Generală a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea“.

În cadrul şedinţei a mai fost votat proiectul privind organizarea Festivalului Berii 2017, precum şi bugetul de venituri şi cheltuieli al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei“ şi cel al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consilierii județeni din Constanța se întrunesc pentru a aproba actualizarea indicatorilor tehnico – economici pentru reabilitarea Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” (DOCUMENT)

16 Apr 2024 202

LIVE Text Vlad Matei Pascu, la Tribunalul Constanța. Instanța a rămas în pronunțare (FOTO+VIDEO)

16 Apr 2024 701

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 379

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța Magistratul Iulia Opariuc Dan, aleasă președinte BEJ și magistratul Traian Iancu Laurențiu, locțiitor

15 Apr 2024 916

Ședință CJ Constanța Sumă de peste patru milioane de euro alocată pentru reabilitarea Bibliotecii Județene. Este vizată creșterea eficienței energetice (DOCUMENT)

14 Apr 2024 449

Ședință Consiliul Județean Constanța Reabilitarea, modernizarea și dotarea „Casei Albe” din Constanța, estimată la peste 11,2 milioane de euro!

14 Apr 2024 777

Prefectul județului Constanța a renunțat la procesul cu primarul din Agigea. Cât trebuie să plătească pentru cheltuielile de judecată

13 Apr 2024 473

Consiliul Județean Constanța se reunește în ședință extraordinară. Ce proiecte sunt înscrise pe ordinea de zi? (DOCUMENTE)

12 Apr 2024 848

Firme Constanța Acționarii Neptun-Olimp, convocați în AGA. Vor supune la vot închirierea terenului Complexului Maramureș din Olimp

05 Apr 2024 387

Judecătorii au anulat cererea de chemare în judecată formulată de Mega Instal Gaz Service SRL în contradictoriu cu Consiliul Local şi Primăria Limanu

04 Apr 2024 419

Justiție Constanța Euro Audit Service SRL, obligată de instanță să achite CN APM Constanța cheltuielile de judecată

03 Apr 2024 490

Consiliul Local al comunei Valu lui Traian, convocat în ședință extraordinară. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

29 Mar 2024 676

Vești bune pentru veteranii din teatrele de operații! Ce decizie s-a luat în ședința Consiliului Local Municipal Constanța

29 Mar 2024 455

LIVE TEXT Ce măsuri pentru siguranță școlară au fost luate la nivelul județului Constanța, în luna februarie 2024 (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Mar 2024 495

Consiliul Județean Tulcea, convocat în ședință ordinară. Lista proiectelor de pe ordinea de zi

29 Mar 2024 402