Serbare pentru copiii din Pantelimon

Copiii din comuna Pantelimon vor fi răsfăţaţi la maxim de sărbători. Teatrul revine în localitate, la fel şi mult aşteptatele cadouri.
Şeful autorităţii locale, Vasile Neicu, a declarat că în data de 19 decembrie la Căminul Cultural din Pantelimon sunt invitaţi toţi cei 320 de copii din comună. Serbarea festivă va debuta cu spectacole şi momente specifice sărbătorilor de iarnă, susţinute de o trupă de teatru. Micuţii vor primi cadouri de la doi sponsori, care sunt şi de această dată alături de autoritatea locală, la fel ca în ultimii trei ani. Serbarea se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.

Iarna îi prinde pregătiţi!  

Primarul Vasile Neicu a precizat că localitatea este echipată pentru iarnă. „Cei de la carieră ne pun ca de fiecare dată la dispoziţie o wolă. Noi le-am asigurat deja 500 litri de motorină. Pentru străzile din comună, vom apela şi la buldoexcavatorul pe care îl avem în dotare”, a explicat şeful autorităţii locale. Acesta a mărturisit că au fost refăcute stocurile de sare şi nisip. „Avem tot ce ne trebuie. Suntem pregătiţi să intervenim pe drumurile din comună”, a subliniat şeful autorităţii locale.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.