Cum a câştigat Dakry Auto Moto SRL în 2016 sectorul de plajă Cordon Saturn Venus I, subsector 5 (document)

Administraţia Naţională Apele Române - Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral a organizat, în 2016, o licitaţie publică pentru atribuirea sectoarelor de plajă libere şi pentru atribuirea sectoarelor de plajă pe care se pot amplasa baze de agrement nautic cu motor/fără motor - etapa a II-a (sector Cordon Saturn Venus I, subsector 5).
 
Ofertele pentru licitaţie s-au depus la secretariatul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral, până la data de 31 mai 2016, ora 16.30, iar deschiderea ofertelor a avut loc tot la sediul ABADL, în data de 1 mai 2016, ora 9.00.
 
Comisia de evaluare a ofertelor a fost numită prin Decizia nr. 287/21.04.2016, emisă de directorul general al Administraţiei Naţionale Apele Române, şi a fost formată din: Rodica Vasile (preşedinte) şi Gabriela Constantinescu (membru), Luminiţa Chiriţa (membru), Tănase Grasu (membru), Valentin Radu (membru), Livia Nicolau (membru).
 
Preţul de pornire a licitaţiei pentru acest sector de plajă a fost 6.387,80 de lei.
 
La licitaţie s-a înscris un singur ofertant, respectiv SC Dakry Auto Moto SRL, acesta fiind înregistrat cu numărul de ofertă 104/30.05.2016 (ora 12.36). El a oferit 6.443,34 de lei.
 
În urma analizării documentelor de calificare, comisia de evaluare a constatat că ofertantul Dakry Auto Moto SRL îndeplineşte condiţiile de calificare solicitate prin caietul de sarcini.
 
Mai departe, comisia de evaluare, ţinând cont de punctajul obţinut şi de documentele prezentate, a hotărât atribuirea contractului de închiriere a sectorului de plajă Cordon Saturn Venus I, subsector 5, ofertantului Dakry Auto Moto SRL, care a obţinut 30 de puncte.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta procesul-verbal încheiat în vederea atribuirii contractului de închiriere a sectorului de plajă Cordon Saturn Venus I, subsector 5, ofertantului Dakry Auto Moto SRL. 
 

În aceeaşi secţiune puteţi consulta şi declaraţiile de avere şi de interese ale Liviei Nicolau şi ale Rodicăi Vasile, cu menţiunea că declaraţiile celorlalţi membri ai comisiei nu au fost identificate pe ANI ori pe site-ul oficial al Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral.

Despre Dakry Auto Moto SRL  

Conform Registrului Comerţului, consultat la data de 15 mai 2017, Dakry Auto Moto SRL are sediul social în Mangalia. Asociat unic al firmei este Dănuţ Cristian Lucian, născut la data de 10.12.1980, în Brăila. Firma are ca obiect de activitate „activităţi de închiriere şi leasing cu bunuri recreaţionale şi echipament sportiv“. Potrivit Registrului Comerţului, numele lui Dănuţ Cristian Lucian mai apare în Cry Business Group SRL, cu sediul tot în municipiul Mangalia.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.