O firmă de transport persoane a pus „stăpânire“ pe un sector de plajă în Mangalia (document)

 

În data de 29 aprilie anul curent, la sediul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL) a avut loc deschiderea ofertelor depuse în vederea închirierii sectorului de plajă din Mangalia, subsector 4. Comisia de evaluare a ofertelor, prezidată de directorul ABADL, Adrian Chera, a fost alcătuită din: Gabriela ConstantinescuRodica VasileTănase GrasuValentin Radu - membri, Luminiţa Chiriţă şi Mihaela Marica - membri supleanţi și Livia Nicolau - secretar. Anunţul de atribuire a contractului de închiriere a atras atenţia unui singur ofertant: SC Massaro Trans SRL.
 
Singură în cursa pentru atribuirea contractului de închiriere a sectorului respectiv de plajă din staţiunea Mangalia, SC Massaro Trans SRL a oferit 9.507,80 de lei/sector fără TVA, în contextul în care preţul de pornire a licitaţiei pentru sectorul de plajă Mangalia, subsector 4, propus de ABADL a fost de 9.497,34 de lei.
Criteriul aplicat pentru evaluarea ofertelor a fost „oferta cea mai avantajoasă din punctul de vedere al punctajului total“.
 
În urma verificării documentelor depuse de către unicul ofertant, membrii comisiei de evaluare au decis atribuirea contractului de închiriere a sectorului de plajă Mangalia, subsector 4, firmei Massaro Trans SRL, care a obţinut 50 de puncte și, potrivit documentaţiei depuse, deţine ambarcaţiune de agrement cu o lungime de cinci metri pentru intervenţie în caz de accidente, precum și ambarcaţiuni de agrement nautic.

Ce „preocupări“ are firma câştigătoare

Potrivit ultimelor informaţii oferite de Registrul Comerţului, SC Massaro Trans SRL a fost înfiinţată în noiembrie 2000 și are sediul social declarat în municipiul Mangalia. Firma are trei asociaţi: Florin Mihai Irimescu - născut în comuna Dolhești (judeţul Suceava), Lucian Dan Georgescu - născut în Murfatlar (judeţul Constanţa) și Nicoleta Roxana Popa - născută în Constanţa. Societatea are doi administratori - Florin Mihai Irimescu și Lucian Dan Georgescu, iar activitatea principală desfășurată vizează transportul urban, suburban și metropolitan de călători.
 
În septembrie 2006, SC Massaro Trans SRL a înfiinţat o sucursală la Bacău, cu sediul social în localitate, de care se ocupă Florin Mihai Irimescu, iar domeniul principal de activitate este acelaşi cu cel al firmei mamă.  
 

Citeşte şi

 

Plajele, adjudecate in proporţie de 90%

//www.ziuaconstanta.ro/stiri/politic/plajele-adjudecate-in-proportie-de-90-215473.html
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Greenpeace România cheamă în judecată ABADL și Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Marină "Grigore Antipa"

15 Apr 2024 340

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Lilianei Michineci, membru în comitetul director la ABADL (DOCUMENTE)

14 Apr 2024 385

Terenul pentru care a fost amendat Făgădău, când era primar, nu se întoarce în proprietatea Statului Român! Judecătorii din București explică de ce (MOTIVARE)

11 Apr 2024 716

ABADL Constanța caută firmă de pază!

10 Apr 2024 480

Declarații de Avere Averea și interesele lui Laviniu Marian Grigorescu, șef birou la ABADL (DOCUMENTE)

06 Apr 2024 501

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Luminiței Gheorghe din cadrul ABADL (DOCUMENTE)

06 Apr 2024 454

ANAR, victorie uriașă la Tribunalul Constanța! Apele Române recâștigă un teren din Faleză Nord, intabulat de Primăria Constanța! Judecătorii radiază dreptul de proprietate al municipalității (MINUTA)

03 Apr 2024 3118

Declarații de Avere Constanța Mihai Dusu, șef formație la ABADL deține un apartament (DOCUMENT)

02 Apr 2024 621

Declarații de Avere Averea și interesele Georgetei Duduta, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral (DOCUMENTE)

02 Apr 2024 489

Cumpărări directe Constanța ABADL, asigurări obligatorii pentru aproape 50 de autoturisme din patrimoniul propriu (DOCUMENT)

01 Apr 2024 367

Ce avere are Gigel Gabriel Lupu, șef formație la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral? (DOCUMENTE)

31 Mar 2024 505

Anca Lungu, economist la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

31 Mar 2024 544

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui Ionel Gherase, șef formație la ABADL (DOCUMENTE)

31 Mar 2024 465

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui Gabriel Dorbica, șef compartiment la ABADL (DOCUMENTE)

30 Mar 2024 566

Ce avere are Petrică Iancu, inspector de specialitate la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral -SGA Tulcea (DOCUMENTE)

30 Mar 2024 550