Multe diagnostice pentru un suflet de copil! Are nevoie de un cuvânt din opt litere. O ajuţi? (galerie foto)

Nouă luni. Duminica trecută, s-au împlinit nouă luni de când viaţa Claudiei Hornea s-a schimbat. Nouă luni de când a sărutat-o de bun-venit pe lume pe fetiţa ei. Odată cu naşterea micuţei Diana-Elissa, a început aventura unei vieţi.
 
Dacă ar avea puterea să-i îndeplinească o dorinţă fetiţei sale nu i-ar fi greu să se hotărească asupra darului. Un cuvânt din opt litere. Sănătate.
 
Nu v-am spus? Diana-Elissa a împlinit duminică nouă luni de viaţă, dar şi nouă luni de luptă. Fiecare zi reprezintă pentru ea o nouă şansă la o viaţă mai bună.
 
Când fetiţa a împlinit două luni, mama sa a dus-o la doctor, pentru a-i face vaccinul hexacima. După scurt timp de la acest moment, viaţa celor două s-a schimbat, fetiţa prezentând crize de epilepsie. Medicii afirmă, potrivit spuselor mamei, că vaccinul nu are nicio legătură cu starea precară de sănătate a fetiţei. Cu toate acestea, la trei zile de la vaccin, au debutat crizele epileptice.

„Nu ştiu ce s-a întâmplat după acel vaccin, hexacima se numea, dar după trei zile s-a întâmplat ceva cu mine. Am simţit că nu mai am control asupra corpului meu, ochişorii mi se duceau în partea stângă, mânuţele nu mă mai ascultau, se strângeau pumnişorii la piept, iar picioruşele se ridicau singure. După zece minute, s-au repetat aceleaşi faze. Erau crize epi-leptice”, aşa ar arăta mărturia fetiţei, prin cuvintele mamei sale.

Au urmat multe analize, în urma investigaţiilor diagnosticul stabilit de medici fiind epilepsie focală. Însă, după alte zeci de analize, medicii au venit cu un alt diagnostic, Sindrom West.  

„După cumplita veste că am Sindromul West, lucrurile au început să devină mai frumoase. Am făcut rost de tratamentul din Italia, iar crizele s-au oprit. Şedinţele de kinetoterapie începuseră să dea rezultat. Bucuria tuturor nu a durat foarte mult, o lună şi jumătate doar”, mărturiseşte mămica, vorbind din perspectiva fetiţei.

După alte crize şi alte analize, fetiţa este suspectă de scleroză tuberoasă. „Din lună în lună, se simte tot mai rău”, ne-a spus Claudia, care îşi doreşte să ştie ce are fetiţa ei.
 
„Mi-au zis că nu e operabil”, însă inima de mamă îi spune să nu se oprească în cuvintele medicilor şi să lupte în continuare. „Încă face crize, încă nu îşi ţine capul”, ne-a spus Claudia, care, deşi este atât de încercată de viaţă, nu şi-a pierdut speranţa, ce vibrează în vocea sa. „Trebuie lucrat foarte mult cu ea, mâine ne interesăm de şedinţele de acupunctură”, ne-a spus mămica.
 
Deoarece încă o alăptează, Claudia a vorbit şi cu un medic nutriţionist, care a învăţat-o ce să consume, dar mai ales ce alimente să evite. Orice, pentru ca fetiţa ei să se simtă mai bine.
 
Claudia are nevoie de multe resurse pentru a înţelege de ce suferă cu adevărat Diana, dar şi pentru tratamentele costisitoare de care are nevoie pentru a fi oprite crizele.

„Resursele financiare ale părinților și bunicilor mei se duc repede. Nu v-am mai zis că stau în chirie, cheltuieli sunt mari: întreținere, lumină, butelie, medicamentele mele, controale, scutece, mâncare.
 
Dacă vă rog ceva, o să vă supărați? Am nevoie de ajutorul vostru. Știu că stați și voi prost cu bănuții, dar din puținul vostru poate reușiți să puneți deoparte câțiva lei. Îmi este rușine să cer, dar trebuie să o fac! Vreau să mă fac bine, vă rog!”, aceasta ar fi rugămintea fetiţei, transmisă prin cuvintele mamei ei.

Uneori nu ai nevoie decât de cineva care să-ţi fie alături. Claudia şi Diana-Elissa au nevoie de cineva. Au nevoie de ajutor.
 

Cei care pot să le ajute financiar pot dona bani în următorul cont: RO96RZBR0000060013485351 (Raiffeisen Bank).

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mai multe persoane condamnate într-un dosar penal privind vaccinări fictive anti-Covid. Incredibil ce au stabilit anchetatorii

15 Apr 2024 660

Rafila, anunț despre vaccinarea copiilor. „Sper ca oamenii să înţeleagă“

12 Apr 2024 533

MApN prin UM 02464 București achiziționează vaccin împotriva febrei galbene. Doze vor ajunge și la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanța (DOCUMENT)

25 Feb 2024 769

Primăria Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, a cumpărat servicii de ecarisaj

13 Feb 2024 853

Compania Pfizer - BioNTech a acționat România în judecată pentru plata tuturor vaccinurilor anti-Covid. Ce a decis Guvernul României

01 Feb 2024 879

Riscul de tulburări menstruale este „uşor crescut" în cele trei luni de la administrarea unui vaccin anticovid

24 Jan 2024 707

OMS În Europa, numărul cazurilor de rujeolă crește alarmant

23 Jan 2024 713

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, despre dosarul vaccinurilor anti-covid 19 - „Din câte ştiu eu, nu există niciun progres în dosar“

21 Jan 2024 767

Constanța, în topul județelor unde au fost raportate mai multe cazuri de gripă. Un nou deces, la nivel național

04 Jan 2024 1091

Dosarul vaccinărilor presupus false de la Mangalia. Fiul primarului din 23 August a contestat controlul judiciar. Răspunsul instanței (MINUTA)

18 Dec 2023 1210

Ioana Mihăilă, urmărită penal în dosarul vaccinurilor anti-Covid 19. Oficial de la DNA despre acuzațiile aduse fostului ministru

08 Dec 2023 763

Fostul ministru, Ioana Mihăilă la DNA „Mi s-a comunicat calitatea de suspect pentru contractul de vaccinuri Pfizer semnat în mai 2021“

08 Dec 2023 685

Fostul ministru al Sănătăţii Ioana Mihăilă, la DNA în dosarul vaccinurilor anti-Covid 19

08 Dec 2023 751

Oficial de la DNA Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, urmărit penal în dosarul vaccinurilor anti-Covid 19

08 Dec 2023 662

Oficial de la DNA Fostul premier, Florin Cîțu, urmărit penal în cazul achiziției de vaccinuri anti-Covid 19

06 Dec 2023 721