A treia ediţie a Taberei de pictură „Pontul Euxin“, găzduită de Constanţa

Asociaţia „Pontul Euxin“ organizează, pentru al treilea an consecutiv, Tabăra de pictură „Pontul Euxin“, la campingul GPM Holiday din Mamaia. Tema ediţiei din acest an este „Tradiţia picturii interbelice în Dobrogea - de la Sulina la Balchik“.
 
Pe data de 17 septembrie, la ora 17.00, va avea loc o conferinţă avându-i ca invitaţi pe academicianul Răzvan Theodorescu, pe criticul de artă Mircea Oliv şi pe artistul plastic Daniela Ţurcanu Caruţiu. Deschiderea oficială a taberei a avut loc pe 12 septembrie, ieri, participanţii mergând la Balcic. În cadrul taberei, care va avea loc în perioada 14-19 septembrie, vor avea loc sesiuni de pictură, dar şi discuţii privind ilustrarea temei acestei ediţii. Jurizarea lucrărilor va avea loc pe 19 septembrie, iar pe 20 septembrie este programat vernisajul expoziţiei cuprinzând lucrările realizate în acest context, la Muzeul de Artă Constanţa.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Lucrările pot fi admirate la Muzeul de Artă Constanţa Tabăra de pictură „Pontul Euxin“ s-a încheiat cu un vernisaj (galerie foto)

22 Sep 2015 2756

Muzeul de Artă Constanţa găzduieşte vernisajul Taberei de pictură „Pontul Euxin“ (galerie foto)

20 Sep 2015 2381

Tabăra de pictură „Pontul Euxin“, omagiu adus Dobrogei Florin Cârstocea - „Anul acesta, lucrările au o reală valoare artistică“ (galerie foto)

18 Sep 2015 2851

Expoziţie dedicată creștinismului în Dobrogea, la Muzeul de Artă Florin Cârstocea - „Vom continua tradiţia taberei de pictură“ (galerie foto)

08 Sep 2014 3840

Tabăra de pictură „Pontul Euxin“, la final Un vernisaj inedit la Muzeul de Artă Constanţa (galerie foto)

06 Sep 2014 3994

S-a deschis Tabăra de pictură „Pontul Euxin“ Florin Cârstocea - „Ne propunem ca acest eveniment să devină o tradiţie“ (galerie foto)

29 Aug 2014 3096