Concertul Julio Iglesias din Mamaia nu va mai avea loc

Desi organizatorii si partenerii asociati au depus eforturi continue si sustinute in organizarea si promovarea concertului Julio Iglesias ce urma sa aiba loc  la Mamaia in data de 19 iulie, spectacolul de la malul marii va fi anulat, in urma problemelor de ordin logistic ce au intervenit in ultimul moment si impiedica montarea  scenei in timp util.

Chiar daca organizatorii au luat decizia de a anula concertul de la Mamaia, turneul marelui artist in Romania va continua cu doua show-uri, fata de cele trei anuntate initial. 

Programul concertelor Julio Iglesias de la Galati si Bucuresti ramane neschimbat, acestea urmand a se desfasura duminica, 20 iulie pe Stadionul Dunarea din Galati de la ora 20:30 iar marti, 22 iulie la Sala Palatului din capitala incepand cu orele 20:00.

”Avand in vedere faptul ca prin anularea concertului Julio Iglesias de la Mamaia vor fi afectati acei spectatori care si-au achizitionat bilete pentru a lua parte la eveniment si au sperat sa asiste  la concertul live al indragitului artist, dorim sa le adresam scuzele noastre pentru neplacerile cauzate si, in acelasi timp, sa le multumim pentru intelegere. Intarzierile transportului intregului echipament tehnic ne impiedica sa asiguram desfasurarea in bune conditii a show-ului anuntat. ” – Nicoleta ION, PR Manager.
Detinatorii biletelor pentru concertul anulat isi vor putea recupera contravaloarea biletelor in perioada 1 august – 1 septembrie 2014 de la casa de bilete a Casei de Cultura a Sindicatelor din Constanta si de la stand-ul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center Bucuresti. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

constanteanu

18 Jul, 2014 08:20

Sa va f em! Este al doilea concert Julio Iglesias anulat la Constanta.Se vede de la o posta ca vreti sa deteriorati imaginea Constantei in mod constant! Nu mai bine sa facem ca ardelnii,sa ne separam de toti j gosii de Bu CUR esti?

Articole asemanatoare

Legenda muzicii latino, JULIO IGLESIAS, alaturi de toti romanii intr-un nou concert plin de pasiune si romantism! - 02 februarie 2015

02 Feb 2015 1576

Cei care au cumpărat bilete la concertul anulat Julio Iglesias din Mamaia îşi cer banii înapoi

05 Aug 2014 2679

Concertul Julio Iglesias de la MAMAIA se anuleaza

17 Jul 2014 1382

Succesul lui JULIO IGLESIAS la femei, iluzie sau realitate

16 Jun 2014 2306

Concertul lui Julio Iglesias din Mamaia nu este anulat

29 Apr 2014 3473