Emoţii în paşi de dans şi o fericire fără margini, la Festi Dance Bravo micuţilor de la centrele „Micul Rotterdam“ şi „Antonio“! (galerie foto)

Când dansează, sunt cei mai fericiţi copii din lume. Este vorba despre copiii de la centrele de plasament „Micul Rotterdam“ şi „Antonio“, care, încurajaţi cu răbdare şi dragoste să se exprime prin dans, au urcat pe podiumul laureaţilor la concursul „Festi Dance“, care s-a desfăşurat, în weekend, la Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria“, unde au obţinut două premii I. 
 
Un premiu a fost rod al muncii de echipă, la secţiunea dans popular, iar celălalt a fost obţinut de Giorgiana Ioniţă, cu un moment solo de dans clasic. În plus, prichindeii au obţinut şi Premiul de Popularitate. Le-au meritat pe toate, din plin!
 
Bucuria câştigătorilor a fost şi este fără margini. Tocmai această stare de împlinire, zâmbetele de pe chipurile lor de copii frumoşi, sensibili şi talentaţi sunt motivele care o determină pe Petronela Serea, artist în cadrul Companiei de Balet a Teatrului „Oleg Danovski“ să continue să-i coordoneze benevol, primind ca răsplată lumina pe care aceşti copii o revarsă în jurul lor.
 
Singurul său regret este că sunt puţini cei care îndrăznesc să-şi rupă din timpul lor pentru a le fi alături acestor copii, pentru că, spune ea: „Sunt frumoşi, talentaţi şi merită!“ Dovada?! Este al patrulea concurs la care au participat, iar rezultatele obţinute au fost pe măsura eforturilor depuse în paşi de dans.
 
„Aceşti copii sunt într-adevăr talentaţi şi deosebiţi şi poate se mai oferă cineva să facă voluntariat cu ei, pentru că prin artă putem schimba în bine soarta unor copii“, spune Petronela Serea.
 
Poate că în Postul Mare gândurile sale bune se vor împlini şi va spori şi numărul celor care, prin timpul şi dăruirea lor, vor avea marea şansă de a face viaţa mai frumoasă unor copii în ai căror ochi se oglindesc Speranţa şi Bucuria.
 
Sursă foto: Facebook - Petronela Serea

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.