UPDATE ORA 12.00 Zeci de localități constănțene continuă să stea fără energie electrică.

Din cauza condiţiilor meteo deosebite (cod roșu de ninsori și viscol puternic) cu  intensificări ale vântului cu rafale de peste 85 km/h, ninsoare abundentă, zăpadă puternic viscolită și troienită, vizibilitate redusă spre zero, urmat de cod portocaliu și ulterior de cod galben de vânt și zăpezi, au fost afectate reţelele electrice din raza de activitate a societăţii E-Distribuţie Dobrogea.
 
Pe parcursul nopții trecute, echipe mixte E-Distribuție Dobrogea și ale Ministerului Apărării Naționale ce au asigurat utilaje speciale pentru deblocarea căilor de acces către zonele izolate, au lucrat în teren în condiții de meteorologice deosebite, cu temperaturi extreme de - 20 grade Celsius pentru a detecta defectele din instalațiile și rețelele electrice avariate. Se continuă eforturile pentru realimentarea tuturor consumatorilor și restabilirea normalității în furnizarea cu energie electrică, în teren fiind la acestă oră un număr de 93 de echipe de intervenții, informează E-Distribuţie Dobrogea.
 
În data de 8 ianuarie, la ora 8.00, situaţia din judeţul Constanţa se prezenta astfel:
 
La această oră este afectată o linie de înaltă tensiune si au rămas nealimentate 7 linii electrice aeriene de medie tensiune total, 17 linii de medie tensiune parțial şi 118 posturi de transformare, fiind afectate total sau parțial 27 localităţi (Culmea Nouă, Băraganu, Potirniche, Movilița, Peștera, Izvoru, Veteranu, Albești, Tătaru, Comana, Viroaga, Cerchezu, Măgura, Căscioarele, Furnica, Olteni, Dumbrăveni, Castelu, Vârtop, Mereni, Ciobanița, Osmancea, Independența, Fântâna Mare, Cotu Văii, Comana, Orzaru). În municipiul Constanța se înregistrează deranjamente individuale și colective datorate condițiilor meteo pentru remedierea cărora se intervine.

În data de 8 ianuarie, la ora 10:00, situaţia se prezenta astfel:

·       în judeţul Constanţa este afectată o linie de înaltă tensiune si au rămas nealimentate 6 linii electrice aeriene de medie tensiune total, 17 linii de medie tensiune parțial şi 122 posturi de transformare, fiind afectate total sau parțial 26 localităţi ( Băraganu, Potirniche, Movilița, Peștera, Izvoru, Veteranu, Albești, Tătaru, Comana, Viroaga, Cerchezu, Măgura, Căscioarele, Furnica, Olteni, Dumbrăveni, Castelu, Vârtop, Mereni, Ciobanița, Osmancea, Independența, Fântâna Mare, Cotu Văii, Orzaru, Nisipari). În municipiul Constanța se înregistrează deranjamente individuale și colective datorate condițiilor meteo pentru remedierea cărora se intervine.

UPDATE ORA 12.00:

În data de 8 ianuarie, la ora 12:00, situaţia se prezenta astfel:

·          în judeţul Constanţa este afectată o linie de înaltă tensiune si au rămas nealimentate 6 linii electrice aeriene de medie tensiune total, 17 linii de medie tensiune parțial şi 122 posturi de transformare, fiind afectate total sau parțial 26 localităţi ( Băraganu, Potirniche, Movilița, Peștera, Izvoru, Veteranu, Albești, Tătaru, Comana, Viroaga, Cerchezu, Măgura, Căscioarele, Furnica, Olteni, Dumbrăveni, Castelu, Vârtop, Mereni, Ciobanița, Osmancea, Independența, Fântâna Mare, Cotu Văii, Orzaru, Nisipari). În municipiul Constanța se înregistrează deranjamente individuale și colective datorate condițiilor meteo pentru remedierea cărora se intervine.


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Act de urbanism, emis de Primăria Constanța Liceul Teoretic „George Călinescu“, reabilitat energetic cu banii de la Ministerul Dezvoltării

18 Feb 2024 592

Sedință de Guvern 14 localităţi sau părţi din localităţi din mai multe județe, printre care și Tulcea ar urma să fie atestate ca staţiuni turistice (DOCUMENT)

16 Feb 2024 609

Afaceri Constanța Primăria Pantelimon, acord cu Top Geocad SRL pentru furnizarea de servicii de cadastru (DOCUMENT)

12 Feb 2024 735

Mai au la dispoziție două săptămâni Derogare de la centru pentru desemnarea candidaților AUR de la Constanța

12 Feb 2024 675

Efectele fenomenelor meteo, la nivel național. Intervențiile DSU

20 Jan 2024 655

Probleme în comuna Adamclisi, județul Constanța după Codul Roșu de vreme rea de la sfârșitul lunii trecute

06 Dec 2023 1330

Situație actualizată! În județul Constanța mai sunt 2 localități parțial nealimentate cu energie electrică

30 Nov 2023 761

RAJA Constanța Lista actualizată a localităților din județ unde nu este apă potabilă

29 Nov 2023 977

Știri Constanța Ce localități din județul Constanța nu au curent electric și apă la această oră

29 Nov 2023 1359

Oficial de la SC RAJA SA 17 localități din județul Constanța, în continuare nealimentate cu apă

29 Nov 2023 703

Situație actualizată! Lista localităților din județul Constanța unde nu se furnizează apă potabilă

29 Nov 2023 768

RAJA Constanța Lista localităților din județul Constanța care nu au încă apă potabilă

28 Nov 2023 894

Prefectura județului Constanța 50 de localități nu sunt alimentate cu apă, iar 33 nu au curent electric

28 Nov 2023 1328

RAJA Constanța Ce localități din județ nu au apă la această oră

28 Nov 2023 781

Știri Constanța 60 localități cu avarii la rețeaua de energie electrică. Lista localităților fără apă

28 Nov 2023 1616