"Băi! Am pile în toată poliţia, mă!"Ameninţări cu moartea şi şantaj în dosarul "Prostituate pentru politicieni"

deschidere_costan_-_cornel_costan_sursa_foto_facebook_com.jpg"Ce să fac, măi, lingăule? Uite, prin oraş! Deci, dacă te mai prind c-o mai suni pă Mihaela, îmi bag p..a în toţi morţii tăi, te calc în picioare, te omor...". "Vezi cu cine te pui şi să nu fii tu cel care mori". "Ce-ţi spun eu, următorul lucru. Fereşte-te de mine toată viaţa ta!".

Deşi trebuia judecat de un alt complet pe data de 24 noiembrie, dosarul lui Cornel Relu Costan, patronul agenţiei de modeling Diva Models, care aparţine de SC Agenţia de Modele Dream Fashion SRL, a fost repartizat altor magistraţi din cadrul Tribunalului Ialomiţa. Nu este de trecut cu vederea faptul că pe rolul aceluiaşi tribunal există trei procese în care Relu Cornel Costan şi Ion Valeriu Tămârjan, şeful agenţiei de modeling Star Models, sunt judecaţi pentru trafic de persoane. Două dintre acestea au debutat la Ialomiţa aproape de sfârşitul lunii trecute în timp ce cel de-al treilea proces, în care suspecţii au fost şi arestaţi preventiv, are prima înfăţişare stabilită pentru data de 15 decembrie. Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, Tămârjan a primit ameninţări cu moartea din partea unui bărbat care s-a recomandat prietenul uneia dintre "victime".

Pe data de 24 noiembrie, magistraţii Tribunalului Ialomiţa au deschis pentru prima dată dosarul cu numărul unic 5511/98/2010, înregistrat pe 4.11.2010, având ca obiect "traficul de persoane" unde Ion Valeriu Tămârjan, Cornel Relu Costan, Ştefan Radu Nicola, acesta fiind fiul fostului adjunct al comandantului Poliţiei Municipiului Constanţa, AdrianNicola, şi Gabriel Alexandru Voicu, toţi figurând ca inculpaţi. Deşi trebuia judecat de un alt complet, dosarul în cauză a fost repartizat altor magistraţi din cadrul Tribunalului Ialomiţa, dat fiind că judecătorul desemnat iniţial să se ocupe de caz a formulat cerere de abţinere în dosar. Cererea a fost motivată de faptul că respectivul magistrat soluţionase solicitările procurorilor privind măsurile preventive luate faţă de suspecţi în cursul urmăririi penale. Potrivit legislaţiei în vigoare, dacă un judecător a soluţionat solicitări ale anchetatorilor în cursul urmăririi penale, atunci devine incompatibil cu soluţionarea cauzei pe fond. Rechizitorul dosarului "Prostituate de lux pentru politicieni" întocmit de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Ialomiţa arată că Ion Valeriu Tămârjan, şeful agenţiei de modeling Star Models, a fost ameninţat de un individ care s-a recomandat drept prietenul "Mihaelei", tânără considerată o "victimă". costan_-_fotomodele.jpg

Pile în toată poliţia!

Mai exact, pe data de 23.05.2008, Ion Valeriu Tămârjan a fost sunat de "Bogdan", care s-a prezentat drept "prietenu lu Mihaela". La început, conversaţia dintre cei doi este calmă, însă, în câteva secunde, totul trece la un alt nivel. "Prietenu lu Mihaela" îi transmite următorul mesaj lui Tămârjan: "Ce să fac, măi, lingăule? Uite, prin oraş! Deci, dacă te mai prind c-o mai suni pă Mihaela, îmi bag p..a în toţi morţii tăi, te calc în picioare, te omor...". Bărbatul continuă cu alte cuvinte grele: "Băga-mi-aş p..a-n mă-ta! Am venit, am vorbit cu tine? Ce-ai zis tu? Ai zis că nu-i adevărat? I-ai luat apărarea la ăia? Bă, vă omor pă toţi, bă! Bă, când v-oi prinde, când voi da ochii cu voi, vă omor pă toţi! Vă pun căpăţânile... (...) Băi, bulangiule! Am pile în toată poliţia, mă!". În scurt timp apare şi replica patronului agenţiei de modeling Star Models: "Să nu fii tu cel care mori... Da? (...) Vezi cu cine te pui şi să nu fii tu cel care mori! (...) Ce-ţi spun eu, următorul lucru. Fereşte-te de mine toată viaţa ta!".

Şantaj ?!

Câteva ore mai târziu, Tămârjan poată o nouă discuţie cu "Bogdan", acesta din urmă având o propunere - "prima şi ultima". " Faci plata pentru ce-ai făcut? (...) Am discutat cu Mihaela! (...) Faci plata pentru ce-ai făcut? Să-mi ţin gura. (...) Da. Deci, nu vrei să ne-nţelegem, şi să-mi ţin gura şi să faci plata?". Dat fiind faptul că nu a dorit să facă nicio înţelegere cu presupusul prieten al Mihaelei, Ion Valeriu Tămârjan îl sfătuieşte pe "Bogdan" să se adreseze cui doreşte, lăsând să se înţeleagă că este de neclintit în decizia sa. Nu este de omis faptul că cel de-al treilea proces, în care suspecţii au fost şi arestaţi preventiv, are prima înfăţişare stabilită pentru data de 15 decembrie.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

justice

07 Dec, 2010 07:10

la diicot constanta e un procuror corupt la cima organizata e dana- mai e stamate vizzitiu anane pavel catana rapotan care protejeaza clan proxeneti fratii bairam care vind minore de 12 14 ani la bariera caraiman real fac milioane de euro-au avocati care ii scapa mina in mina cu politia parchet-se da spaga la greu-dga dna sri stiu-coruptie mare e alquaida aici si pe str olteniei 5 la intrare parchet-daca erau copii vostir?

Articole asemanatoare

Rechizitoriu pentru cunoscutul bancher Gheţea Radu Graţian! Trimis în judecată, la Constanța, pentru ucidere din culpă! (VIDEO+DOCUMENT)

24 Mar 2024 1036

Monica Macovei, fost ministru al Justiției, accident la Mangalia! Latura civilă, amânată pentru aprilie 2024 (VIDEO)

12 Mar 2024 883

Judecători amenințați la Constanța! „Este ca și cum Irod l-ar acuza pe pruncul Iisus cu privire la propriile lui crime!“ (RECHIZITORIU)

11 Mar 2024 984

Ce spune avocatul Adrian Cuculis Crimă într-un hotel din Mangalia! Se cere schimbarea încadrării juridice

11 Mar 2024 1734

Bărbatul acuzat că ar fi agresat măicuțele de la mănăstirea Sfânta Maria, din Techirghiol, cere să fie pus în libertate!

19 Feb 2024 816

Premieră Condamnare în primul și singurul dosar de Cyberbullying din Constanța! Decizia, atacată la instanța superioară (RECHIZITORIU)

15 Feb 2024 998

Polițiștii din Constanța au găsit două kilograme de Cannabis într-o geantă abandonată pe stradă de un cetățean speriat! (RECHIZITORIU)

07 Feb 2024 1090

Fost ministru al Justiției, Monica Macovei trimisă în judecată, la Mangalia! Primul termen, marți, 16 ianuarie 2024 (DOCUMENT)

13 Jan 2024 977

Justiție Constanța Începe procesul lui Matei Vlad Pascu, șoferul implicat în tragedia de la 2 Mai (RECHIZITORIU)

11 Dec 2023 2074

DNA l-a trimis în judecată pe Cezar Costin Stancu, fost vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Cetățenie! Dosarul, amânat pentru la anul (RECHIZITORIU)

23 Nov 2023 773

Omor calificat la Tulcea! Rechizitoriu demn de filmele cu detectivi. Sentință definitivă la Constanța. Daune reduse la jumătate

14 Nov 2023 2426

Judecătoria Mangalia îi prelungeşte dreptul de circulaţie Monicăi Macovei, fost ministru al Justiției (DOCUMENT)

31 Oct 2023 817

Județul Timiș Persoană arestată preventiv pentru trafic de migranți

27 Oct 2023 673

Începe judecata în Dosarul Revoluției! (MINUTĂ+RECHIZITORIU)

25 Oct 2023 1298

Cezar Costin Stancu, fostul vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Cetățenie, trimis în judecată de DNA. Azi, primul termen (RECHIZITORIU)

25 Oct 2023 1167