Cina cea de taină s-a mutat la saunăDumitru Catană şi Cristian Darie decid adjunctul IPJ în baia de aburi

catana.jpgLa începutul lunii, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, Dumitru Catană, solicita printr-o adresă Inspectoratului General al Poliţiei scoaterea la concurs într-un termen cât mai scurt a postului de adjunct al IPJ. Catană îşi motiva cererea prin faptul că resimte lipsa unui adjunct în cadrul Inspectoratului, având în vedere volumul extrem de mare al dosarelor aflate în lucru. Adresa lui Catană a venit după ce, în prima fază a concursului care a avut loc la sediul IGPR, cei doi candidaţi Nicolae Pescaru şi Ivan Anane nu au obţinut punctajul de trecere.Semn că Dumitru Catană nu-i viza pe niciunul dintre cei doi mai susmenţionaţi în postul de subaltern.

Între timp, pentru funcţia de adjunct al şefului IPJ Constanţa şi-au depus dosarele şi comisarul-şef Mihai Toporan

catana_politie_mihai_toporan_01.jpg

, fostul şef al Poliţiei municipiului Constanţa, actual şef la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Toxice, dar şi comisarul Florin Manucu ofiţer la poliţia municipiu.

Cristian Darie, consultat de şeful IPJ 

Prefectul judeţului Constanţa, Claudiu Palaz, a declarat la Radio Sky că deţine informaţii potrivit cărora şeful Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Constanţa, comisarul-şef Dumitru Catană, şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Cristian Darie, s-au întâlnit săptămâna trecută în complexul hotelier Europa din Eforie Nord.

Surse din cadrul complexului hotelier au mai declarat că cei doi şi-au programat o şedinţă de saună în complexul deţinut de omul de afaceri George Copos, alături  de alte două persoane. La întâlnirea de joi seara, care a fost una privată, ar fi participat şi un om de afaceri din zona gri, dar şi un fost reprezentant al structurilor de informaţii care deţine în prezent o firmă de pază şi protecţie. Cei patru au discutat, printre altele, despre cine ar trebui să ocupe postul de adjunct al IPJ Constanţa. „Din informaţiile mele, inspectorul-şef Catană l-a consultat pe Cristian Darie cu privire la cine ar trebui să fie adjunctul IPJ, nu pe mine“, a precizat prefectul Claudiu Palaz. Pe cei doi, Catană şi Darie, îi leagă o veche prietenie, de mai bine de 20 de ani. Comandantul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa a fost coleg de promoţie la Academia Navală, fostul Institut de Marină, cu vicepreşedintele Consiliului Judeţean, în cadrul Secţiei Civile - Transport Maritim - Electromecanică.

Reamintim că cei trei ofiţeri care şi-au depus săptămâna trecută dosarele pentru postul de adjunct al IPJ sunt: Mihai Toporan, Ivan Anane şi Florin Manucu. 

catana_politie_sectia_4_anane_3.jpg

Surse din cadrul IPJ susţin că şeful IPJ, comisarul Catană, şi l-ar dori ca adjunct pe comisarul-şef Mihai Toporan. Coincidenţă sau nu, şi conducerea CJC agreează candidatura acestuia. 

În anul 2005, chestorul Dan Valentin Fătuloiu, şeful IGPR de la acea vreme, l-a eliberat din funcţia de şef al Poliţiei municipiului Constanţa pe comisarul-şef Mihai Toporan  pentru management defectuos în actul de comandă şi control al subordonaţilor. 

Am încercat să luăm legătura şi cu vicele CJC, Cristian Darie, pentru a-şi exprima un punct de vedere în ceea ce priveşte informaţia prefectului Claudiu Palaz. Acesta însă nu a răspuns la telefon nici după expedierea unui mesaj text.

Nici comisarul şef Dumitru Catană nu a putut fi contactat cu toate că şi acesta a primit un mesaj pe aceeaşi temă. 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

justice

19 Oct, 2010 09:25

toti sint corupti- veti vedea in curind filmari cum se ia spaga-clanul bucurestenii paceali si bairam trafic minore arme droguri -se ia spaga de ani de zile-pe str olteniei 5 linaga parchet tribunal si politia municipiu-stiu si catana si rapotan si vizitiu si pisica si ispir si naane si stmate si bogdan si pavel si procurori care ii protejeaza.vedeti zilnic proxeneti si curva minore la bariewra caraiman abator bariera a vlaicu baba novac si lazu la intatre crima organizata -protectia danei semiral bolat cocos? ce fac sri dna dga bucuresti?afara cu mafia lui rapotan tararache caracota elvis t ar...

Articole asemanatoare

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 506

Baza sportivă de pe malul lacului Siutghiol, din Constanța, miza unui proces intentat de Clubul Sportiv Electrica Președinte Dumitru Frățilă face acuzații -„Nu ne putem desfășura activitatea!“

23 Mar 2024 1841

Scupra, primar Ovidiu „Nu mă interesează funcțiile în partid. (...) Florin Mitroi știe că se bazează pe sprijinul meu! "

17 Mar 2024 1191

UPDATE George Scupra a demisionat din funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali din organizația județeană a PNL Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 1542

UPDATE Trei primari PNL din județul Constanța, vizați de intoxicări din partea PSD Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 1357

PUZ pentru terenurile din strada Belvedere ale afaceristului George Secărea! Curtea de Apel anunță data verdictului

15 Mar 2024 677

Iată cine vrea să conducă judecătoriile din Mangalia și Medgidia! (DOCUMENTE)

05 Mar 2024 948

Mesajul lui Emil Constantinescu despre trecerea în neființă a lui Max Bădin „Regret profund că nu mai este printre noi și că nu am avut ocazia să-mi iau rămas bun”

02 Mar 2024 752

Conferința județeană a PUSL Constanța. Chiforeanu -președinte, Eserghep-primvicepreședinte (FOTO+VIDEO)

01 Mar 2024 1129

ZIUA LIVE Interviu cu Gabriel-Octavian Nicolae, președinte al Asociației Societatea Culturală „Magrin 1878”, despre proiecte și noutăți pentru pasionații de fotografie

27 Feb 2024 729

ZIUA LIVE Gabriel-Octavian Nicolae, președinte al Asociației Societatea Culturală „Magrin 1878”, despre proiecte și noutăți pentru pasionații de fotografie

26 Feb 2024 1004

Preşedintele CNAS, Valeria Herdea „În România sunt peste 200.000 de pacienţi oncologici”

19 Feb 2024 883

Remus Zăgan, ales președinte al Senatului Universității Maritime din Constanța. Averea și interesele (DOCUMENTE)

19 Feb 2024 1278

Alegeri interne la UAR, Sucursala Constanța. Liviu Merdinian, președinte pentru următorii patru ani

19 Feb 2024 764

Are termen să predea absolut toate actele partidului în original Șoșoacă a divorțat politic de soțul său!

18 Feb 2024 1257