Cine a cântat şi cine a fost invitat de onoare Nuntă ca-n poveşti cu Nicuşor Constantinescu naş (galerie foto)

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa şi soţia acestuia, Codruţa, au cununat sâmbătă o frumoasă pereche. Cununia civilă şi petrecerea s-au desfăşurat la „Melody Grand Ballroom”, în Mamaia, unde nuntaşii s-au distrat pe cinste
 
Filis Ali şi Enis Husein au avut parte, sâmbătă, de cel mai fericit eveniment din viaţa lor, devenind, în urma căsătoriei, familia Husein. Tânăra este fiica lui Nurhan Ali, directorul executiv al HCM Constanţa, club condus de Nicuşor Constantinescu.
 
Potrivit tradiţiilor musulmane, cununia religioasă a avut loc vineri, acasă la fată, în prezenţa unui hoge. Sâmbătă s-au desfăşurat ceremonialul civil şi petrecerea, ambele la „Melody Grand Ballroom”, în staţiunea Mamaia. La petrecere au fost prezenţi în jur de 500 de nuntaşi, care s-au distrat ca niciodată. Cununia civilă a fost oficiată de viceprimarul municipiului Constanţa, Gabi Stan, iar de la fericitul eveniment nu au lipsit nici primarul Radu Mazăre, fraţii săi şi mama lor. „Părerea tuturor invitaţilor a fost că au participat la o nuntă super-frumoasă. A fost un moment deosebit din viaţa mea şi a familiei mele, de care îmi voi aminti mereu. Toată lumea s-a simţit deosebit.

Această nuntă a fost încă un exemplu de bună convieţuire interetnică, ce domneşte la Constanţa, şi care ar trebui să fie învăţată şi de alte regiuni ale României. S-a cântat şi s-a dansat tătăreşte, turceşte, machidoneşte, greceşte şi româneşte”, a declarat Nurhan Ali. Nunta a beneficiat şi de o formaţie care a interpretat muzică turcească, iar show-ul de bază l-a asigurat trupa lui Călin Geambaşu. De asemenea, au participat, cu recitaluri de circa o oră şi jumătate, Mircea Cazan şi Ionuţ Galani. „Pe Călin Geambaşu îl admir de mult, de pe vremea Şcolii Vedetelor. Este un super-profesionist. Mircea Cazan şi Ionuţ Galani mi-au făcut o surpriză foarte plăcută”, a mai spus socrul mic. Bineînţeles că dintre invitaţi nu puteau lipsi reprezentanţii lumii sportului, handbalişti, antrenori şi oficiali de la HCM, Elena Frîncu, dar şi Mihai Bocan, secretarul general al Federaţiei Române de Handbal. „Mi-au fost alături prieteni din handbal, dar şi amici de-o viaţă.

De Mihai Bocan mă leagă o prietenie sinceră de vreo 40 de ani. Dintre handbalişti am avut alături şi nucleul de bază al HCM-ului, alături de care am demarat, acum zece ani, proiectul performanţei: Stănescu, Buricea, Toma ori Stavrositu”, a mai spus Nurhan Ali.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 351

LIVE TEXT Companiile Chimpex și Ameropa Grains investesc în infrastructura școlară din Constanța. Sală de sport inaugurată la Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 716

Cumpărări directe Constanța Primăria Topraisar dotează sala de sport cu aparatură și echipamente specifice (DOCUMENT)

22 Apr 2024 522

Chimpex și Ameropa Grains - companii cu tradiție în proiecte destinate comunității Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța are o nouă sală de sport, construită integral cu sprijinul grupului de companii AMEROPA

22 Apr 2024 700

Peste 15 milioane lei fără TVA Primăria Constanța încheie un nou acord-cadru pentru toaletarea copacilor şi a spaţiilor verzi din zona II a municipiului Constanța (DOCUMENTE)

21 Apr 2024 617

Constanța Micii voleibaliști au jucat în amintirea lui Paul Cămui, la memorialul care-i poartă numele (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 768

Hagi, după Farul Constanța - CFR Cluj 5-1 „Un meci perfect. Bravo lor! Am făcut diferența la ritm și intensitate“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1445

Locuri de muncă Constanța Direcția Județeană pentru Sport și Tineret angajează. Detalii

18 Apr 2024 661

Cumpărări directe Constanța SC Degreen SRL tunde gazonul de pe terenuri de sport din comuna Topraisar (DOCUMENT)

17 Apr 2024 506

Cumpărări directe Constanța În satul Moșneni, comuna 23 August, se va construi un teren de sport multifuncțional (DOCUMENT)

16 Apr 2024 728

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. CS Peștera a câștigat cu 12-0

15 Apr 2024 1264

Cumpărări directe Constanța Alsar Pro Construct SRL a bifat trei contracte cu Primăria Grădina în valoare de peste 300.000 lei (DOCUMENTE)

14 Apr 2024 446

Constanța „Nu te vom uita!“. Competiție memorială în amintirea celui ce a fost Paul Cămui, antrenorul de volei decedat la numai 27 de ani

14 Apr 2024 1058

Farul Constanța Pe lângă Louis Munteanu, și Mihai Popescu ar fi pe lista de achiziții a FCSB. Ce a declarat Gheorghe Hagi

12 Apr 2024 1083

ACS Marina aduce la Constanța 4 titluri europene la Ju Jitsu (GALERIE FOTO)

10 Apr 2024 871