Colaborarea cu Eurolevel continuă Cum a devenit soţul Virginiei Uzun managerul unui proiect de peste trei milioane de lei (document)

La finele lunii septembrie a anului 2009, ZIUA de Constanţa vă prezenta faptul că SC Eurolevel SRL era firma care, la acea vreme, potrivit site-ului www.spit-ct.ro, se ocupa cu menţinerea şi îmbunătăţirea continuă a sistemului de Management Integrat la SPIT VBL (Serviciul Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local).
În acea perioadă a colaborării dintre SPIT VBL şi SC Eurolevel SRL, Sergiu Uzun, cel care avea să devină în anul 2010 soţul directorului SPIT VBL, Virginia Ştefănică, era angajat al Serviciului Public de Impozite şi Taxe şi subaltern al viitoarei sale soţii. Astăzi, Sergiu Uzun este soţul Virginiei Ştefănică (Uzun) şi manager al unui proiect contractat de Eurolevel, societate despre care menţionam anterior că a colaborat cu SPIT VBL.
 
Licitaţie publică de 3.293.080 de lei
 
Eurolevel SRL Constanţa a iniţiat zilele acestea o licitaţie publică pentru contractarea de servicii pentru elaborarea Planului de management pentru Situl Natura 2000 ROSPA 0076 Marea Neagră aferent Proiectului „Managementul capitalului natural în ROSPA 0076 Marea Neagră”. Deschiderea ofertelor depuse de agenţii economici va avea loc în data de 17 decembrie, ora 12.00. Managerul acestui proiect european, a cărui contravaloare este de 3.293.080 de lei, este, potrivit caietului de sarcini, Sergiu Uzun, soţul directorului SPIT VBL.

Proiectul manageriat de consortul Virginiei Uzun va fi implementat în Regiunea de Dezvoltare Sud - Est, aferentă judeţelor Constanţa şi Tulcea, pe raza localităţilor Limanu, Mangalia, 23 August, Costineşti, Tuzla, Eforie, Agigea, Constanţa, Năvodari, Corbu, Istria, Mihai Viteazu, Jurilovca, Murighiol, Sfântu Gheorghe şi Sulina. Prin proiect se are în vedere efectuarea de activităţi de conştientizare prin intermediul unor broşuri şi pliante, care vor fi distribuite grupului ţintă format din factori decizionali, locuitori şi reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, factorii de interes din comunităţile locale (16 localităţi) precum şi vizitatorii din zonă, elevi, studenţi şi cadre didactice, personalul ONG-urilor, care desfăşoară activităţi de protecţie a mediului. De asemenea, în localităţile Eforie - Sud, Năvodari şi Constanţa vor fi amplasate trei puncte de informare.
 
Sergiu Uzun bate palma cu Eurolevel cu o lună înainte de nuntă
 
Potrivit lui Sergiu Uzun, proiectul pe care-l manageriază va fi lansat public după data de 15 noiembrie, cele trei puncte de informare, pentru care a început achiziţia publică, urmând să fie amenajate până în primăvara anului viitor, lunile aprilie-mai.
Întrebat dacă este întâmplătoare colaborarea sa cu Eurolevel dat fiind că SPIT VBL, unde el a fost angajat ca inspector, iar soţia sa este director, a colaborat cu această firmă, Sergiu Uzun a răspuns: „Nu există nicio legătură... Ştiu că a fost o colaborare în anul 2008 între SPIT VBL şi SC Eurolevel.

Această colaborare nu mai există. La acea vreme, eram angajat al SPIT VBL, dar nu aveam nicio legătură cu această societate”. Interesantă este data la care a început colaborarea lui Sergiu Uzun cu Eurolevel. „Mă ocup de această arie protejată din momentul în care a fost atribuită, din 8 august 2010”. Aşa stând lucrurile, colaborarea dintre Sergiu Uzun şi Eurolevel a început cu o lună înainte ca acesta să-şi unească destinele cu directorul SPIT VBL, Virginia Ştefănică, nunta lor având loc în data de 11 septembrie 2010. Ce-l recomandă pe Sergiu Uzun pentru funcţia de manager al proiectului pentru elaborarea Planului de management pentru Situl Natura 2000 ROSPA 0076 Marea Neagră, atât timp cât legătura din trecut existentă între SPIT VBL şi firma Eurolevel este negată? „Experienţa mea ca şi manager de proiecte. Proiectele pe care le-am făcut pe FEADR, fostul SAPARD”, ne-a mărturisit acesta, care a declarat că pentru acest proiect l-a contactat o echipă formată din trei ornitologi constănţeni, unul dintre aceştia fiind, potrivit lui Sergiu Uzun, Constantina Fulga de la GeoEcoMar.
 

Sora directorului SPIT VBL, cooptată şi ea în proiect
 
Interesant este şi un alt nume care apare în acest proiect. Potrivit caietului de sarcini, Responsabil Achiziţii Publice în cadrul proiectului derulat de Eurolevel este Mihaela Ştefănică, nimeni alta decât sora Virginiei Ştefănică (Uzun).
Potrivit Registrului Comerţului, în SC Eurolevel SRL, firmă cu sediul pe Aleea Garofiţei nr. 14, deţin părţi sociale Andreia Maria Şerban şi Elena Velicu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Lichidator judiciar ConstanțaCernat Andreia-Maria -Eurolevel Partners SPRL

18 Jul 2023 542

Lichidator judiciar Constanța Cernat Andreia-Maria -Tița Ionuț-Aurelian - Eurolevel Partners SPRL

18 Jul 2023 376

Fabrica de Burgeri SRL, din Constanța, în faliment! Eurolevel Partners SPRL rămâne lichidatorul judiciar

11 Feb 2021 2075

O firmă apropiată familiei Uzun, de la SPIT, şi-a schimbat sediul

06 Sep 2016 3714

Soţul Virginiei Uzun de la SPIT, manager de proiect. CJC, partener Contract de 3 milioane de lei, atribuit de Eurolevel SRL (document)

08 Dec 2014 4535

Firmă apropiată familiei Uzun de la SPIT şi partener de proiect cu CJC Modificări în acţionariatul celebrei Eurolevel

16 Sep 2014 5774

Printre răspunzători se află şi soţul Virginiei Uzun de la SPIT Licitaţie de peste 3 milioane de lei la Eurolevel SRL

18 Jul 2014 2380