Din dosarul "Prostituate de lux pentru politicieni"La Constanţa, Costan se dă victima procurorilor DIICOT Ialomiţa

2_Costan_-_Costan.jpgCornel Relu Costan, patronul agenţiei de modeling Diva Models, care figurează ca inculpat în dosarul "Prostituate de lux pentru politicieni" s-a aflat ieri în faţa magistraţilor constănţeni. Individul, trimis în judecată pentru săvârşirea de mai multe infracţiuni, respectiv trafic de persoane şi trafic de minori, ne-a declarat că dosarul mai sus precizat este "fabricat" în totalitate. "Au făcut cu mine cum au făcut cu Bahaian şi Şlepac", ne-a mai spus Costan, lăsând să se înţeleagă că este victima procurorilor.

Prezent ieri la Tribunalul Constanţa, Cornel Relu Costan, inculpat în deja celebrul dosar "Prostituate de lux pentru politicieni", ne-a dat câteva declaraţii pe marginea rechizitoriului întocmit de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Ialomiţa. Convins de propria nevinovăţie, şeful agenţiei Diva Models, unitate ce aparţine de societatea comercială Agenţia de Modele Dream Fashion SRL, este de părere că dosarul în care este trimis în judecată pentru săvârşirea de infracţiuni, trafic de persoane şi trafic de minori a fost "fabricat 100%". Mai mult decât atât, Costan a zăbovit, puţin ce-i drept, şi asupra fetelor din acest caz, despre care s-ar şti că nu sunt tocmai uşi de biserică. "Presa din Germania şi Austria a scris cine-s părţile vătămate. Constanţa este un oraş mic, se ştie cine sunt părţile vătămate", mai spune patronul agenţiei de modeling Diva Models. "Am picat eu, pentru că trebuia să pice cineva. În dosar s-a plecat de la altceva şi s-a ajuns la Negoiţă (nr. Rober Negoiţă, deputat PSD). Nu aţi văzut de câte ori scrie «neinteligibil» în transcrierea interceptărilor", a continuat Relu Costan.

Paralela Costan - Bahaian - Şlepac

Omul despre care procurorii DIICOT Ialomiţa au spus că, sprijinit de Ion Tămârjan, şeful agenţiei de modeling Star Models, de Ştefan Radu Nicola, fiul fostului adjunct al comandantului Poliţiei Municipiului Constanţa, Adrian Nicola, şi de Gabriel Voicu, ar fi obligat aproape 80 de fete să se prostitueze în România şi Austria, este ferm convins că, în acest caz, procurorii au acţionat precum în dosarul lui Sergiu Bahaian considerat, alături de Valentin Şlepac şi Adrian Grigoraş, drept unul dintre cei mai temuţi criminali în serie din România de după 1989. "Au făcut cu mine (nr. procurorii DIICOT Ialomiţa) cum au făcut cu Bahaian, cu Şlepac", ne-a mai precizat Costan, lăsând să se înţeleagă că este nevinovat, o victimă a anchetatorilor. După cum precizam şi în ediţiile anteriore, de serviciile sexuale ale tinerelor, ar fi beneficiat Rober Negoiţă, controversatul om de afaceri din municipiul Mangalia Nuredin Beinur, Emanuel Corneliu Dobrănăuţeanu, Cătălin Trandafir, "Gabi, viceprimarul oraşului Constanţa", iar lista poate continua. Întrebat cine este acest "Gabi", Cornel Relu Costan a ocolit răspunsul.

Afaceri ilegale cu cereale ?

Motivul pentru care patronul agenţiei de modeling Diva Models s-a aflat ieri în atenţia Tribunalului Constanţa are la bază dosarul cu numărul unic 10792/118/2010, înregistrat pe data de 2 septembrie 2010. Aici, Costan alături de alţi indivizi, respectiv Maria Dăineanu, Laurenţiu Ţăranu, Mircea Georgescu şi Emil Dragoş Gîrtone, a fost deferit instanţei de procurorii Serviciului Teritorial Constanţa al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, acuzat fiind de iniţiere, constituire de grup infracţional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup, la mijloc aflându-se afaceri cu cereale.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 07 martie 2022

09 Mar 2022 2947

Condamnat în dosarul „Prostituate de lux pentru politicieni“, Cornel Relu Costan cere să eliberat condiţionat

10 Feb 2018 2711

Condamnat în dosarul „Prostituate de lux pentru politicieni“ Ion Tămârjan, eliberat condiţionat

30 Jan 2017 2855

Cornel Relu Costan a luat şase ani de închisoare

24 Jan 2015 4149

Judecat şi în Dosarul „Prostituate de lux pentru politicieni“ Cornel Relu Costan a primit o nouă pedeapsă

18 Oct 2014 3409

Condamnări definitive în dosarul „Prostituate de lux pentru politicieni“

27 Jun 2014 3134

Din dosarul „Prostituate de lux pentru politicieni“ Ion Tămârjan şi Cornel Relu Costan au fost puşi sub control judiciar

05 May 2014 3297