Deschidere editie

Ei sunt cei 16 parlamentari de Constanţa din legislatura 2016-2020. Averi, interese şi activitate politică (galerie foto)

Judeţul Constanţa va avea în legislatura 2016-2020 16 parlamentari, 11 deputaţi şi cinci senatori. Cele mai multe mandate, conform procentelor obţinute în alegerile din 11 decembrie, le-au revenit Partidului Social Democrat - opt, urmaţi de Partidul Naţional Liberal - 3, Uniunea Salvaţi România - 2, PMP - 1, ALDE - 1 şi UDMR - 1.
 
PSD Constanţa va trimite în Parlament cinci deputaţi - Iulian Iancu, Mircea Dobre, Cristina Dumitrache, Radu Babuş şi Gabriel Vişan şi trei senatori - Liviu Tit BrăiloiuŞtefan Mihu şi Nicolae Moga.

PNL va avea în viitorul Legislativ un senator - Vergil Chiţac şi doi deputaţi - Bogdan Huţucă şi Robert Boroianu, iar ALDE - un deputat, pe Mircea Banias, PMP, un deputat - Robert Turcescu, la fel şi USR - Stelian Cristian Ion. Tot USR o va trimite în Parlamentat şi pe Ramona Nicoleta Dinu, în Senat, iar UDMR va avea un deputat la Constanţa, în persoana lui Istvan Janos Antal. 
 
Parlamentarii PSD - cinci deputaţi şi trei senatori
 
Filiala PSD Constanţa propune la Senat următoarea echipă: fostul prefect al judeţului Liviu Tit Brăiloiu, senatorul Nicolae Moga şi vicepreşedintele CECCAR România Ştefan Mihu.

Brăiloiu, acţionar în patru firme 

Aşadar, primul mandat de senator pentru PSD îi revine lui Liviu Tit Brăiloiu, a cărui avere, potrivit declaraţiei completate pe 25 octombrie a.c., cuprinde: trei terenuri intravilane - două în Eforie Nord şi unul în staţiunea Mamaia, patru apartamente - trei în Eforie Nord, cumpărate acum doi ani, şi unul în Constanţa, o casă, ceasuri estimate la 300.000 de euro şi bijuterii şi pietre preţioase în valoare de 80.000 de euro.
 
În septembrie, Liviu Tit Brăiloiu a vândut un apartament cu 83.000 de euro. Din punct de vedere financiar, acesta se poate lăuda cu opt conturi - cinci în euro, în care are 923.863 de euro, două cu 37.459 de lei şi unul cu 300 de dolari. De asemenea, acesta deţine acţiuni sau părţi sociale la patru firme - SC Complex Palas Pelican SA, SC Ospitalitatea Rom Tour SRL, SC Mont Impex SRL şi SC National Service Group SRL, care însumează 207.340 de lei.
 
Totodată, acesta a acordat două împrumuturi către o societate (3.252.793 de lei) şi fratelui său (450.000 de euro). Asta în contextul în care veniturile înregistrate în anul fiscal 2015 au însumat 563.412 lei şi 133.431,12 euro. Conform declaraţiei de interese, Liviu Tit Brăiloiu este acţionar la firmele Complex Palas Pelican SA, Ospitalitatea Rom Tours 2000 SRL, Mint Impex SRL şi Naţional Service Group SRL Eforie, valoarea totală a părţilor sociale şi/sau a acţiunilor fiind de 207.090 de lei. Nu trebuie neglijat faptul că el este preşedinte al Clubului Sportiv Target Constanţa şi vicepreşedinte a trei asociaţii - Asociaţia Judeţeană de Tir cu Arcul Constanţa, Asociaţia Judeţeană de Tir Sportiv Constanţa şi Asociaţia Judeţeană de Judo Constanţa.

Moga, senator cu trei depozite bancare

Senator în funcţie, Nicolae Moga a reuşit să-şi prelungească mandatul. Averea parlamentarului cuprinde un teren intravilan în Mamaia Sat şi un teren agricol în localitatea Adamclisi (judeţul Constanţa), precum şi o casă de locuit şi una de vacanţă în Mamaia Sat. În luna ianuarie a acestui an, a vândut un teren agricol unei societăţi pentru suma de 93.240 (nu este specificată moneda). Moga are trei depozite bancare - unul cu 27.013 euro şi două însumând 61.300 de lei. Totodată, acesta a acordat două împrumuturi unor persoane fizice, însumând 523.400 de lei, iar veniturile înregistrate în anul fiscal precedent au fost de 125.349 de lei. Potrivit declaraţiei de interese disponibile pe site-ul ANI, senatorul Nicolae Moga este acţionar la SC Tracon SRL Brăila, valoarea acţiunilor fiind de 623.730 de lei.

Mihu, administrator a două firme

Vicepreşedintele CECCAR România Ştefan Mihu este cel de-al treilea senator al PSD la Constanţa. Averea sa include două terenuri intravilane în Ovidiu, dar şi două apartamente în Constanţa şi o casă în Ovidiu. Mihu are 5.000 de euro într-un depozit bancar, iar veniturile încasate anul trecut au însumat 76.100 de lei. Conform declaraţiei de interese, acesta este asociat unic şi administrator la SC Atractiv Plus SRL şi SC Pro Finance SRL, valoarea totală a acţiunilor sale fiind de 900 de lei, iar la partid deţine funcţia de trezorier al organizaţiei judeţene PSD Constanţa. 

Deputatul Iulian Iancu preferă investiţiile în terenuri

Deputatul Iulian Iancu, fost secretar de stat în Ministerul Economiei, a deschis lista PSD Constanţa pentru Camera Deputaţilor şi a câştigat un nou mandat de deputat. Potrivit declaraţiei de avere postate pe site-ul Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), acesta are: şase terenuri intravilane în Mediaş, Bucureşti, Sovata şi Moeciu; o casă în Mediaş şi un apartament în Bucureşti; bijuterii estimate la 7.000 de euro. De asemenea, naveta Bucureşti-Constanţa o va putea face la volanul unui autoturism Mercedes A180, fabricat în anul 2005. În singurul cont curent deţinut, Iancu are 22.886,61 de lei, în schimb, împreună cu soţia, deţine plasamente la cinci societăţi, valoarea totală a acestora fiind de 64.373,9 lei, iar în anul fiscal precedent, familia a înregistrat venituri de 90.071 de lei. 

Din declaraţia de interese completată pe 18 octombrie a.c., am aflat că Iulian Iancu este acţionar şi membru fondator al BCD Nextebank (fosta Romexterra SA) şi al SC Romexterra Finance, dar şi acţionar la SC Azo Mureş SA, valoarea totală a acţiunilor sale fiind de 36.497,9 lei. De asemenea, acesta este preşedinte al Comitetului Naţional Român al Consiliului Mondial al Energiei şi membru al Fundaţiei Omenia, al Centrului pentru Surse Regenerabile de Energie din Centrul INCE „Costin Kiriţescu” al Academiei Române, al Asociaţiei Inginerilor de Petrol şi Gaze din România şi al Eufores. În plan politic, fostul demnitar se poate mândri doar cu poziţia de membru al Consiliului Naţional al PSD. Potrivit aceleiaşi surse, Iulian Iancu a avut două contracte pe termen determinat cu INCE „Costin Kiriţescu” (ca cercetător ştiinţific) şi cu ASE (în calitate de cadru didactic asociat), din care a câştigat 2.266 de lei, respectiv 1.800 de lei (brut).

Deputatul Dobre, acţionar în trei firme

Mircea Titus Dobre va continua activitatea în Camera Deputaţilor. Dobre intră în legislatura viitoare cu o avere constând în: un teren intravilan, un apartament şi o casă în municipiul Constanţa, precum şi ceasuri achiziţionate în perioada 2008-2012 şi estimate la 18.000 de euro. În paralel, parlamentarul social-democrat a investit în diverse firme, având acţiuni la SC Domadami SRL, SC Damiramid SRL şi SC MG Tour Hotels SRL. Dacă tot a investit în ele, primele două firme au beneficiat şi de împrumuturi de 140.958 de lei - SC Domadami SRL şi 5.000 de lei - SC Samidamid SRL. O sumă importantă - 325.000 de euro - a ajuns sub formă de împrumut acordat de către parlamentar la o persoană fizică. Dobre are de achitat până anul viitor unei persoane fizice o datorie de 30.000 de lei, iar până în anul 2041 trebuie să lichideze un credit bancar de 108.000 de lei, în contextul în care veniturile familiei în anul fiscal precedent au fost de 212.140 de lei.

Din declaraţia de interese reiese că Mircea Titus Dobre este acţionar la SC Domadami SRL, SC Damiramid ERL şi SC Mg Tour Hotels SRL (valoarea părţilor deţinute fiind de 4.060 de lei) şi că este vicepreşedinte de onoare al ANAMOB Bucureşti. 

Pe linie de partid, situaţia se schimbă, deputatul constănţean fiind vicepreşedinte al organizaţiilor municipală şi judeţeană ale PSD Constanţa, iar la nivel naţional deţinând funcţia de preşedinte al Comisiei Naţionale de Control Financiar Intern a PSD.

Dumitrache, investiţii importante în tablouri, bijuterii, ceasuri şi icoane

Cristina Ileana Dumitrache a obţinut cel de-al treilea mandat de deputat de Constanţa din partea PSD. Conform declaraţiei sale de avere, disponibile pe site-ul ANI, soţul său deţine un teren în Petroşani, un apartament în Deva şi spaţii comerciale în Petroşani, iar familia are la dispoziţie un autoturism BMW X5, fabricat în anul 2003. Avuţia deputatei mai cuprinde tablouri în valoare de 102.000 de euro, icoane estimate la 70.000 de euro, bijuterii achiziţionate în perioada 2000-2015 cu 105.000 de euro, mobilier în valoare de 50.000 de euro şi ceasuri cu o valoare estimată de 70.000 de euro.  În plan financiar, deputatul a trecut în document 11 conturi curente în care are în special lei, euro şi dolari americani, un depozit bancar, dar şi bani investiţi într-un fond de investiţii. Totodată, până la anumite date, ce au fost omise din declaraţie, Cristina Dumitrache va trebui să achite mai multe credite bancare, toate contactate în moneda naţională, veniturile încasate anul trecut de întreaga familie fiind în valoare de 390.800 de lei. 

Conform declaraţiei de interese, Cristina Dumitrache este acţionar la SC Dacia Tour SA Constanţa, iar la partid deţine funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PSD Constanţa, este membru în Biroul Executiv, în Consiliul Judeţean al organizaţiei de femei, al filialei municipale de tineret, dar şi în Comitetul Executiv al organizaţiei de tineret PSD Constanţa. 

Radu Babuş, asociat în două societăţi comerciale

Radu Babuş a avut noroc şi rămâne pentru încă patru ani în Camera Deputaţilor. La capitolul avere, acesta deţine: două terenuri intravilane în staţiunea Mamaia şi comuna Crişan (jud. Tulcea), două terenuri agricole în comuna Cerchezu (jud. Constanţa), un apartament în Constanţa, un autoturism Mercedes E280 fabricat în 2007, medalii şi decoraţii (4.000 de euro), bijuterii din aur (7.000 de euro), tablouri şi icoane (7.000 de euro) şi timbre (5.000 de euro). Fostul şi actualul deputat PSD a împrumutat cu 670.635 de lei două societăţi - SC Edil Servis SRL şi SC Bora Two SRL, în schimb, preluând cote de participare, în contextul în care veniturile familiei în anul fiscal precedent au fost de 114.882,87 de lei. 

Declaraţia de interese confirmă că este asociat la cele două societăţi pe care le-a ajutat financiar, valoarea totală a părţilor deţinute fiind de 300 de lei. Ca politician, Radu Babuş activează ca vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PSD Constanţa.

Bani albi pentru zile negre pentru deputatul Vişan

În prezent încă deţinător al unui mandat de consilier municipal în CLM Constanţa, George Gabriel Vişan şi-a văzut visul cu ochii şi va lăsa administraţia publică pentru Camera Deputaţilor. Averea sa cuprinde un teren agricol la Tuzla (jud. Constanţa) şi două apartamente în municipiul Constanţa. Din punct de vedere financiar, Vişan se poate lăuda cu patru conturi curente - 12.415,06 lei şi 744,04 euro, trei depozite bancare - 4.645,27 de euro şi o investiţie de 10.865,85 de lei într-un fond privat de pensii. În paralel, Vişan a acordat două împrumuturi în nume personal însumând 19.000 de euro unei persoane fizice şi deţine acţiuni la SC Visage Intelligent Solutions SRL, valoarea la zi fiind de 500 de lei. Până în anul 2033, va trebui să lichideze un credit de 35.626,35 de euro, veniturile familiei Vişan fiind anul trecut de 112.850,75 de lei, la care se adaugă şi veniturile pe care alesul local le încasează de la Chimpex SA şi pe care nu le-a trecut în declaraţia de avere. 

Interesele lui George Vişan vizează societatea SC Visage Intelligent Solutions SRL, la care este asociat. În cadrul Partidului Social Democrat, George Vişan este secretarul organizaţiei municipale PSD Constanţa, vicepreşedinte al filialei judeţene a partidului, precum şi coordonator judeţean al Departamentului Economie şi mediu de afaceri din cadrul PSD Constanţa.

Deputaţii PNL - conturi, credite şi afaceri

Bogdan Huţucă conduce două autoturisme de lux şi ridică bani din CA-ul unui IFN. Huţucă a câştigat mandatul de deputat pentru PNL. Acesta este membru al Camerei Consultanţilor Fiscali şi membru al Corpului Experţilor Contabili. Candidatul deţine împreună cu familia două terenuri intravilane în Eforie Nord, o casă de locuit în aceeaşi localitate şi un apartament în Bucureşti. El conduce şi două autoturisme de lux, iar din 2011 deţine trei conturi curente în care a strâns aproximativ 30.000 de lei.

 
În calitate de director în Ministerul Finanţelor Publice, Huţucă a încasat un venit de 89.000 de lei şi 100.000 de lei din indemnizaţia de membru în Consiliul de Administraţie al FNGCIMM SA IFN, cu sediul în Bucureşti.
 
Cel de-al doilea deputat liberal rezultat în urma alegerilor parlamentare este Robert Boroianu. Noul deputat este acţionar în două societăţi comerciale, este trezorier al organizaţiei judeţene al PNL Constanţa şi prim-vicepreşedinte al PNL Constanţa. Boroianu deţine două terenuri intravilan, două case de locuit, un autoturism. A împrumutat un credit în franci elveţieni scadent în anul 2026, în valoare de 485.000 CHF, 40.000 de euro de la o persoană fizică, iar 150.000 de lei are de dat colegului său de partid George Muhscină.
 
Familia Boroianu are de plătit şi două credite cu valoare neprecizată către o bancă comercială.
În 2015, în calitate de director coodonator proiecte investiţii la Transelectrica România, Boroianu a avut un venit de 9.500 de lei. Din restituirea unor împrumuturi, Boroianu a încasat 673.346 lei de la Gepeto Impex SA.

Fostul candidat la Primărie devine singurul senator PNL de Constanţa
 
Vergil Chiţac este fostul rector al Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” din Constanţa. La data de 1 decembrie 2012, a fost avansat la gradul de contraamiral de flotilă. A candidat fără succes la Primăria Constanţa la alegerile din iunie a.c. iar la parlamentare a fost nominalizat cap de listă printre candidaţii PNL pentru Senatul României. Primul venit, primul servit, Chiţac este singurul senator pe care liberalii constănţeni îl vor avea în legislatura 2016-2020.
Potrivit declaraţiei de avere, liberalul deţine, împreună cu soţia, un teren intravilan de 340 mp şi o casă de locuit de 260 mp, situate în Eforie Nord, la care se adaugă un apartament de 74,15 mp, în Constanţa. Vergil Chiţac conduce un automobil Hyundai, fabricat în anul 2008.
La rubrica „Active financiare“ sunt amintite un cont bancar şi un depozit, în care sunt depuse sumele de 80.000 de lei şi 150.000 de lei. În anul fiscal 2015, a încasat 129.378 de lei de la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, iar soţia sa, 29.898 de lei. Vergil Chiţac nu deţine acţiuni la nicio societate comercială.

 

USR Constanţa - un deputat şi un senator

Nicoleta Ramona Dinu a devenit senator din partea USR. Nu are nici terenuri, nici imobile, nici automobile. La rubrica „Bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural-naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro“ sunt menţionate mai multe bijuterii din aur, dobândite în anul 2002, în valoare de 5.000 de euro. Nicoleta Ramona Dinu are trei credite bancare: unul de 60.000 de lei, scadent în 2017, unul de 74.000 de euro, scadent în 2035, şi unul de 22.500 euro, scadent în 2035. În anul fiscal 2015, a câştigat 149.604 lei de la Universitatea „Ovidius”. La acest venit se adaugă alocaţia copilului minor, de 1.008 lei.
 
Din declaraţia de interese, aflăm că Nicoleta Ramona Dinu este asociată în SC Ramona Fashion SRL şi Tomis Nautic Club SRL. De asemenea, este membră a Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă, a IGWT, a International Society of Commodity Science and Technology - Viena, a CEDIMES-Roumanie, a Sindicatului Universităţii „Ovidius”.
 
Avocatul Stelian-Cristian Ion a câştigat un mandat de deputat pentru Uniunea Salvaţi România. Aşa cum reiese din declaraţia de avere completată în anul 2016, Ion deţine, împreună cu soţia sa, un apartament de 67 mp. Acesta nu are terenuri, automobile, colecţii de bijuterii şi tablouri sau alte obiecte de artă. În ceea ce priveşte veniturile, în anul fiscal 2015, Stelian-Cristian Ion a câştigat 46.050 de lei - onorarii din avocatură, iar soţia sa - 2.750 de lei de la Maralor Kids SRL. La acestea se adaugă alocaţia copilului minor, de 800 de lei.
 
Din declaraţia de interese, aflăm că Stelian-Cristian Ion deţine un cabinet de avocatură şi este asociat la Asociaţia Verde Urban. Acesta a mai obţinut 9.500 de lei de la RAEDPP Constanţa, în baza unor contracte de asistenţă juridică.

Deputatul PMP Robert Turcescu, asociat în nouă societăţi şi companii

Deputatul PMP şi fostul jurnalist este asociat si administrator în două societăţi comerciale, este acţionar în nouă societăţi şi companii şi preşedinte al Asociaţiei Societatea Jurnaliştilor Profesionişti din România. Turcescu este şi vicepreşedinte al Partidului Mişcarea Populară.
Din declaraţia de avere, aflăm că Robert Turcescu deţine patru terenuri intravilane, două agricole, precum şi locuri de parcare, patru apartamente şi o casă de locuit. Turcescu deţine şapte conturi, şase depozite bancare şi alte cinci plasamente în fonduri de investiţii sau echivalent.

Din dividende, dobânzi şi transferuri de titluri de valoare, Turcescu a încasat suma de 236.858 de lei, din chirii, aproximativ 12.000 de lei, din drepturi de proprietate intelectuală, 370 de lei, iar din salariu de la una dintre firmele unde este acţionar, 2.811 lei.

Venituri de peste 80 de mii de lei, datorii de 80 de mii de euro pentru deputatul UDMR

UDMR a reuşit prin redistribuirea naţională să obţină un mandat de deputat. Numele deputatului este Janos Istvan Antal. Potrivit declaraţiei de avere, acesta deţine un teren agricol şi o casă în Satu Mare. Până în anul 2028, va trebui să achite un credit bancar de 80.000 de euro, în condiţiile în care veniturile încasate de întreaga familie în anul fiscal 2015 au fost de 86.400 de lei. Antal este asociat la SC Papriko Raisis SRL, valoarea totală a părţilor sociale fiind evaluate la 1.000 de lei. Totodată, el este reprezentant al Asociaţiei Club Ecvestru Dobrogea Constanţa, iar în cadrul UDMR este simplu membru.

Deputatul ALDE Mircea Banias, un milion de lei în conturi, bijuterii şi ceasuri în valoare de 10.000 de euro

Mircea Banias a câştigat la redistribuirea naţională mandatul de deputat ALDE de Constanţa. Fost senator în vechiul Legislativ, Banias este asociat în trei societăţi comerciale, preşedinte ALDE Constanţa şi vicepreşedinte al aceluiaşi partid la nivel naţional. Banias deţine patru terenuri intravilan în municipiul Constanţa, două apartamente şi o casă de locuit, dar şi bijuterii şi ceasuri în valoare de 10.000 de euro. Banias are şi zece conturi, în care a agonisit aproape un milion de lei. Din salariul de senator a câştigat aproape 65.000 de lei, iar din chirii, 5.000 de lei.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Descinderi la suspecți de braconaj arheologic. Aceștia ar fi efectuat săpături neautorizate în situri arheologice

10 Oct 2017 429

Poliţiştii au depistat săptămâna aceasta zeci de persoane date în urmărire

07 Oct 2017 390

Zeci de percheziţii efectuate de poliţişti în ultimele două săptămâni la suspecţi de infracţiuni economici. Descinderi au avut loc şi la Constanţa

07 Oct 2017 562

Percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală. Mai multe persoane conduse la audieri

03 Oct 2017 467

Suspecte de omor date în urmărire de autorităţile din Italia, reţinute de poliţiştii români

02 Oct 2017 237

Percheziţii la persoane suspecte de evaziune fiscală. Prejudiciul, peste 6 milioane de lei

02 Oct 2017 475

Percheziții la persoane bănuite de infracțiuni economice. Ce au descoperit polițiștii

30 Sep 2017 888

Percheziții domiciliare la persoane bănuite de cămătărie și fapte comise prin violență

28 Sep 2017 623

Zeci de persoane date dispărute depistate de polițiști săptămâna aceasta. Șase dintre acestea aveau mandate europene de arestare

23 Sep 2017 268

Percheziţii la persoane suspecte de evaziune fiscală. Prejudiciu, 2 milioane de lei

21 Sep 2017 450

Mandate puse în aplicare pentru doi bărbaţi din judeţul Constanța

19 Sep 2017 1222

Zeci de persoane date dispărute depistate de polițiști săptămâna aceasta. Două erau date în urmărire după ce au evadat

16 Sep 2017 493

Percheziţii domiciliare la persoane bănuite de infracţiuni economice. Printre ele s-ar afla şi regele Cioabă

13 Sep 2017 473

Zeci de persoane dispărute depistate de polițiști în ultima săptămână. Printre acestea și una urmărită prin Biroul Național Interpol.

02 Sep 2017 625

Aproximativ 200 de persoane urmărite, depistate săptămâna aceasta. Printre acestea și un bărbat din Constanța condamnat pentru tâlhărie

26 Aug 2017 537

Zeci de persoane date dispărute depistate de polițiști săptămâna aceasta. Printre acestea și minori

19 Aug 2017 490

Fostul președinte al SUA, Bill Clinton împlinește 71 de ani

18 Aug 2017 432

Zeci de persoane dispărute depistate de polițiști în ulima săptămână. Printre acestea și un evadat de la Penitenciarul Poarta Albă

12 Aug 2017 348

PNL a stabilit cine îi înlocuieşte pe Romeo Rezeanu şi Horia Căliminte în Consiliul Local Municipal Constanţa. Tulică şi Gavrilă aşteaptă validarea mandatelor! (galerie foto)

25 Jul 2017 1996

Suspecți de omor, dați în urmărire de autoritățile italiene, reținuți de polițiștii din Lumina și Valu lui Traian

15 Jul 2017 1334

Bărbat din judeţul Tulcea, condamnat la închisoare pentru viol, reţinut de poliţişti şi încarcerat

08 Jul 2017 4670

Băisan, Banias şi Dragomir părăsesc Consiliul Judeţean. Vineri intră în pâine noii consilieri

27 Jun 2017 1655

Prefectul a emis ordine de încetare a mandatelor de aleşi locali pentru trei liberali Cine devine consilier judeţean după ce Cristy Băisan şi-a pierdut mandatul? (galerie foto)

24 Jun 2017 2836

Prefectul Nicolaescu a semnat ordinele de încetare a mandatelor de consilieri ale lui Rezeanu, Căliminte si Baisan

23 Jun 2017 2481

Căliminte şi Rezeanu atacă excluderile la Comisia de Arbitraj La Prefectură a ajuns adresa PNL de încetare a mandatelor a trei consilieri, dar şi o contestaţie

22 Jun 2017 2882

Zeci de minori dispăruţi de acasă depistaţi de poliţişti săptămâna aceasta

10 Jun 2017 739

A murit Ion Ovidiu Brăiloiu fost primar de la Eforie. Imagini de colecţie din timpul vieţii (fotoreportaj)

07 Jun 2017 8454

Patru mandate puse în aplicare de către oamenii legii din Constanţa. Cei reţinuţi au ajuns la Poarta Albă

01 Jun 2017 513

Poliţiştii au găsit, în ultima săptămână, aproape 200 de persoane date în urmărire

27 May 2017 454

Editorial S-a ales fumul de Constanţa, la doi ani după ce Radu Mazăre „şi-a frânt gâtul“!

23 May 2017 7078

Mandate de arestare în lipsă pentru alţi doi suspecţi din cazul tâlhăriei de la schitul Sf Treime din Constanţa

15 May 2017 631

Bărbat din Constanţa, condamnat pentru tentativă de omor, prins la Arad

06 May 2017 490

De dimineaţă, percheziţii ale poliţiştilor. Pentru ce a fost creat un cont fals pe o reţea de socializare

03 May 2017 998

Percheziţii la penitenciar la suspecţi de înşelăciuni prin metoda Accidentul. Cum funcţiona reţeaua

29 Apr 2017 3077

Doi constănţeni condamnaţi la închisoare reţinuţi şi încarceraţi. Ce pedepse au primit

22 Apr 2017 2803

Câte persoane urmărite au fost depistate de către oamenii legii

15 Apr 2017 532

Percheziţii în judeţul Constanţa. Patru tineri sunt suspectaţi de furturi în localităţi din judeţul Tulcea

06 Apr 2017 1706

Suspecţii care ar fi dat atacul la o maşină de lux parcată pe bulevardul Mamaia au fost arestaţi

02 Apr 2017 1843

Scandalul din PNL, declanşat de nişte PUZ-uri! Actualii consilieri municipali ar putea rămâne fără mandate? Acuzaţii grave la adresa deputatului Boroianu şi alegeri pentru CCL

31 Mar 2017 2173

Alexandru Bogdan Arhip, din Judecătoria Constanţa, suspendat pentru trei luni

28 Mar 2017 4087

Opt persoane din Piaţa Chiliei din Constanţa, duse în spatele gratiilor

22 Mar 2017 2922

Metoda „accidentul”. Percheziţii la această oră. Urmează audieri

21 Mar 2017 994

135 de ani de la naştere MAE omagiază personalitatea lui Nicolae Titulescu

16 Mar 2017 501

Bărbat din Năvodari, condamnat pentru trafic de persoane și dat în urmărire, identificat de polițiștii brăileni

14 Mar 2017 451

Bărbat din Constanţa, condamnat pentru trafic de persoane, încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă

11 Mar 2017 1466

UPDATE! Percheziţii la Constanţa într-un dosar cu prejudiciu de peste 5 milioane de euro! Vizaţi ar fi nepoţii lui Gigi Becali

09 Mar 2017 3508

Peste 3000 de obiecte pirotehnice găsite la locuinţele suspecţilor din cazul violenţelor din Piaţa Victoriei

23 Feb 2017 464

UPDATE 1. Cum a ajuns Poliţia de la o tâlhărie la o tranzacţie uriaşă cu medicamente oncologice

22 Feb 2017 1571

Doi constănţeni, condamnaţi la închisoare, prinşi când voiau să fugă din ţară

20 Feb 2017 584

Mandate puse în aplicare de către polițiștii din Constanța

18 Feb 2017 808