Frâncu sau Brânzoi Cu cine ţine Banias?!

deschidere1.jpgAstăzi, la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici are loc concursul pentru conducerea Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret

Aşa cum deja ne-am obişnuit, în organizaţia judeţeană a PDL Constanţa umblă un zvon potrivit căruia preşedintele interimar Mircea Banias ar susţine un om al PSD-iştilor.

Mircea_Banias_01.jpgDe data aceasta este vorba despre Elena Frâncu, candidată la postul de director al Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret Constanţa. După comasarea Direcţiei de Sport (condusă de Frâncu) cu cea de Tineret (la şefia căreia se afla pedelista Cristina Brânzoi) a trebuit să se aleagă o singură conducere pentru nou-creata structură. Aşa că, dintre Brânzoi şi Frâncu, susţinută o lungă perioadă de vreme de către PSD-işti, interimar a fost aleasă fosta handbalistă. Numai că, astăzi, la concursul organizat la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici de la ora 10.00 se vor afla amândouă, pentru a se lupta pentru fotoliul de director al DJST. Umblă vorba că Banias, cu toate că ar fi trebuit să-şi arate sprijinul pentru colega sa de partid, ar fi pus o vorbă bună, „la centru", pentru Elena Frâncu. Şi asta, în ciuda faptului că mai toată lumea o consideră „omul PSD-iştilor", nicidecum o simpatizantă a Partidului Democrat Liberal. Mai mult decât atât, se pare că Mircea Banias zice una în organizaţie şi face alta la telefon.

Motiv de râcă-n BPJ

„Legenda" spune că Banias a fost sunat pentru a fi întrebat cui îi oferă sprijinul său şi a indicat-o pe Frâncu, chiar dacă acest lucru nu s-a discutat în Biroul Permanent Judeţean. Şi, potrivit statutului PDL, orice susţinere are nevoie de aprobarea membrilor BPJ. Este lesne de înţeles că, dacă zvonurile se vor adeveri, o parte dintre membrii BPJ-ului vor avea ceva comentarii de făcut la adresa lui Banias, care, din punctul lor de vedere, nu s-ar afla la prima abatere de acest gen. Evident, orice încercare de a-l contacta pe Mircea Banias a fost sortită eşecului. Însă Constantin Avătavului, secretarul executiv al Biroului permanent Judeţean al PDL Constanţa, spune că s-a decis în structura de conducere să nu se dea nicio recomandare. „Nu mai este cu recomandări de când s-a abrogat ordonanţa 37", a declarat Avătavului. Acesta a mai spus că nu ştie dacă vreun coleg de-al său de partid candidează, însă a stat, s-a gândit şi a concluzionat: „Cred că se duce Cristina (n.r. Brânzoi)". La rândul său, Elena Frâncu spune că nu are susţinerea nimănui pentru că nu este membrul niciunui partid. „Am susţinerea valorii profesionale. Este un concurs şi atât. Nu m-am întâlnit cu nimeni (n.r. făcând referire la Mircea Banias) pentru că am avut treabă. Nu am cerut sprijin nimănui. Am avizul constănţenilor şi doresc succes tuturor participanţilor", a spus Elena Frâncu. Cristina Brânzoi nu a putut fi contactată pentru s-şi spune părerea în legătură cu zvonul că Mircea Banias o va susţine pe contracandidata sa.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Gica

22 Nov, 2010 07:18

dar el este un om al psd ului nu exista nici un fel de indoiala,acest om ar vrea sa fie peste tot,asa face tot timpul cum se termina o sedinta cum pune mana pe telefon.nici nu stiti cat este de parsiv acest om,primeaza propriul interes.nu vrea constructie in partid,el este sclavul psd ului

Articole asemanatoare

LIVE TEXT+VIDEO OMD Mamaia Constanța, Ministerul Economiei și Turismului și alte instituții din domeniu anunță debutul Sezonului Litoral - Delta Dunării 2024 (Galerie FOTO)

19 Apr 2024 64

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 595

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 666

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 452

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 533

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 529

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 709

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3364

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 13907

Dosarul privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu, amânat pentru finele lunii! Se pregătește audierea lui Ionuţ Ţiţimeaua, fost director în CJC

01 Apr 2024 898

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 888

Baza sportivă de pe malul lacului Siutghiol, din Constanța, miza unui proces intentat de Clubul Sportiv Electrica Președinte Dumitru Frățilă face acuzații -„Nu ne putem desfășura activitatea!“

23 Mar 2024 1925

Scupra, primar Ovidiu „Nu mă interesează funcțiile în partid. (...) Florin Mitroi știe că se bazează pe sprijinul meu! "

17 Mar 2024 1303

UPDATE George Scupra a demisionat din funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali din organizația județeană a PNL Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 2797

UPDATE Trei primari PNL din județul Constanța, vizați de intoxicări din partea PSD Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 6811