Politicienii din Constanța, „apreciați“ de Crăciun și de Revelion. Gigi Chiru și Mihai Tararache, peste Făgădău și Chițac

Fie de Crăciun, fie de Revelion, politicienii constănțeni au avut de lucru. Nu neapărat la birou sau în cabinetele parlamentare, ci pe rețelele de socializare, unde s-au întrecut în a le face urări românilor, constănțenilor și în primi like-uri la aceste postări de sărbătoare.

Mai lungi sau mai scurte, cu mai mult sentiment sau la obiect, oamenii politici nu au uitat de sărbători să își facă și capital de imagine și să arate că dincolo de costumele scrobite se află oameni, români care nu au uitat de tradiționalele urări de sănătate și prosperitate. Printre cei care s-au grăbit să își afișeze pe facebook urările de bine pentru Revelion sau Crăciun se numără și posibilii viitori candidați la Primăria Constanța.

Reclama, sufletul comerțului...de Revelion

În ziua de Crăciun, viceprimarul cu atribuții de primar al Constanței și viitorul candidat al PSD la alegerile locale din 2016, Decebal Făgădău, a postat pe profilul său personal o felicitare în care era scris simplu: În ziua de Crăciun, viceprimarul cu atribuții de primar al Constanței și viitorul candidat al PSD la alegerile locale din 2016, Decebal Făgădău, a postat o felicitare pe care o semnă și în care era scris simplu: „Sărbători fericite “. Postarea sa a strâns până aseară 443 de like-uri și 88 de comentarii. De Revelion a fost însă mai... „comercial“ și a scris un simplu La mulți ani, urare căreia i-a atașat link-ul către canalul de Youtube unde era transmis live concertul din Piața Ovidiu. Cele două like-uri au reunit 153, respectiv 108 like-uri și au însumat peste 50 de comentarii.

Robert Boroianu, cel mai puțin apreciat orator

Un alt (posibil) viitor candidat la fotoliul de primar al Constanței, Robert Boroianu, nu a scris niciun mesaj de Crăciun pe pagina sa de Facebook, însă „a recuperat “de Revelion, când a scris tot într-o felicitare personalizată și semnată mesajul: „În prag de 2016 vă urez sănătate, fericire alături de cei dragi, bucurii şi succes pe toate planurile! La mulţi ani!“. Urarea sa a strâns doar 15 like-uri și un singur comentariu.

Mesajul rectorului Chițac, cel mai distribuit

Un alt Posibil viitor candidat care pare atras să intre în cursa pentru primăria Constanța este rectorul Academiei Navale Mircea cel Bătrân Vergil Chițac. De Crăciun acesta nu le-a transmis constănțenilor un mesaj concret însă, ca un militar care nu se dezice, a postat în Ajun de Crăciun, pe pagina sa de Facebook, un fragment din discursul pe care l-a rostit cu o zi înainte pe scena din piața Far, acolo unde Asociația Constanța Altfel a organizat un concert. Mesajul acesta a reunit 167 de like-uri, 22 de distribuiri și 17 cometarii, la care amiralul a răspuns la fiecare în parte.

Chițac - „Pentru toți cetățenii Constanței – voi fi bun cu voi“

Mesajul său de Revelion a cuprins însă și un dar musical: „To all the citizens of Constanta - I’ll be good to you (traducere: pentru toți cetățenii Constanței – voi fi bun cu voi) “. „În finalul mesajului său, acest gigant al muzicii pop și jazz spunea: “We must not forget our past, but learn from it to create a better future for us and our children. Let us look back so we can learn to look forward.” Perfect adevărat, și eu cred că viitorul se construiește învățând din lecțiile trecutului. Anul 2015 a fost cum a fost, cu bune (mai puține) și rele (mai multe ca oricând, parcă). De aceea, sper ca anul care începe mâine să fie mai liniștit, mai rodnic “, a mai scris rectorul ANMB și posibil viitor candidat la alegerile locale din 2016 pe pagina sa de Facebook. Urarea aceasta a strâns 120 de like-uri, 11 distribuiri și 30 de comentarii.

Gigi Chiru învingător la...like-uri

Și senatorul Christian Gigi Chiru i-a urat pe concetăţeni de sărbători de pe ambele sale conturi de FAcebook. Urările de crăciun, cumulate, au strâns aproximativ 1000 de like-uri: 815 like-uri și 25 de distribuiri pentru felicitarea de Crăciun de pe pagina să și alte 105 pe profilul său. Urările de revelion au strâns 171 de like-uri, respectiv, 353 de like-uri pe pagina sa de politician.
 
Și Dumitru Bădărgan, președintele PRU Constanța le-a adresat constănțenilor urări de sărbători. DE Crăciun a postat un clip video și o urare simplă de La mulți ani, iar 26 de persoane i-au apreciat activitate în timp ce de Revelion a postat o felicitare personalizată pentru care a primit 85 de like-uri
 
Președintele Organizaţiei Municipale a UNPR, Florin Gheorghe și deputat în parlamentul României dar și unul dintre posibilii viitori candidați, a postat de Crăciun o imagine simplă în spiritul sărbătorilor, apreciată de 194 de persoane. Situația s-a repetat de Revelion, când imaginea sa cu 2016 și urarea de La mulți ani a strâns 170 de like-uri.
 
Și deputatul Mihai Tararache a avut o felicitare personalizată de sărbători. Cea de Crăciun a reunit 474 de like-uri pe pagina să și doar 8 pe profil, iar cea de Revelion - postat chiar la 00.00 a avut doar 11 aprecieri și alte 29 de like-uri pe profilul de facebook.
 
Și Mihai Petre fost consilier local și fost lider al M10 a postat mesaje de Crăciun i revelion. Primul mesaj, de suflet, postat în ajun de Crăciun a strâns 57 de like-uri, iar cel de Revelion – 142 de aprecieri.
 
Claudiu Iorga Palaz, președintele Mişcării Populare, a preferat să nu lase niciun fel de urare pentru pe profilul său de Facebook.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Decebal Făgădău, fostul primar al municipiului Constanța, așteptat la Curtea de Apel! Nou termen în dosarul terenurilor din Portul Tomis

17 Apr 2024 1398

Terenul pentru care a fost amendat Făgădău, când era primar, nu se întoarce în proprietatea Statului Român! Judecătorii din București explică de ce (MOTIVARE)

11 Apr 2024 755

Decebal Făgădău „Mi-aș fi dorit din tot sufletul să candidez la funcția de primar al Municipiului Constanța“ (VIDEO)

27 Mar 2024 2188

UPDATE Decebal Făgădău revine în PSD. Pentru ce funcție ar putea candida (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 1367

Fostul primar al municipiului Constanța, Decebal Făgădău, la ceas aniversar! Ce mesaj a transmis

14 Mar 2024 1545

Joi, 15 februarie 2024 Primul termen în apelul dosarului terenurilor din Portul Tomis!

15 Feb 2024 894

ZIUA LIVE Horia Constantinescu –„Am discutat cu Decebal Făgădău și cred că am conturat formula câștigătoare. Ne înscriem și noi la concurs, partidul decide candidații”!

12 Feb 2024 1613

Ce pregătesc Horia Constantinescu și Decebal Făgădău?

10 Feb 2024 1487

Decebal Făgădău, fostul primar al Constanței, clasare de la DNA! Vizat, dosarul din cauza căruia a demisionat din PSD

29 Jan 2024 1807

Judecător nou pentru dosarul terenurilor din Portul Tomis! Procesul amânat pentru 15 februarie 2024

18 Jan 2024 1047

Decizii care au „marcat“ justiția din Constanța în 2023! (Penal)

04 Jan 2024 1039

Tribunalul Constanța amână pentru la anul dosarul Marcelei Enache, fostul secretar al municipiului Constanța

17 Dec 2023 932

Justiție Constanța Marți, 12 decembrie 2023, primul termen în apelul dosarului terenurilor din Portul Tomis!

12 Dec 2023 1338

Cine este procurorul de la DNA care îl cercetează pe arhiepiscopul Tomisului, pentru cumpărare de influență

06 Dec 2023 10077

Fostul primar, Decebal Făgădău, tătic pentru a treia oară Maria s-a născut pe 2 decembrie!

03 Dec 2023 3820