Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu Acum trei ani, naşi mari, în prezent, cercetaţi de procurorii DNA (galerie foto)

Acum trei ani, primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, alături de mama sa, Gabriela, a fost naşul cuplului Andreea Scorei - Alexandru George Iorov, iar preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu, devenea părintele spiritual al lui Sevil Sumanariu.

Pe 4 iunie 2011, Andreea Scorei, şefa de cabinet a edilului Constanţei, Radu Mazăre, se căsătorea cu Alexandru George, fiul penelistului Gheorghe Iorov. Nunta s-a transformat, evident, într-un eveniment monden, mai ales că naş de cununie a fost Radu Mazăre, alături de mama sa, Gabriela Mazăre. Ceremonia religioasă a avut loc la Catedrala „Sfinţii Petru şi Pavel“, slujba fiind oficiată de arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, iar petrecerea a avut loc la clubul Office din Mamaia. La cinci luni după nuntă, în luna octombrie, tânăra familie s-a îmbogăţit cu un nou membru - micuţa Anya. Proaspătul tătic Alexandru-George Iorov a devenit, în anul 2012, director de infrastructură în cadrul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA, funcţie pe care o ocupă şi în prezent. Dacă viaţa finilor nu a fost perturbată de prea multe evenimente, nu acelaşi lucru se poate spune despre cea a naşului Radu Mazăre. Acesta este cercetat sub control judiciar sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită şi fals în declaraţii în dosarul „Henri Coandă“. Primarul Constanţei a fost luat în vizorul procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) în dosarul legat de atribuirea licitaţiei pentru construirea cartierului de locuinţe sociale, o investiţie în valoare totală de şapte milioane de euro.

Sevil Sumanariu, de la CJC la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației

În aceeaşi zi, 4 iunie 2011, se căsătorea şi Sevil Sumanariu, directorul Direcţiei Generale de Proiecte din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa (CJC). Martori la eveniment au fost preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu, în calitate de naş, şi Liviu Dragnea, fost preşedinte la  Consiliului Judeţean Teleorman, actual viceprim-ministru şi ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Petrecerea a avut loc la Pavilionul Expoziţional. La un an şi şapte luni de la fericitul eveniment, Sevil Shhaideh, fostă Sumanariu, a devenit secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice condus de Liviu Dragnea. Cât priveşte situaţia preşedintelui CJC Nicuşor Constantinescu, acesta a fost trimis în judecată de procurorii DNA, sub control judiciar, pentru complicitate la trei infracțiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice cu obținerea de foloase necuvenite şi 21 de infracțiuni de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, cu obținerea de foloase necuvenite. Mai mult, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie  - Serviciul Teritorial Constanţa au dispus trimiterea în judecată, în  stare de libertate, a inculpatului Constantinescu Nicuşor Daniel, în sarcina căruia s-a  reţinut săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu în formă continuată. În prezent, Nicuşor Constantinescu se află în Statele Unite ale Americii, pentru efectuarea unor proceduri medicale.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fotoreportaj Constanța Pasarela emblematică din Mamaia, abandonată și inaccesibilă turiștilor (FOTO+VIDEO)

18 Mar 2024 672

PUZ pentru terenurile din strada Belvedere ale afaceristului George Secărea! Curtea de Apel anunță data verdictului

15 Mar 2024 677

Administrația Chițac, „pastilă amară“ la Curtea de Apel Constanța! Miza, 4,38 de milioane de dolari!

05 Mar 2024 533

Afaceristul George Secărea obține la Tribunalul Constanța convocarea AGA pentru compania Q Seg West SA! Va fi numit un nou administrator (MINUTA)

29 Feb 2024 725

Habitat și Ambient SA Cea mai importantă companie din Dosarul Retrocedărilor din Constanța a intrat în faliment! Averea sigilată (DOCUMENTE)

25 Feb 2024 1253

Se vinde pensiunea „Grindul Lupilor“, din Sinoe, aparținând Ideea Contrast SRL! Asociați - Mazăre, Strutinsky, Constantinescu și Săvulescu

19 Feb 2024 1001

Proces pe vila în care a stat Mazăre! Dosarul, amânat pentru studierea actelor depuse

13 Feb 2024 854

Mazăre și Nicușor, dați în judecată de administrația Chițac! Judecătoria Constanța și-a declinat competența

09 Feb 2024 1375

Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu, victorie la Curtea Supremă! La mijloc sunt aproape 3 milioane de dolari (MINUTA)

07 Feb 2024 1535

Radu Mazăre jr., la ceas aniversar! A schimbat prefixul

31 Jan 2024 1234

Fiul lui Radu Mazăre s-a lansat în afaceri! Iată ce domeniu a ales Răducu Mazăre

02 Jan 2024 6938

Retrospectiva insolvențelor la Constanța! Cele mai importante decizii ale anului 2023

21 Dec 2023 1361

Primăria Constanța nu trebuie să achite taxa de timbru în procesul pe terenul vilei în care a stat Mazăre, a decis Tribunalul

19 Dec 2023 983

Tribunalul Constanța amână pentru la anul dosarul Marcelei Enache, fostul secretar al municipiului Constanța

17 Dec 2023 859

Constanța. Răsturnare de situație în cazul insolvenței Calik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi Istanbul sucursala Năvodari

03 Dec 2023 1464