Sâmbătă e ziua cea mare! SSC Farul sărbătoreşte, alături de fani, pe stadionul „Farul“, promovarea în Liga a 3-a

​Constănţenii au ocazia, sâmbătă, 24 iunie, să urmărească din nou un meci oficial de fotbal pe stadionul „Farul“, la peste un an de la ultima confruntare (o partidă a FC Farul în Liga a 2-a)
 
FC Farul s-a desfiinţat între timp, dar spiritul farist este ţinut în viaţă de SSC Farul, echipa înfiinţată de suporteri ai „marinarilor“, care a câştigat Liga a 4-a a judeţului Constanţa, după care a promovat practic în Liga a 3-a, câştigând cu 7-2 în deplasare turul barajului, cu Pescăruşul Sarichioi. Sâmbătă, de la ora 17.30, pe arena constănţeană se dispută returul barajului, un meci la care cei de la SSC Farul vor sărbători promovarea împreună cu spectatorii.
 
Lovitura de start a confruntării va fi dată simbolic de unul dintre marii sportivi ai Constanţei, medaliatul olimpic la nataţie Răzvan Florea. „În urmă cu un an, Farul a renăscut, iar acum dispută barajul de promovare. Ne vedem sâmbătă la stadion, unde voi fi şi eu prezent“, a declarat Răzvan Florea, care a promovat meciul, alături de alţi jucători, conducători sau apropiaţi ai SSC Farul, toţi îndemnând spectatorii să fie prezenţi pe stadionul „Farul“ şi să încurajeze echipa. „Susţineţi-ne la meci. Nu ne vom opri până în Liga 1!“, a spus campionul olimpic la lupte Ion Draica, preşedinte de onoare al SSC Farul. Fanii au anunţat meciul şi mergând prin oraş în coloană de maşini.

„Forza Farul!“

Cel mai de succes antrenor din istoria recentă a FC Farul, Petre Grigoraş, cheamă şi el constănţenii la stadion. „În 2001, am realizat o performanţă frumoasă, promovând în prima ligă. Acum a venit rândul băiatului meu, Alexandru, ca împreună cu această iubită echipă să promoveze în Liga a 3-a. Haideţi la stadion să susţinem echipa şi să ne bucurăm împreună de performanţa ei! Forza Farul!“, a spus „Grig“. „Acum 16 ani, tata a promovat Farul, acum e rândul meu. Haideţi cu toţii la meci!“, a punctat şi Alexandru (27 de ani), golgheter al SSC Farul.

„Farul nu va muri niciodată“

„Ne aflăm în faţa unui eveniment deosebit. Vă aşteptăm pe stadionul Farul să petrecem împreună şi să ne bucurăm pentru promovare!“, a spus şi Marcel Lică, preşedintele executiv al SSC Farul. „Vă aşteptăm să fiţi în număr cât mai mare alături de această minunată echipă, iar împreună să ducem mai departe spiritul Farului, care n-a murit şi nu va muri niciodată“, a arătat Gică Mina, antrenor al formaţiei fanilor, alături de Ion Barbu, director tehnic fiind Viorel Farcaş. Alături de SSC Farul sunt şi foşti farişti. „Vă aştept la stadion, să ne bucurăm împreună de promovarea echipei!“, a îndemnat Dinu Todoran. „Aştept toţi suporterii Farului să susţinem echipa la barajul de promovare!“, a precizat şi Alex Măţel. 

Tombolă specială cu premii în pauza meciului  

Biletele de intrare la meci costă 5 lei (intrare generală), iar copiii sub 14 ani beneficiază de intrare gratuită. Biletele s-au pus în vânzare la stadionul „Farul“, iar de ieri se găsesc şi la casele de bilete de pe strada Primăverii. Sâmbătă, la case tichetele se vând de la ora 9.00 şi până când începe meciul. Conducătorii SSC Farul au precizat că fostele glorii ale Farului (jucători, antrenori, oficiali sau alte persoane) sunt aşteptate la club (sau să ia legătura cu cineva de la SSC Farul) pentru a primi invitaţii la meci. Se anunţă un număr record de spectatori, biletele vânzându-se foarte bine. În pauza partidei, se va organiza obişnuita tombolă cu premii, la care vor participa biletele de la meciul de sâmbătă şi biletele necâştigătoare din timpul campionatului. Unul dintre premiile puse în joc este un voucher de călătorie în valoare de 150 de euro, pus la dispoziţie de unul dintre partenerii SSC Farul, o agenţie de turism.

„Un început perfect pentru o seară de sâmbătă“ 

Momentul revenirii acasă a fost subliniat şi pe pagina de Facebook a SSC Farul. „Va fi un moment deosebit, mai ales datorită revenirii acasă. Un început perfect pentru o seară de sâmbătă, alături de familie, persoana iubită sau prietenii dragi. Unul dintre obiectivele proiectului SSC Farul este redarea bucuriei fotbalului publicului constănţean. Şi cu ajutorul dumneavoastră va fi realizat! Pentru farişti, această promovare echivalează şi chiar depăşeşte ca importanţă chiar şi un titlu naţional! De aceea ne dorim să fim cât mai mulţi! Promovăm împreună!“, este mesajul fanilor. 

„Dacă lăsăm Farul să moară, ne merităm soarta!” 

„În ciuda scorului din tur, vom juca serios, pentru a mulţumi spectatorii, pe care îi aşteptăm în număr mare. Este un nou început de drum pentru SSC Farul. Fac un apel către cei care au venit până acum la meciurile noastre să-şi îndemne prietenii şi rudele să fie prezenţi şi ei sâmbătă la stadion, pentru a încuraja SSC Farul şi a sărbători împreună promovarea“, a spus Ion Barbu. „Vă aşteptăm alături de noi. Chiar dacă am câştigat în tur cu 7-2, vrem să facem un spectacol împreună. Cei care au susţinut proiectul Urban Legend să vină să susţină şi echipa Farul. Aşa cum am declarat de o sută de ori: dacă lăsăm Farul să moară, ne merităm soarta!”, a precizat şi Mihai Isop, promotor Urban Legend şi preparatorul fizic al SSC farul.

Spectacol deosebit 

„Ne bucurăm că ne-am îndeplinit primul obiectiv, câştigarea campionatului, iar apoi am făcut o figură frumoasă la baraj, promovând practic în Liga a 3-a. Felicităm echipa. Îi aşteptăm pe constănţeni la meci. Această partidă va fi un adevărat eveniment pentru oraş, chiar dacă nu e un nivel competiţional foarte ridicat. Va fi un spectacol frumos, echipa a jucat bine până acum. Sunt sigur că, sâmbătă, băieţii vor evolua şi mai bine, acum jucând acasă, unde se simt cel mai bine. Mergem către Liga a 3-a. Am făcut un pas important, alături de celelalte echipe din ţară ale suporterilor“, a spus şi Alexandru Anghel, membru fondator şi membru cotizant SSC Farul.
 
Sursa foto: Facebook (SSC Farul)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

De ce depinde semnarea de către Petre Grigoraş a contractului cu SSC Farul Constanţa

25 Jul 2017 2925

UPDATE Mâine are loc prezentarea oficială a lui Petre Grigoraş şi a noului staff tehnic al SSC Farul

24 Jul 2017 3466

Fiul lui Petre Grigoraş Astăzi e ziua de naştere a atacantului SSC Farul Alexandru Grigoraş

05 Jul 2017 6417