Tragedie în zona City Park Mall Cinci persoane au fost spulberate pe trecerea de pietoni. Un mort şi patru răniţi (galerie foto)

Tragedie, ieri, în Constanţa, în zona City Park Mall. Un şofer cu afecţiuni medicale a provocat un accident pe trecerea de pietoni, care a condus la moartea unui turist din Giurgiu şi la rănirea altor patru persoane.
 
Potrivit oamenilor legii, la ora 13.30, Constantin Smarandache, în vârstă de 48 de ani, a condus un autoturism pe strada Soveja dinspre bulevardul Mamaia către bulevardul Tomis în Constanţa şi ajungând la intersecţia cu bulevardul Alexandrul Lăpuşneanu a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat pe scuarul din partea dreaptă a sensului său de mers, unde a accidentat cinci persoane care se aflau pe scuar.
 
Ionel Stan (în vârstă de 49 de ani) a decedat la faţa locului. În timp ce B.A. (o femeie de 22 de ani), I.B. (un bărbat de 28 de ani), G.A. (barbat de 18 ani) şi un alt barbat de 36 ani au suferit răni uşoare. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de la Ambulanţă pentru transportarea răniţilor la Spitalul de Urgenţă din Constanţa, pentru a li se acorda îngrijiri medicale.
În urma tragicului accident rutier, poliţiştii au deschis o anchetă.

Din primele informaţii, Constantin Smarandache, şoferul care a provocat tragedia, ar fi suferit un accident cerebral în timp ce se afla la volanul unui Seat Leon şi a pierdut direcţia mers, lovind pe trecerea de pietoni grupul de cinci persoane, accidentându-l mortal pe bărbatul din Giurgiu.
Ionel Stan, bărbatul decedat, venise în Constanţa împreună cu soţia, cu maşina personală.
Însă maşina celor doi soţi s-a stricat în Constanţa, iar la momentul tragediei aceştia mergeau pe jos în căutarea unui bancomat pentru a scoate bani în vederea reparării autoturismului.

Şoferul se află în stare stabilă la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa 

Bărbatul care se afla la volanul autoturismului Seat este din Bucureşti. Surse medicale au confirmat că şoferul a suferit un accident cerebral, însă diagnosticul exact va veni abia după efectuarea probelor de sânge complete, adica analize care pot dura mai multe săptămâni. Aceleaşi surse medicale au afirmat că se află în stare stabilă la Spitalul Judeţean Constanţa şi că va fi transportat la o clinică din capitală. Tot medicii sunt cei care afirmă că şoferul care a omorât un om şi a rănit alţi patru a suferit o posibilă pierdere de cunoştinţă din cauza, atenţie!, a unei oboseli cronice acumulate în organism.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

La un pas de tragedie. Tavanul unui magazin din City Park Mall Constanța s-a prăbușit. O clientă a fost rănită. Victima a ajuns la spital (galerie foto + video)

04 Jul 2018 10938

UPDATE. Incidente la protest. Arh. Andrei Chivu "City Park Mall, tragedie pentru Parcul Tăbăcărie"

10 May 2015 8711

Editorial Cine răspunde pentru morţii de pe şosele?

10 Sep 2014 2218

Surse medicale Constantin Smarandache, şoferul care a provocat tragedia de la City Park era epuizat fizic!

04 Sep 2014 3382