Zeci de mesaje pentru tinerii morți în accidentul de pe strada Interioară „Raiul a câștigat un nou înger... “ (galerie foto)

Maria Alexandra P., tânăra care a decedat vineri noapte în cumplitul accident rutier petrecut pe strada Interioară nr. 3 din Constanța a fost condusă ieri pe ultimul drum. În loc să participe la majoratul fetei, iar mai apoi la nunta sa, familia, prietenii, dar şi alte sute de persoane au fost ieri prezente la Techirghiol pentru a o conduce pea Maria către locul unde îşi va dormi somnul de veci, îmbrăcată în rochie de mireasă. Cuvintele sunt prea puţine pentru a descrie durerea nemărginită pe care părinţii săi adoptivi - fostul preot ortodox Ştefan Popa din Topraisar şi fosta sa soţie - o poartă în suflet. Fata, care a fost elevă a Licului Teoretic „Emil Racoviţa“ din Techirghiol, a fost însoţită pe ultimul drum şi de colegii şi profesorii săi, toţi purtând în piept ecusoane cu imaginea celor doi tineri a căror viaţă a fost curmată prea devreme, prea nedrept. Colegele de clasă ale fetei i-au închinat o poezie, pe care i-au recitat-o la căpătâi, durerea fiind prea mare pentru vârsta lor fragedă.

Pe contul de socializare Facebook al tinerei, cunoştinţele acesteia au postat mesaje de condoleaţe: „De ce, Doamne? De ce?! Aţi plecat de lângă noi, iubirile noastre! Nu vă vom uita niciodată! Vă iubim!“, scria, ieri, Claudia pe pagina de Facebook a Mariei. „Rămâi cu bine, suflet drag! Dumnezeu să te odihnească şi să aibă grijă de tine acolo unde vei merge... drum bun!“, i-a scris şi Elvira-Laura. „Draga de tine! Îmi pare atât de rău că ne părăseşti, încât nu-mi găsesc cuvinte să strig la cer! Dumnezeu te-a luat la sânul Lui. Rămâi mereu în sufletul meu, dragă copilă!“, „Dumnezeu să te odihnească în pace, sufletul nostru mic! Ai plecat când viaţa abia începea! Te vom iubi mereu, îngeraşul nostru mic! Ai plecat prea devreme!“, „Astăzi, Maria pleacă să participe la nunta sa cerească. Îngerii cei minunaţi o aşteaptă la uşa Raiului să o primească. Vălul de mireasă ce-l are de la Tatăl ceresc îi va ocroti sufletul său minunat şi bun“, „Raiul a câștigat un nou înger... “, „Nu pot să cred că azi ne-am luat adio de la tine, iubirea mea! Dumnezeu să vă aibe în paza Lui... acolo, sus, ştiu că vă e mai bine... vă iubim, micii noştrii îngeraşi!“, „Ai fost un suflet de copil nevinovat şi rătăcit, luat prea devreme din această viaţă, pe care încă nu ai apucat s-o trăieşti şi s-o înţelegi...

Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească!!!! “, „Aş fi vrut să fi fost mereu cu tine şi atunci când nu mai am putere şi cât de greu mi-ar fi, nu uit că ţi-am fost mereu aproape, verişoara mea. Te iubesc!“, „Mare durere...putere celor rămași în urmă...“, au scris îndureraţi apropiaţii fetei care a plecat prea devreme la Domnul. Şi multe alte persoane care nu au cunoscut-o personal pe Maria au scris mesaje pe contul său de socializare, tragedia impresionând o mulţime de oameni.
De altfel, apropiaţii celor două victime au făcut şi o pagină de Facebook în memoria lor: „Maria Popa şi Bogdan Arsintescu, îngerii zilelor noastre“, prin intermediul căreia apropiaţii au putut posta mesaje de condoleanţe, dar şi fotografii. Maria Alexandra P. şi Bogdan Ilie A., tinerii care au pierit vineri, în accidentul produs în Constanţa în urma unei presupuse curse ilegale de maşini, sunt plânşi de familie, rude şi prieteni. „Condoleanţe!... Păcat... Dumnezeu să aibă grijă de sufletele lor nevinovate“, „Dumnezeu să-i odihnească în pace! Dumnezeu să vă odihnească în pace, dragii mei!!! Aţi plecat prea repede“, au scris apropiaţii tinerilor, dar şi oameni care nu i-au cunoscut, dar a căror tragedie i-a marcat.

Ieri, după ce a avut loc înmormântarea Mariei, Bogdan Ilie A., celălalt copil decedat în accident, a ajuns pentru ultima oară acasă, în Techirghiol. Mama sa, cu inima sfâşiată de durere, a ridicat de la morgă trupul fiului căruia i-a dat viaţă în urmă cu 17 ani, pentru ca mâine să îl poată pune în mormânt. Tragedia familiei Arsintescu este cu atât mai mare cu cât în urmă cu câteva săptămâni şi tatăl băiatului a plecat la îngeri. Mama sa, încercată de greutăţi, se afla la muncă în Italia, încercând să asigure familiei sale un trai cât mă bun, când a primit cumplita veste că fiul său a pierit într-un teribil accident. Ieri, colegii băiatului de clasa a X-a au venit pentru a-l veghea la căpătâi, iar astăzi îl vor însoţi pe ultimul drum.
Familia, colegii, toţi cei apropiaţi îl vor conduce pe Bogdan pe ultimul drum astăzi. La ora 11.00 este programată slujba de înmormântare, care va fi oficiată la biserica „Sfântul Ilie“ din Techirghiol. Cortgiul funerar porneşte apoi spre cimitirul din localitate, începând cu ora 13.00.
 
Lucrătorii Serviciului Rutier Constanța derulează, în continuare, cercetări specifice în dosarul accidentului de zilele trecute, în care doi copii au murit pe strada Interioară nr. 3, din municipiu. Acuzați că s-ar fi luat la întrecere, fapt care a dus la producerea tragediei rutiere, Matthias Bogdan Niculescu și Adnan Mahmudi au fost reținuți și prezentați Judecătoriei Constanța, cu propunere de arestare preventivă. Niciunul dintre cei doi nu a recunoscut că în acea fatidică noapte se aflau acolo pentru a se lua la întrecere.
Ulterior deliberărilor, magistrații au decis punerea în libertate a lui Mahmudi și arestarea preventivă a lui Niculescu, cei doi fiind cercetați, spun surse apropiate organelor de anchetă, pentru ucidere din culpă.
Tânărul care conducea autoturismului în care au murit Maria și Bogdan se află în spital în stare de șoc și spune că nu își mai poate aminti nimic din noaptea tragediei.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un ultim omagiu pentru cei doi tineri din Tulcea, decedați în accidentul de pe DN22, zona Palazu Mic, județul Constanța (galerie foto)

22 Jan 2019 5872

Decedat în accidentul de pe Interioară 3 Ultimul drum al lui Bogdan, presărat cu flori şi lacrimi (galerie foto)

11 Jun 2014 4108

Mesaj sfâşietor postat de preotul Ştefan Popa după înmormântarea Mariei „Raiul are nevoie de eroi“

10 Jun 2014 11690

Bodgan A., tânărul din Techirghiol decedat în accidentul de vineri noapte, condus mâine pe ultimul drum

09 Jun 2014 3005

Durere fără margini Trupul neînsufleţit al tânărului decedat în accidentul de vineri noapte, depus la Techirghiol

09 Jun 2014 3714

Reţinuţi în cazul tragediei de pe strada Interioară din Constanţa Doi tineri, prezentaţi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă

08 Jun 2014 3512

Tragedie pe strada Interioară din Constanţa Trupul neînsufleţit al Mariei, fetiţa de 14 ani, depus la Capela Bisericii Sf. Ilie din Techirghiol

08 Jun 2014 3092