PASTORALA LA ANIVERSARE CU DNA

"Cantati Domnului in surle si in alaute"

Cu ajutorul lui Dumnezeu ,un individ pe cat de dubios pe atat de infantil si-a sarbatorit cu mare pompa ziua de nastere la DNA. Cine putea fi altul decat teodosie "marturisitorul" cel care in 1987 a "zamislit" un angajament NKVD-ist cu fosta SECU, bagandu-i in maneca pe toti sfintii prin noul nume conspirativ de tradator si ticalos de neam dar mai ales de Dumnezeu, nume ales cu mare stiinta, chiar in ciuda maicutei sale care l-a botezat in Moldova cu numele de "Porcu" Macedon , aruncandu-i in cazanul de botez niste stelute care ii vor folosi pe viitor la epoletii de sub sutana. Si care era numele conspirativ ?, o analogie intre numele marelui cuceritor si Mai ...ka...ka.. adica Make.

Am spus infantil deoarece aceasta otreapa comunista care otraveste si murdareste samavolnic scaunul Episcopal de la Tomis, sufera de o amnezie porceasca in biografia sa in care a omis sa mentioneze si titlul de dr honoris "qua de causa" ,"marturisitor" , adica servitor de dume la secu, sau mai pe romaneste , turnator. Mai recent acest individ retrocedat din handicap , dar purtator de giubea si mitra rosie ca asa-i sta bine "fiului pierzarii" staliniste si ceausiste a incercat cu disperare sa convinga poporul cu televizorul si cu presa pdsr-ista ca dosarul sau de la secu aflat in prezent la CNSAS nu contine decat 5 pagini la fel ca Pentateuhul. Ori din experienta celor care au avut sansa de a gusta din fructele securitatii, orice angajament neonorat cu turnatorii era insotit de represalii. Ce diversiune vrei sa creezi tov make, chiar vrei sa te credem ca ai avut tupeul eroic de a rade si bate joc de fosta secu??? Pai cine te mai ajuta pe tine coada de topor sa-ti iei doctoratul in teologie , sa pleci peste hotare si sa scrii atatea studii teologice cit toti sfintii la un loc , pe care cred ca le-a scris clona ta , pentru ca tu trebuia sa scrii dume la secu. Spune drept pe cine ai platit si cu cat ca sa-ti cheleasca dosarul si sa ramana doar cinci pagini din care una era cuprinsul si au mai ramas 4, adica "cei patru evanghelisti erau trei ,Luca si Matei". V-apuca rasul pe voi sacramentalilor si excrementalilor de asemenea bancuri spuse in timpul chiolhanelor arse prin staretii cu nobilimea securista si burghezia proletara, iar bietul taran v-aducea vaca de capastru ca donatie pentru manastire si schivnicii calugari imbuibati cu rugaciuni, matanele si 80% alcool. Si cati din cei de mai sus au folosit manastirile ca bordel venind acolo cu tot felul de prostituate.
Si uite asa baietelul nostru avid de parvenire si setos de arivism,pe care l-am cunoscut prima data la Bucuresti, nu m-a uitat, deoarece l-am intrebat simplu "ce mai faci coane", in loc de "sa trait dle agent secu" si sa sparg podeaua cu capul .

Deci manevra era simpla vrei avansare?, treci lepra bolsevica la semnat angajamentul !, si noi te propulsam cat mai sus. Si da dume ,nu glumi ca e vai de fundul tau!

Asa se face ca aceasta schivnica lepra obedienta machiavelica si fara scrupule ca toti cei de teapa lui din Sinodul Talharesc al BOR, avanseaza ultrarapid ca vicar patriarhal unde incepe un joc al ielelor si al dracilor sutanisti , adica draci purtatori de sutana,cum bine mentioneaza Preotul Ioan Buga in prima sa carte despre marsava adunare din Dealul Patriarhiei, numita "Glosolalie si Inviere" , si de unde eroul nostru primeste un nou nume acela de "Scatoveanul" etimologic scatoalca, deoarece isi antreneaza laba in ciubucuri si spagi grandioase fireste sub obladuirea omnipotenta a homosexualului arapas si a altor ciurucuri din vecinatate. Ce sa faci domle famelie mare, de moldoveni, de la Vatra Dornei, vreo unspe, astia nu trebuie sa manance sa se imbrace sa se distreze!?? Remuneratie mica! Acum incolteste in mintea sa a Scatoveanului si reversul, trebuie sa se protejeze, si, in acest scop incepe constructia la Vatra Dornei a maretei sale ctitorii, o manastire cu acareturi,cu hotel,  ca doar "obrazul subtire cu cheltuiala se tine". Si nu numai sa se protejeze , si fratii de sange trebuie sa aiba locuri de munca si o viata tihnita de lepra! Traiasca clasa muncitoare si taranimea care face danii , ca ce dracu pentru locasul Domnului facem si "pe dracul in patru". Nu spune Cartea si "diavolii vor lua chip de Lumina, ca sa insele pe cei drepti". Si asa "American dream"-"Visul American" de sorginte romaneasca prinde contur si se poate verifica! Manastirea se construieste si odata cu ea si visul parca--laba--lui (parcalab).
Vine si Revolutia , pentru popor victime si lacrimi, suflete nevinovate, Golaniada, TVA,democratie, neocomunism, tradare etc etc.
Pentru Biserica mana cereasca, biserici tot mai pline, comertul bisericesc infloreste, tiparituri, importuri etc. Dar nu este sufficient!!! Marii ganditori din Sinodul Talharesc au deliberat:
Vom face Biserici la fiecare colt de strada , seminarii si facultati in fiecare oras, vom crea o cohorta de preoti someri care sa respecte cu adevarat votul monahal de saracie deoarece ei vor fi adevaratii calugari iar noi din STBOR , episcopi, mitropoliti si stareti de manastire adevaratii capitalisti. Spune-mi si mie tovarase Daniel de ce ai tu nevoie de un salariu de 80 milioane lunar, doar esti un calugar amarat care ai semnat votul de saracie! Stii, daca nu cumva  ai fost o lepra comunista si ti-a spalat dosarul tatucul Iliescu cind era prim secretar la Iasi , ce pensie are un om care a tras coasa vartos in campul muncii socialiste 35 de ani??? Nu mai mult de 3-5 milioane lunar, iar un taran care este "Talpa tarii" o pensie din care nu-si poate cumpara nici macar lumanari Duminica! De unde furi tu acesti bani ? din bugetul tarii ? din fondurile Bisericii? Cine iti da dreptul legal sa jecmanesti o tara? si o Institutie divina care iti asigura tot confortul,luxul si peste poate. Voi trebuia sa fiti executati alaturi de Ceausescu , deoarece ati inselat increderea spirituala si morala a unei mari Natiuni,Natiunea Romana si pe Dumnezeu!
In manevra de metastaza a BOR a existat desigur o mare tradare! Cineva si-a bagat coada ori masonii, ori evreii ori chiar Sinodul BOR! Cine a primit ARGINTII??? Era foarte usor de preconizat ca biserica merge spre distrugere si BANALIZARE! Eminentul Preot Dr Profesor +Milan Sesan, ne spunea la Sibiu : "De doua mii de ani popii se caznesc sa distruga Biserica, dar nu-i lasa poporul". In acest context tu make nu te poti compara nici cu ultimul tigan de satra, acela merita sa-i strang mana si sa impart cu el o bucata de paine pe cand tu nu meriti decat sa fii scuipat si alungat nu de la Tomis , din Tara Romaneasca, care, nu are nevoie de tradatori si lichele comuniste . Voi si otrepele ca voi ati distrus si aruncat cu buna stiinta in abisul disperarii al saraciei al exilului si al inculturii Poporul Roman.Astazi in Romania sunt peste 350000 de copii cu parinti plecati in pribegie sa cistige un codru de piine ,iar voi construiti biserici tembelice ,si crapati de lux,in loc sa aveti grija de floarea tarii de fosti CAP-isti si bolnavi. Pe cand adevaratii preoti , intelectuali si partizani erau exterminati la Canal la Gherla , la Sighet sau erau vanati ca fiarele salbatice in munti de cohortele securiste si KGB-iste, pe cand legionarii Capitanului nikamvirii si decemvirii - floarea intelectuala si taranesaca a Tarii erau executati si expusi ca hoituri in putrefactie pe strazile oraselor voi ati huzurit si imputit locul in fastuoasele si ingratele resedinte episcopale furate din ravna acestui popor de sclavi .Sa vedem acum si testul ADN,"La mai mare".

***Conform adresei pe care am primit-o de la DNA in fostul meu dosar de la SECU,mi se aduce la cunostinta ca doi din fostii mei colegi de parohie erau turnatori la Secu :Pr Pinculescu Gheorghe-decedat,si Pr Carmocan Pascu decedat prematur.In martie 1989 dosarul personal era stipulat cu o noua directiva "element periculos si sovin impotriva statului socialist"!

Sper ca si acum !!!!  

Preot Gabriel A Mascas
Fost si Actual Dizident Politic


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Programul liturgic al IPS Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în perioada următoare

27 Mar 2024 455

Programul Liturgic al IPS Teodosie. Slujbe la Constanța și Suceava

25 Mar 2024 499

Sărbătoare mare pentru creștini! „La Buna Vestire a început legătura Cerului cu pământul“ (VIDEO)

25 Mar 2024 486

ÎPS Teodosie, primele declarații despre procesul cu Universitatea Ovidius – „Eu cu salariul meu făceam milostenie“ (VIDEO)

25 Mar 2024 1236

ÎPS Teodosie, proces cu Universitatea Ovidius! Prejudiciul, estimat la circa 30.000 de euro. Ce reprezintă suma solicitată

22 Mar 2024 785

Primarul Constanței, la judecată cu Arhiepiscopia Tomisului, pentru desființarea lucrărilor de la o capelă din oraș. Clericii fac demersuri pentru intrarea în legalitate

21 Mar 2024 1381

​Începutul Postului Mare și praznicul Bunei Vestiri Programul Arhiepiscopului Tomisului, în perioada 17-25 martie

16 Mar 2024 871

Mesajul Arhiepiscopului Tomisului, cu ocazia Sfinților Mucenici și comemorării luptătorilor anticomuniști din România

09 Mar 2024 565

ÎPS Teodosie, mesaj de Ziua Femeii - „Femeia ocupă un loc foarte important în societate“ (VIDEO)

08 Mar 2024 548

Programul liturgic al ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în perioada 6-9 martie 2024

05 Mar 2024 527

Clarificare referitoare la comunicarea mediatică a Patriarhiei Române cu privire la sancțiunea cu dojană sinodală scrisă a Arhiepiscopului Tomisului

01 Mar 2024 544

Mesajul lui ÎPS Teodosie pentru credincioșii care l-au susținut (VIDEO)

01 Mar 2024 1058

ÎPS Teodosie nu face niciun comentariu asupra deciziei Sfântului Sinod, ci se pregătește de Postul Mare(FOTO+VIDEO)

01 Mar 2024 1382

Oficial de la Patriarhia Română ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, sancționat cu dojană sinodală scrisă

29 Feb 2024 1113

Surse Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, atenţionat verbal de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Român

29 Feb 2024 778