Administraţia locală, impasibilă la cererile cetăţenilor

Audienţele de la Primăria Constanţa se ţin pe... Facebook. Primarul mai mult brazilian, decât constănţean, pare că a uitat de tot de municipiu. Am auzit că vrea să aducă sambadromul din Brazilia în Mamaia şi să lumineze plajele tot ca în... Brazilia. Acestea sunt veştile pe care le-am primit de curând de la primar, după o perioadă îndelungată în care nu a mai avut nicio apariţie media.

Clar în tot acest timp nu a fost găsit nici de constănţenii, care petrec în frig şi iarna aceasta, într-o urbe în care administraţia Mazăre nu a reuşit subvenţionarea gigacaloriei ce a atins cote enorme, fiind printre cele mai mari din ţară.
Pentru că nu au încotro, constănţenii au ajuns să se plângă de frigul din case pe reţelele de socializare, şi nu în audienţele pe care edilul trebuie să le ţină la Primărie.

Este şi cazul familiei Paraschiv. Întristat de drama familiei sale, care petrece iarna aceasta în frig, în casa bunicilor, Florin i-a scris preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, solicitându-i acestuia (oare ne mai întrebăm de ce nu primarului Radu Mazăre?!) să facă ordine în curtea Primăriei Constanţa.
Este doar unul, credem, dintre mulţii copii constănţeni, care a trecut la fapte şi care cere cu umilinţă ajutor, ajutor care a întârziat să apară din partea autorităţilor abilitate.

„Mă numesc Paraschiv Florin şi părinţii mei se zbat pentru Locuinţa Socială şi de la primărie îi trimit la ADP, iar cei de acolo îi trimit înapoi la primărie. Vă rugam să luaţi măsuri drastice în privinţa neregulilor existente în cazul celor două instituţii. Părinţii mei sunt pe locul 7 şi sunt minţiţi că nu mai există locuinţe, şi vin următorii de pe listă şi dau şpagă sau au „PILE” şi li se dau locuinţe. Vă rog frumos dacă se poate de sărbători să primim casa noastră, ca să ne petrecem sărbătorile cu fericire şi să nu mai stăm în două camere şi în frig la bunici. Vă mulţumesc!”, este mesajul lăsat de Florin pe pagina de Facebook a preşedintelui CJC.

Oare va reacţiona în vreun fel Nicuşor Constantinescu?! Până acum nu a făcut-o, dar nu este timpul pierdut. Oare vom vedea zilele acestea pe Facebook o poză cu Nicuşor Constantinescu alături de Florin şi de familia sa, la momentul predării locuinţei sociale despre care băiatul face referire?! Ar fi o imagine cu totul diferită faţă de cea existentă pe reţeaua de socializare, de la diferitele întruniri culturale, politice, administrative, cu care ne-a obişnuit şeful CJC...

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În atenția consilierilor locali Două locuințe sociale vor fi repartizate către cinci persoane. Unde sunt situate (DOCUMENT)

22 Apr 2024 404

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța angajează. Ce posturi sunt scoase la concurs

17 Nov 2023 7572

ANL va desfășura o campanie de promovare pe rețelele sociale! Iată care este planul autorităților

14 Jul 2023 1352

City-managerul, Felicia Ovanesian Proiectul de suflet al lui Mazăre, campusul social „Henri Coandă” ar putea fi relocat într-un cartier nou!

13 Jan 2023 6157

Primăria Lumina organizează licitație prentru construirea de locuințe sociale prin PNRR

18 Nov 2022 1654

Primăria Murfatlar transformă un imobil în bloc de locuințe sociale

17 Sep 2022 1392

Este oficial! Victimele violenţei domestice vor avea acces la locuinţele sociale. Legea a fost promulgată de Preşedintele României

31 Jul 2022 1220

Primăria Negru Vodă, investiții pentru construirea ansamblului de locuințe sociale. Ce firmă se ocupă de construcții, cine asigură dirigenția de șantier (DOCUMENTE)

03 May 2022 3353

APM Constanța a dat undă verde pentru locuințele sociale din Murfatlar

01 Sep 2021 1139

Locuințe sociale la Hârșova. Documentația a fost depusă la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța

10 Aug 2021 2071

Locuințe sociale noi pentru locuitorii din Mangalia. Cine va executa lucrările (document)

09 Aug 2021 2580

Locuințe sociale la Rasova, județul Constanța

28 Jul 2021 1790

Locuințe sociale în Negru Vodă. Ce firmă va elabora proiectul tehnic

19 Jul 2021 3826

O firmă din București va elabora proiectul tehnic pentru locuințele sociale din Hârșova, județul Constanța (document)

15 Jul 2021 3159

Licitația organizată de Primăria Negru Vodă, anulată. Trebuie reevaluată oferta câștigătoare

31 May 2021 2517