PRM deghizat in PC, la bratul PSD

1219688609.jpg

PRM si-a dat arama pe fata. Chiar daca relatia nu este legalizata, o mare parte din partidul lui Vadim se afla acum la bratul PSD.

PRM si-a schimbat numele intre timp, s-a deghizat in PC si s-a agatat de bratul PSD pentru a pasi triumfator, la toamna, pe treptele Parlamentului. Scapat de apasarea numelui impregnat de "aroma" CNSAS, a lui Voiculescu, PC da din coatele Danielei Popa pentru a ocupa o pozitie convenabila in Senat si Camera Deputatilor. Alaturarea de PSD este ca o mana cereasca pentru PC, care nu ar fi avut alta solutie de a accede pe functiile pe care, in legislatura trecuta, le-au obtinut tot la bratul PSD, cand era PUR. Misiunea Danielei Popa a fost de a fortifica partidul pentru a putea prinde valul parlamentarelor. Zis si facut. Daca noua sefa a PC nu a avut un succes prea mare in a atrage in partid oameni neimplicati politic, a decis sa dea iama in departamentul de resurse umane al altor formatiuni de aceeasi talie. Astfel, Daniela Popa nu a intreprins degeaba vizite in teritoriu, desele ei deplasari in judete fiind rasplatite cu o migrare masiva a membrilor PRM catre PC. Putem spune acum ca PRM are acum o noua sansa de a ajunge in Parlament, insa prin titulatura PC, la bratul PSD. Cei care au ales aceasta cale, de a-si duce mai departe cariera politica, au facut o alegere inteleapta, avand in vedere faptul ca sub sigla PRM nu mai puteau obtine vreun fotoliu de parlamentar, tinand cont de rezultatele dezastruoase inregistrate de partidul Tribunului la alegerile locale. La Constanta, PRM a fost impartit practic in trei. Dezagregarea filialei a inceput o data cu scandalul in urma caruia a fost pus pe liber presedintele organizatiei judetene, Radu Comanici. S-au desprins atunci mai multi membri care l-au urmat pe fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean, dupa ce a fost exclus din partid. Acum, o data cu plecarea lui Eserghep, PRM Constanta s-a mai rupt o data. In partid a ramas Dan Nicolae Rahau. Alt nume cu notorietate nu mai exista, iar alaturi de Rahau au mai ramas foarte putini. Mai mult ca sigur ca ei nu vor avea puterea sa se mobilizeze pentru parlamentare si in mod cert nimeni nu va avea curajul de a candida pentru a pierde din start. Au mai ramas cativa peremisti la filiala Constanta, dar pana cand, nu se stie.

Scris de: {autor}Manuela MOLDOVEANU {/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 506

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 498

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 517

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 725

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 548

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 654

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 711

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 519

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 578

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 555

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 774

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3404

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 14147

Dosarul privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu, amânat pentru finele lunii! Se pregătește audierea lui Ionuţ Ţiţimeaua, fost director în CJC

01 Apr 2024 934

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 937