A fost administrată de Gheorghe Oancea Falimentul Plonge Prest SRL, amânat pentru anul viitor




Tribunalul Constanţa a amânat, pentru jumătatea lunii ianuarie 2015, dosarul în care reprezentanţii societăţii comerciale Plonge Prest SRL solicită intrarea în faliment. Aşa cum arătam şi în ediţiile trecute, unitatea a fost administrată de Gheorghe Oancea, fost om de afaceri şi apropiat al primarului Radu Mazăre, care a decedat în luna iulie 2013, în urma unui stop cardiac, pe holurile clinicii private Iowemed.


Revenind la dosarul în care Plonge Prest SRL solicită intrarea în faliment, conform portalului instanţelor de judecată, cauza a primit până în prezent 11 termene, timp în care s-a dispus deschiderea procedurii insolvenţei şi începerea procedurii falimentului.

Conform datelor oficiale, în dosar, SC Plonge Prest SRL are calitatea de „debitor“. De partea cealaltă, lista creditorilor este deschisă de Olimpia Ciornei şi continuată de Marius Codarla, Sergiu Dănilă, Cezar Draguţel, Mihai Gimpirea, Adrian Mandrilă, Mihaela Marinescu, Alexandru Popa, Cristi Răducanu, Dan Sisu, Camelia Tănase, Dany Vintilescu, DGRFP Galaţi - prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, Serviciul Public de Impozite Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local Constanţa, SC Balkan ro Trade & Construction SRL, SC Five Holding SA, SC Polaris M Holding SA, SC Alprof SA, Ionuţ Oancea şi Alexandru Oancea, fiii defunctului om de afaceri Gheorghe Oancea.

Acesta a fost preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Scafandrilor şi Salvamarilor Profesionişti şi apropiat al primarului Radu Mazăre şi al preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu. După cum arătam şi la finele lunii august, Gheorghe Oancea a administrat On Plonge, Mobitom, Plonge Prest, Plonge SRL, Shark şi Five Holding, pe care funcţionează magazinul Brick.

De altfel, Five Holding este proprietarul magazinului Brick, dar şi asociat în SC Sigma Trading SA.

Conform Registrului Comerţului, în această firmă, cu sediul social pe strada Ion Roată din Constanţa, apar ca acţionari persoane fizice Mihai Mazăre (care este şi administrator), Nicuşor Daniel Constantinescu, Radu Ştefan Mazare, Mihail Gheorghe Carciog, Sorin Gabriel Strutinsky şi Nicolae Moga.

SC Sigma Trading SA are ca obiect de activitate „închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“.                                                                                                                               

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Lupte Răzvan Arnăut, de la CS Farul Constanța, medaliat la Europene. Andreea Ana, pentru a treia oară la rând campioană continentală! (GALERIE FOTO)

16 Feb 2024 942

Echipele Armânamea și Săgeata Stejaru, amicale cu goluri multe în Republica Moldova (GALERIE FOTO)

23 Oct 2023 1952

Licitații publice Primăria va plăti peste 23 milioane lei pentru serviciul de salvamar și puncte de prim-ajutor în Constanța și Mamaia (DOCUMENT)

02 Oct 2023 932

Asociația fondată de Gheorghe Oancea asigură serviciile de salvamar și prim ajutor pe plajele din Constanța și Mamaia și în sezonul estival 2023 (DOCUMENTE)

19 May 2023 1261

Lupte Andreea Ana și Răzvan Arnăut, pe podium la turneul internațional „Poland Open“

25 Jul 2022 1274

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 06 iunie 2022

08 Jun 2022 2381

Asociația fondată de răposatul Gheorghe Oancea a câștigat contractul de salvamar și prim ajutor pe plajele din Constanța și Mamaia (DOCUMENT)

20 May 2022 3089

#citeșteDobrogea Mari proprietari funciari în Dobrogea

27 Oct 2021 2926

Și în acest sezon estival, Asociația fondată de Gheorghe Oancea asigură serviciul de salvamar pe plajele din Constanța și Mamaia

18 May 2021 2837

Asociația Națională a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din România fondată de regretatul Gheorghe Oancea și-a prezentat raportul de activitate

02 Apr 2021 2356

Răzvan Arnăut şi Andreea Ana luptă la Budapesta pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo

19 Mar 2021 3164

Fotoreportaj Zona din fața Școlii de înot Gheorghe Oancea, din Constanța, împodobită de către o firmă privată

21 Dec 2020 3029

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 07 august 2020

12 Aug 2020 2408

Asociaţia fondată de Oancea, un nou contract cu Primăria Constanţa pentru plajele din Mamaia şi din municipiu (document)

01 Jun 2020 3927

Acţionarii Five-Holding SA, firmă care deţine magazinul Brick din Constanţa, au decis contractarea unui credit bancar. Cu ce ipoteci imobiliare va garanta împrumutul

22 Apr 2020 8252