Accident cu opt răniţi Iulian Gegiu, trimis în judecată pentru moartea unui poliţist

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au dispus, ieri, trimiterea în judecată a Iulian Gegiu, pentru uciderea din culpă a unui poliţist, precum şi a cumnatei sale.

La vremea respectivă, s-a spus că Iulian Gegiu a condus un automobil marca Daewoo, model Espero, dinspre Tulcea către Constanţa. În zona localităţii Mihai Viteazu, şoferul ar fi adormit la volan şi ar fi pătruns pe contrasens, lovind o Dacie, la volanul căreia se afla Ion Irimia, de 41 de ani, lucrător al Poliţiei din Chitila (Ilfov). În urma impactului, Ion Irimia şi cumnata sa, Adriana Habib, de 31 de ani, au decedat. La faţa locului au fost chemate opt ambulanţe, care au preluat răniţii. În urma accidentului, la spital au ajuns Constantin Ştefan E., de 12 ani, cu răni grave, Anca Nicoleta Eremia, de 38 ani, Alexandru Cristian Eremia, de 19 ani, Alina Mihaela Eremia, Sabina Ana Cristina A., de 12 ani, Iulian Gegiu, de 46 de ani, din Năvodari, Marioara Gegiu, de 52 de ani şi Melania I., de 12 ani, din Năvodari.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un poliţist din Ilfov, o asistentă de la „Elias“ şi un copil, morţi lângă Mihai Viteazu. Prima condamnare, şapte ani de închisoare

29 Mar 2017 5522

Tragedie rutieră la Constanţa Un poliţist, o asistentă medicală şi un copil de 12 ani, morţi. Judecata va fi reluată

14 Apr 2016 5300

Un poliţist din Ilfov, o asistentă de la „Elias“ şi o copilă de 12 ani, morţi la Constanţa Iulian Gegiu, condamnat

11 Dec 2015 1711