UPDATE 8. Un autoturism aparţine Armatei Accident grav în judeţul Constanţa. Două persoane au decedat, iar alte două sunt încarcerate! (galerie foto+video)

Cadrele medicale din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță au fost solicitate să intervină în Ştefan cel Mare din judeţul Constanţa. A avut loc un accident rutier grav. Conform informaţiilor furnizate de reprezentanţii ISU Dobrogea, o persoană ar fi decedat, iar trei sunt încarcerate.

UPDATE 8, ora 14.20

În urma accidentului produs lângă localitatea Ştefan cel Mare, Ministerul Apărării Naţionale a transmis mass-media un comunicat de presă în care se vorbeşte despre cei doi militari răniţi în evenimentul rutier. 

„Comandantul Bazei aeriene 86 Fetești ”Gheorghe Mociorniță”, generalul de flotilă aeriană Cătălin Băhneanu, a fost rănit într-un accident produs astăzi, 25 ianuarie, în jurul orei 12.30, pe DN 22 C, între localitatea Ștefan cel Mare și municipiul Constanța. În accident a mai fost rănit și plutonierul major Dan Nica, șoferul autoturismului militar. Militarii, care se deplasau de la Fetești spre Baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu, au primit primele îngrijiri la fața locului de la echipaje ale SMURD și sunt transferați la unități medicale. Cauzele producerii accidentului vor fi stabilite de o comisie de anchetă”, se arată în comunicatul de presă. 


UPDATE 7, ora 13.43

Conform SAJ Constanţa, una dintre persoanele rănite are fractură deschisă la femur, gambă. A fost intubată şi, după cum am zis anterior, transportată la spital, pentru îngrijiri de specialitate. Cealaltă persoană a suferit un şoc hipovolemic. De asemenea, a fost intubată şi transportată la spital.

UPDATE 6, ora 13.39

Cele două persoane care au decedat, un bărbat şi o femeie, se aflau în autoturismul Renault. Una dintre persoanele rănite a fost transportată la spital cu elicopterul, iar cealaltă cu SMURD. De menţionat că cele două persoane rănite sunt militari.

 

UPDATE 5, ora 13.16

În urmă cu puţin timp, a plecat de la locul accidentului elicopterul SMURD. În altă ordine de idei, în urma impactului a murit şi un căţel. 

Cazul a fost preluat de IPJ.

UPDATE 4, ora 13.07


Potrivit informaţiilor noaste, ar fi fost rănit generalul de flotilă aeriană Cătălin Băhneanu, născut în Ţibucani, judeţul Neamţ. Devenind personal navigant activ şi-a continuat cursul carierei îndeplinind funcţii ca pilot, instructor de zbor, pilot şef, comandant de patrulă, instructor simulator de zbor, locţiitor pentru zbor şi întrebuinţare în luptă la escadrilă, comandant escadrilă, locţiitor şi comandant bază aeriană.

UPDATE 3, ora 12.57

La faţa locului a ajuns şi elicopterul SMURD.

UPDATE 2, ora 12.54

Unul dintre autoturismele implicate aparţine Armatei.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din pricina unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și un autotren, circulația pe DN22C Murfatlar – Cernavodă este oprită pe ambele sensuri în zona localității constănțene Ștefan cel Mare. 

UPDATE 1, ora 12.19

 
Potrivit unor noi informaţii, patru persoane sunt încarcerate şi două au decedat. Ar fi implicate trei maşini, un Renault, un Logan şi un TIR.
Se lucrează pentru scoaterea persoanelor încarcerate, care sunt, potrivit primelor date, conştiente. De asemenea, a fost solicitată şi descarcerarea de la Palas.



Sursa foto: ZIUA de Constanţa












Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Accident rutier pe DN22C în localitatea Ștefan cel Mare, județul Constanța anunțat prin E-CALL (GALERIE FOTO)

21 Dec 2023 1574

Accident rutier în zona unei benzinării MOL. Cinci persoane implicate (FOTO)

04 Jun 2023 1707

Să salvăm o viață tânără, un soț, un tată Un bărbat din Cumpăna are nevoie de sânge! Unde se poate dona

08 Mar 2023 1260

UPDATE Două persoane rănite într-un accident rutier în localitatea Ștefan cel Mare, județul Constanța

20 Jan 2023 1494

O constănțeancă și-a rupt buza după ce a făcut cunoștință cu „gropile lui Chițac” de pe strada Ștefan cel Mare. Un echipaj SMURD i-a acordat primul ajutor. „Voi consulta un avocat. Călcăm periculos”!

24 May 2022 4947

Accident mortal provocat de un militar în județul Constanța. Generalul Cătălin Băhneanu, rănit. S-a cerut rejudecarea

28 Dec 2020 9566

Accident cu două mașini, în Ștefan cel Mare. Intervine SMURD Cernavodă

19 Jun 2020 1725

Militar condamnat pentru un accident mortal în judeţul Constanţa. Motivarea judecătorilor (galerie foto+video)

24 Feb 2020 4175

Generalul de flotilă aeriană Cătălin Băhneanu, rănit grav la Constanţa Militar din UM 01912 Borcea, condamnat definitiv pentru ucidere din culpă (galerie foto+video)

27 Jan 2020 8978

Șeful IPJ Constanța, implicat într-un accident rutier în Mangalia

17 Aug 2019 2610

Imagini de la eveniment Judeţul Constanţa. Accident rutier la Ştefan cel Mare. Două maşini implicate. Trei persoane au fost rănite (galerie foto + video)

25 Jun 2019 5835

UPDATE. Accident rutier pe DN 22C în zona gării Saligny din județul Constanța. Un autoturism și un autocamion implicate (galerie foto)

08 Mar 2019 3317

UPDATE. Accident rutier la intersecţia Ştefan cel Mare cu I.G.Duca, din Constanţa. O victimă (galerie foto + video)

18 Oct 2018 5509

UPDATE. Imagini de la eveniment. Județul Constanța Accident între localitățile Făclia și Ștefan cel Mare. O autobasculantă de mare tonaj s-a răsturnat (galerie foto + video)

26 Jul 2018 4909

Trafic întrerupt pe DN22C Cernavodă-Constanţa, în localitatea Ştefan cel Mare. Iată ce s-a întâmplat (galerie foto)

28 Jun 2018 2432