Accident mortal pe Podul IPMC

Ion Iftimie, în vârstă de 63 de ani, şi-a pierdut viaţa în urma accidentului petrecut duminică noaptea în municipiul Constanţa.

Bărbatul s-a urcat la volan, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, şi a decedat în dimineaţa zilei de luni. Potrivit oamenilor legii, acesta a condus, în jurul orei 23.15, un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre strada Nicolae Filimon către strada Cumpenei. Ajungând pe podul IPMC, din cauza faptului că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice - 1,11 mg/l alcool pur în aer expirat - a pierdut controlul direcţiei de mers, a pătruns pe sensul opus de circulaţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de F.R.N. (un bărbat de 31 de ani, din Valu lui Traian) pe sensul opus de mers. Pompierii l-au scos pe bărbat din autoturism, iar medicii SMURD l-au transportat la spital, în stare gravă, cu multiple traumatisme şi leziuni. În ciuda eforturilor depuse de medici, bărbatul nu a supravieţuit.
Potrivit directorului medical al SCJU Constanţa, dr. Mihnea Avram, bărbatul a suferit multiple traumatisme, în urma impactului rutier. De asemenea, acesta suferea de ciroză hepatică.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Unul dintre şoferii implicaţi în accidentul de duminică noaptea de pe Podul IPMC a decedat

28 Oct 2014 2429