Admitere în magistratură Emoţii mari pentru constănţenii care doresc să devină judecători sau procurori (documente)

Potrivit calendarului de desfăşurare a concursurilor de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii (INM) şi de admitere în magistratură, în data de 4 septembrie se va desfăşura prima etapă a celor două concursuri, constând în proba scrisă eliminatorie, tip grilă, de verificare a cunoştinţelor juridice la materiile: drept civil, drept procesual civil, drept penal şi drept procesual penal.
 
Concursul de admitere la INM se organizează pentru ocuparea unui număr de 200 de locuri de auditori de justiţie, dintre care 130 sunt alocate pentru ocuparea funcţiei de judecător, iar 70, pentru ocuparea funcţiei de procuror. La acest concurs s-au înscris 2.770 de candidaţi, dintre care 2.746 îndeplinesc condiţiile necesare pentru a participa la prima probă, conform tabelului final privind rezultatul verificării condiţiilor de înscriere la concurs, publicat pe site-urile CSM şi INM.
 
Concursul de admitere în magistratură se organizează pentru ocuparea unui număr de 85 de posturi de judecător în cadrul judecătoriilor şi a 58 de posturi de procuror la parchetele de pe lângă judecătorii. La acest concurs s-au înscris 985 de candidaţi, dintre care 941 îndeplinesc condiţiile pentru a participa la prima probă, conform tabelului final privind rezultatul verificării condiţiilor de înscriere la concurs, publicat pe site-urile CSM şi INM.
 
Ambele concursuri vor începe la ora 9.00, accesul candidaţilor în săli fiind permis între 7.30 şi 8.30, numai pe baza actului de identitate. Pentru desfăşurarea în bune condiţii a celor două concursuri şi înlăturarea oricăror suspiciuni de fraudă, au fost instituite măsuri de securitate adecvate.
 

Candidaţii constănţeni 

În lupta pentru concursul de admitere la INM din cadrul instituţiilor din Constanţa au intrat 12 pentru Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa şi 63 pentru Tribunalul Constanţa. La concursul de la magistratură au intrat în „ring“ 12 pentru Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa şi 24 pentru Tribunalul Constanţa.
Potrivit tabelului publicat pe site-ul CSM, cei declaraţi admişi la concursul INM în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa sunt: Hancan Emrah AgisunaAlina Constantina AltooncheVlad BelciugBogdan Teoniu Gavrilă DimaBogdan HahuiGelia Andrada IordacheIrina IvanDora Alexandra LiseanuPetrică NiţulescuAndreea Mădălina Răpsigan, Cristian Narcis Stan şi Valentin Şurculescu.
 
În cadrul Tribunalului Constanța s-au înscris Adriana Iulia AlexeFlorenţa Iuliana BabiţaMariana BaciuDaniela BalabanDănuţa Ioana BădrăganIulia Silvia BădulescuIonela BălanLucian BelecciuGrigore Valentin BeleniucAlina BenedicIulian BordeianuRobert BurcuţăIoan Alexandru BuruianăCristiana CacencoAilin DevletceaDaiana Georgiana DobreDan Nicolae DrăganLaura DumitruGeanina FeodotRoxana FilimonSorin Ionel FilipAndreea Ioana FloreaDafina FulinaAdrian GeicuLucia Mădălina GheorgheElena Raluca GiurcăIuliana Nicoleta GiurculeţAntonio Robert GreavuIulian GrigoreAndrei Georgian HalutăFlorina HîrjăuConstantin Răzvan IacobElena Tania IacobDiana Nicoleta IanuşFilofteia Clara JarcaleteTeodora JitaruMihaela Elena LăpuşteCătălin Florin LipiciElena Alina LunguFlorentin Gabriel NanuMariana NeculaIoana Roxana OlteanGeorgiana OprescuAlin PanghiosFlorina Lăcrămioara Peicu StoicaRaluca Ancuţa PerieţeanuElena Adelina PetculescuBogdan Ştefan PînzaruAndreea Nicoleta PîrvulescuRoberta Ştefania PopaAndreea RaiciuAdrian Ştefan RoşuCristiana Georgiana StamaCiprian StanAna Maria StoianLuiza Elena StoianIulian Gabriel ŞerbanAlexandra ŞtefanRăzvan TaraseAlexandru Sristian TănaseOctavian Alexandru VasilicăCrina Bianca Vereş şi Camelia Ioana Vrîncianu.
 
Pentru admiterea în magistratură vor fi prezenţi, în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, următorii candidaţi: Florin Ionuţ BălanCiprian Lucian CăluţRadu Constantin CroitoruMihaela DominteCătălin Andrei DonoseAndrei Marius MarinValentina MoldoveanuRaluca PostoleaLaura Sarac AldeaAdrian SchivanciniNicolae Tomescu şi Aurica Tudorii.
 
În cadrul Tribunalului Constanţa, vor încerca Adina AgieminIldîz CaialiGeorge CrăciunAna-Maria DuţescuGabriela Laura Enică MoisescuClaudia GrameniEmanuela GrosuLucica Hadnagy NeaguAndreea Marina IacobRuxandra Maria IonMaria Manuela IordacheLiana MarcuFlorentina MinciunăTitu Constantin NădragFlorentin Mircea PanaitRădiţa PotlogFlorina SofroneSimona ToaderVirgil TomaDaniela Corina TudoranCostin Ion UdreaAura Elena UrsuDaniela Vlădescu şi Costin Tiberiu Voicu.
 
Potrivit listelor, pentru concursul INM s-au retras Grigore Valentin Beleniuc şi Alexandru Emilian Ciocoiu, care s-au înscris pentru Tribunalul Constanţa. La magistratură s-au retras din concurs Daniela Corina Tudoran şi Mihaela Tugearu, care s-au înscris pentru Tribunalul Constanţa, şi Aurica Tudorii, care era înscrisă pentru Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Judecători și procurori stagiari la Constanța și Tulcea! Au absolvit INM cu medii peste 8, au fost notați și cu 10 la Organizare Judiciară! (DOCUMENTE)

29 Mar 2024 1100

Admitere în magistratură! Încep interviurile pentru testarea psihologică (DOCUMENT)

10 Jan 2024 1038

Magistratul Vasile Drăghici, de la Parchetul Curții de Apel Constanța, formator la INM pe infracțiuni de mediu

11 Oct 2023 1582

Emoții la admitere! Candidații pentru magistratură și INM au susținut examenele scrise eliminatorii (FOTO)

08 Oct 2023 1742

Admitere în magistratură și la INM Peste o mie de candidați au luat note de trecere după prima probă (DOCUMENTE)

22 Sep 2023 3964

Știri justiție Peste 3.000 de candidați susțin azi probe pentru admiterea în magistratură și la INM (FOTO)

10 Sep 2023 6569

Peste 1.500 de candidaturi admise la concursul pentru INM, pe 300 de locuri disponibile! Rezultatele finale la verificarea condițiilor de participare (DOCUMENTE)

03 Sep 2023 2066

Funcția de director al Institutului Național al Magistraturii, scoasă la concurs (DOCUMENT)

27 Mar 2023 1558

Ce judecători și procurori din Constanța vor preda la Institutul Național al Magistraturii

13 Mar 2023 2195

Bancul zilei Soțul și soția, la Fântâna Dorințelor

21 Sep 2022 1392

Admitere în magistratură! Cum s-a descurcat tânăra din Tulcea care obținuse cel mai mare punctaj din Dobrogea la testele grilă. Rezultatele complete (documente)

22 Nov 2021 5358

Lista completă! Admitere în magistratură! O tânără din Tulcea, cel mai mare punctaj din Dobrogea la grilele eliminatorii (documente)

15 Oct 2021 16298

Lupta pentru INM Au sosit rezultatele reexaminării psihologice

26 Mar 2020 2527

Testări psihologice pentru candidații admiși la Institutul Național al Magistraturii

24 Mar 2020 1359

Pelehra, Halută şi Agisuna, printre admişi Constănţenii viitori auditori de justiţie. Avocaţi, grefieri, absolvenţi de Drept. Rezultatele definitive (document)

29 Feb 2020 13258