Alexandru Farisău şi Marian Mădălin Achim, condamnaţi Judecătorii au confiscat bani falşi şi droguri

Trimişi în judecată de Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Constanţa, Alexandru Farisău şi Marian Mădălin Achim au fost condamnaţi.
 
Ieri, Tribunalul Constanţa a decis ca Farisău să execute, pentru săvârşirea trafic de droguri, un an de detenţie. De asemenea, judecătorii l-au mai condamnat pe bărbat la alţi doi ani de închisoare pentru punerea în circulaţie de valori falsificate. În final, Alexandru Farisău a rămas, după contopire, cu 2,4 ani de închisoare cu suspendare. De asemenea, Marian Mădălin Achim a luat doi ani de închisoare, cu suspendare, pentru punerea în circulaţie de valori falsificate. Pe parcursul termenului de supraveghere, cei doi bărbaţi vor presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile, la instituţiile publice ce vor fi stabilite de Serviciul de Probaţiune din cadrul Tribunalului Bucureşti.
Tribunalul Constanţa a decis punerea de îndată în libertate a celor doi inculpaţi. Judecătorii au mai hotărât confiscarea specială a „84 de bancnote false având cupiura de 100 (20 de bancnote ridicate de la Farisău şi 64 bancnote ridicate de la Achim) şi 62 comprimate conţinând 3,4 methylenedioxymetamfetamine (MDMA); - 1, 68 grame pulbere albastră 3,4 methylenedioxymetamfetamine (MDMA) cantităţi de droguri rămase după terminarea analizelor de laborator“.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alexandru Farisău şi Marian Achim, trimişi în judecată de DIICOT Constanţa

29 May 2014 2030

Ionuţ Purcel, Alexandru Farisău şi Marian Achim, arestaţi de Tribunalul Constanţa

05 May 2014 2579