Ancheta continuă în cazul bărbatului găsit mort în Lumina



Un bărbat de 45 de ani a fost găsit mort, miercuri seară, pe mijlocul drumului, în localitatea Lumina, judeţul Constanţa, iar trupul său era plin de lovituri.

 
Agenţii spun că este vorba despre un accident. De altfel, la câţiva metri de corpul victimei a fost descoperită şi o maşină avariată, ce părea implicată într-un eveniment rutier.
 
Trupul plin de sânge al bărbatului a fost zărit de câţiva localnici, care au sunat la 112. Omul nu mai respira însă. Nu a durat mult şi oamenii legii au descoperit şi o maşină abandonată la câţiva metri de locul în care a fost găsit trupul neînsufleţit al bărbatului.
Poliţiştii l-au identificat repede şi pe şofer. Acesta a recunoscut în cele din urmă că a trecut cu maşina peste un om, dar a susţinut că victimă era întinsă pe şosea şi că nu a observat-o. Ar fi plecat de la faţa locului, spune bărbatul, pentru că intrase în stare de şoc.
 
Victima a fost identificată, iar anchetatorii au spus că locuia în apropierea locului în care a fost găsită. Oamenii legii au găsit-o acasă pe sora lui, care a declarat că s-au certat. De supărare, fratele ei a plecat din casă, îmbrăcat în pijamale.
 
Anchetatorii iau în calcul şi varianta că victima a fost lovită de un alt autoturism. Între timp, şi şoferul care a recunoscut că a dat peste bărbat cu automobilul este cercetat penal, pentru că nu a anunţat accidentul la poliţie.
 
Poliţiştii continuă cercetările. Mai multe concluzii se vor putea contura azi, după ce anchetatorii vor primi rezultatele necropsiei, care va stabili mai exact momentul şi cauza morţii.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

CONSTANTIN

01 Mar, 2015 18:55

DACA AVETI NEVOIE DE UN SPRIJIN FINANCIAR PT INMORMANTARE CONTACTATI-MA LA NR. 0765773189

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.