Aşa a vrut DumnezeuFirma unui fost senator, la un pas de a lua gunoaiele menajere ale militarilor constănţeni

gunoaie-tomberongunoaie01.jpgValentin Feodorov apare şi în SC Clubul Vinului SRL Bucureşti, unde mai figurează şi Călin Constantin Anton Popescu-Tăriceanu, fostul premier al României

O societate comercială în fruntea căreia se află şi un fost senator ar putea bate palma cu Ministerul Apărării Naţionale. Firma în cauză doreşte să se ocupe de gunoaiele menajere ale Unităţii Militare 02154 Constanţa. Potrivit datelor oficiale, societatea se numeşte Iridex Group Import - Export Bucureşti SRL şi doreşte să îndeplinească servicii de colectare, transport şi neutralizare deşeuri menajere solide. La comanda SRL-ului mai sus precizat se află şi fostul senator din partea PC în legislatura 2004 - 2008 Corneliu Pascu, un apropiat al celebrei familii lui Dan Voiculescu, lider onorific al Partidului Conservator, conform presei centrale. Corneliu Pascu a fost şi vicepreşedintele Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din România.

gunoaie-CorneliuPascusursafotowwwforbesro.jpgConform unor date publice, SC Iridex Group Import - Export Bucureşti SRL este ofertantul acestei licitaţii, ce vizează, după cum am mai precizat, contractarea de servicii de colectare, transport şi neutralizare deşeuri menajere solide în cantitate aproximativă de 24.000 de kilograme. De remarcat că serviciile vor fi prestate pentru cazarma 2879, în baza unui contract semnat. Iridex Group Import - Export Bucureşti SRL a devenit cunoscută la nivel naţional după ce a câştigat o serie de contracte „grase" de la stat. Vrajitorul.ro informează că firma este condusă de directorii Doina Croitoru şi Florin Pascu. În fruntea societăţii se mai află şi Corneliu Pascu, fost senator din partea PC în legislatura 2004 - 2008. Conform Monitorului Oficial, nr. 1461/2001, Corneliu Pascu, Valentin Feodorov şi Doina Croitoru, în calitate de asociaţi în cadrul societăţii comerciale Iridex Group Import - Export, reuniţi în adunarea generală, cu unanimitate de voturi au hotărât modificarea statutului şi a contractului de societate. Valentin Feodorov apare şi în SC Clubul Vinului SRL Bucureşti, unde mai figurează Călin Constantin Anton Popescu-Tăriceanu, fostul premier al României. Revenind la SC Iridex Group Import - Export, mai putem spune că unitatea este obişnuită cu atmosfera de la malul mării, dat fiind că a prestat activităţi specifice pentru mai multe primării din Constanţa.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nin Cost Creativ SRL, din Medgidia, va instala garduri, balustrade și dispozitive de siguranță pentru o cazarmă din Ovidiu! (DOCUMENT)

19 Aug 2023 1169

Vertimex Dal SRL, contract la Unitatea Militară 02154 Constanța (DOCUMENT)

06 Jul 2022 1116

Ce societate va repara gardul de la una dintre cazărmile UM 02154 Constanța (DOCUMENT)

15 Jun 2022 1261

UM 02154 Constanța va primi energie electrică de la o societate din București (document)

06 Sep 2017 2257

Elsaco Energy Botoşani vinde curent electric către o unitate militară din Constanţa (document)

24 Jan 2015 2373