Autoturism furat în urmă cu patru ani din Italia, descoperit la Tulcea

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în judeţul Tulcea un autoturism marca Lancia Delta, condus de un cetăţean român, vehicul ce era căutat în vederea confiscării de către autorităţile din Italia.

Sâmbătă dimineaţa, poliţiştii de frontieră au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate, în urma căreia au identificat un autoturism marca Lancia Delta cu numere de Italia, ce era căutat, în vederea confiscării, de către autorităţile italiene din data de 16.03.2011.

Conducătorul auto, cetăţeanul român P.A.M., în vârstă de 20 de ani, domiciliat în judeţul Tulcea, a declarat că a împrumutat autoturismul de la proprietarul acestuia, un alt cetăţean român domiciliat în judeţul Constanţa, fără a cunoaşte faptul că autoturismul era căutat în vederea confiscării de către autorităţile din Italia.

Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autoturismul, în valoare de aproximativ 15.000 de lei, la sediul Serviciului Poliţiei de Frontieră Tulcea, pentru continuarea cercetărilor, şi au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

P.A.M.

10 Aug, 2017 00:01

Hai sa adaug eu primul comentariu, mai nenea ziarist. Imi pare rau ca nu am nici o optiune de a adauga fisiere. As fi adaugat vreo 2 poze cu masina care doar ce a fost scoasa de la Politia de Frontiera. Si cu mult drag te-as fi anuntat ca si tu esti urmatorul cu care ma voi intalni in instanta ,domnul Cosmin Bele. Pe rand va iau. E cu randul ,nu e cu bani. Si daca tot am inceput sa castig procese , de ce sa nu inaintam nu? Nu mi-ar strica ceva banuti si de la tine. Nu de alta, dar mi-ai stricat reputatia de administrator al unei firme si asta fara a-mi oferi dreptul la replica. Da? Acum ,lasa-ma sa ma bucur de niste daune morale. E ok? Thank you

Articole asemanatoare

Autoturism Lancia furat din Italia, descoperit la Tulcea

22 Jun 2015 1693