Bianca Drăguşanu a scăpat de executarea silită. Momentan!

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti au amânat, pentru data de 27 august, cererea formulată de reprezentanţii Companiei Naţionale de Drumuri de executare silită a cunoscutei Bianca Drăguşanu, pe numele ei complet Anca Bianca Drăguşanu Calintir. În urmă cu scurt timp, judecătorii au acordat un nou termen, pentru ca biroul executorului judecătoresc din cauză să facă dovada că procesul-verbal de constatare a contravenţiei a fost comunicat cu respectarea deciziei 10/2013, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României, publicată în Monitorul Oficial al României 450 din 23.07.2013. Conform jurnaliştilor din Bucureşti, reprezentanţii Companiei Naţionale de Drumuri au cerut executarea silită a Biancăi Drăguşanu pentru că aceasta nu ar fi achitat contravaloarea taxei de rovinietă.

La judecată cu Poliţia Rutieră Constanţa  

Anca Bianca Drăguşanu Calintir nu se află pentru prima dată în atenţia magistraţilor, numele ei figurând în mai multe dosare aflate pe rolul instanţelor de judecată din România.
 
La începutul lunii august 2010, Bianca Drăguşanu a fost lăsată fără permis de către lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, după ce ar fi depăşit o coloană de maşini oprite la trecerea la nivel cu calea ferată, aproape de Poarta Albă. Pe data de 19 august 2010, Bianca Drăguşanu a contestat, la Judecătoria Medgidia, procesul-verbal. Pe 30 martie 2011, magistraţii au respins ca nefondată plângerea formulată de Drăguşanu împotriva procesului-verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei, întocmit de organul constatator IPJ Constanţa - Serviciul Rutier. Decizia Judecătoriei Medgidia a fost irevocabilă.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Bianca Drăguşanu a scăpat de executarea silită în dosarul rovinietei

29 Aug 2014 4056

Nu ar fi plătit taxa de rovinietă Bianca Drăguşanu a scăpat din nou de executarea silită

28 Aug 2014 2112